:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пиянството на 9-има сви ЦСКА до 20 играчи

Отборът се обезкръви след загубата в Ловеч, излиза с юношите срещу "Базел"
СНИМКА: НЕТИНФО
Часове преди да бъде изгонен от ЦСКА, Иван Иванов (вляво) гледа как футболистите на "Литекс" ликуват за втория си гол, предвкусвайки победата в дербито в Ловеч. Която значеше всъщност трета поредна загуба за ЦСКА.
Първият отбор на ЦСКА бе свит до 20 футболисти след безпрецедентното решение на треньора Любослав Пенев да отстрани 9-има. Това се случи след прибирането на тима от Ловеч, където вицешампионите загубиха с 0:2 от "Литекс" и пропуснаха възможността да излязат от кризата и да си върнат първото място в класирането.

Ето и "черните овце": вратарят Иван Караджов, вторият капитан Кирил Котев, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Иван Иванов, бразилецът Маркиньос, Тодор Тимонов, Светослав Петров и португалецът Давид да Силва. Освен това наказание те ще бъдат и жестоко глобени.

Тяхната вина е, че са нарушили режима и в четвъртък вечер са запивали с часове в столично заведение. След като Пенев ги е уличил, те са отрекли, което е довело и до натирването им. Сред 9-имата е имало и такива, които са роптаели срещу наставника.

В настоящото положение Пенев има подръка 20 играчи. От тях парагваецът Джонатан Гомес не е картотекиран пред УЕФА, но пък за гостуването срещу "Базел" в четвъртък могат да бъдат повикани от дублиращия състав Кристиян Велинов, Димитър Коларов и Томи Костадинов, които също имат право да играят в евротурнирите.

Остава да се стискат палци латвиецът Викторс Мороз да се оправи за мача, защото иначе халфовата линия ще стане много рехава. Зле е и положението в защита - там подръка са само 5-има - Александър Бранеков, Костадин Стоянов, Йордан Минев, Апостол Попов, Уго Баес. Само един от тях да се контузи и отбраната ще увисне.

Шефът на надзорния съвет на ЦСКА Димитър Борисов подкрепи драстичните мерки на Пенев. "Въпросът за треньорска рокада изобщо не е на дневен ред. Някои от тези играчи са сменили по 7-8 треньори, откакто са в ЦСКА! Значи проблемът не е в това кой ги води", каза Борисов.

Неадекватен за пореден път бе само изп. шеф Венцислав Живков. Той отрече да е имало пиянски запои в тима, омаловажи и загубата. "Нека да има интрига в първенството, борбата за първото място да е по-интересна. Няма проблеми в ЦСКА, абсолютно всичко е наред, спокойно е. Момчетата тренират, няма напрежение, има разбиране. Очаквам да победим "Базел". От вестниците научавам за нощни скандали. Не вярвам 100% да е истина", опита се да замаже ситуацията Живков.
72
2356
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
72
 Видими 
03 Ноември 2009 00:30
Зъб за зъб, или е вярно, че Дучето трие сол на играчите в съблекалнята... Ами ваш си проблем.
***"Защо треньорът, като се прави на толкова принципен, не изгони от отбора най-редовното пиянде Коста Янев, който на всичко отгоре се скри за гостуването в Ловеч. Направи се на тежко болен, а освен това разваляше морала и формата на някои състезатели, като ги запознаваше със знойни и разкрепостени млади дами. Ами племенника на Лечков, който Любо пази като очите си? Ванката не е лошо момче, но как нито веднъж треньорът не му направи някаква забележка по време на разборите. Все той ни спасявал с головете си, все той бил с класа над нас..."

"За мен така колектив не се прави. Когато отборът биеше, Любо беше в основата на успеха. Щом започнаха загубите и хоп - той си намери виновници и ни хвърли на вълците. Разбирайте - Дучето и компанията му, които само това чакат, за да почнат пак да ни псуват и тормозят. Представяте ли си в тим от калибъра на ЦСКА след загуба в съблекалнята да влезе фен и да се прави на началник и да ни поучава. Нас ни е яд и не може да се гледаме, а той се прави на разбирач. Подобни неща при чичо Митко е невъзможно да се случат, просто защото Пената може да не говори много разбираемо, но при него се знаеше кой какво прави и се спазваше йерархията в съблекалнята. Не съм шеф на ЦСКА, но Любо просто съсипа още една порция футболисти по същия начин както го направи и през пролетта, само и само да покаже, че той е човекът, който държи и ножа и сиренето. ОК, но не си ли мислите, че така се еб.ва майката на ЦСКА," завърши разказа си "старото куче", изгонено от наставника с мотива, че е развалял колектива.***
03 Ноември 2009 00:57
я!анаЛизира ни, значи се е загрижил за нас!тверима имам предвид!

Редактирано от - агентниколай на 03/11/2009 г/ 01:34:44

03 Ноември 2009 00:57
освен това разваляше морала и формата на някои състезатели, като ги запознаваше със знойни и разкрепостени млади дами



...че Любо не им е казал, че не трябва да правят секс...проблема е само с алкохола...сексът дори помага...да си припомним 94-та когато нашите национали бяха в САЩ с жените си и направиха фурор...нека да лъзгат футболистите колкото си искат...но чашката с уискито само на Нова Година под елхата...

03 Ноември 2009 01:50
...един видео поздрав към всички футболисти, които обичат да си понапиват и имат слабост към чашката...

Натиснете тук

повечето отигравания на нашите срещу Литекс са едно към едно с тези от клипа...
03 Ноември 2009 02:00
Завинаги, играеш за лесна!С този материал си като техен скаут!Ако борат види това кадро, направо ги е купил тия!Абе требе Вуцов да ги е учил, Кардинала, не

03 Ноември 2009 02:10
Те го, те и "гуру"то Натиснете тук

03 Ноември 2009 02:38
Очертава се доста дълга серия!
03 Ноември 2009 03:39
Zavinagi CSKAR : "Бон Скот...не се притеснявай...последно време предчувствието не ме лъже...срещу Базел и Миньор имах лошо предчувствие и така стана....сега съм сигурен че ще бием Литекс...в най-лошия случай може да ни изравнят в последната секунда на 6-минутното продължение в края на мача..."
03 Ноември 2009 05:21
Форевър, я дай и едно предчувствие за Базел.Само не ми казвай, че ще паднете с 3-4 гола.Аз имам друго предчувствие
03 Ноември 2009 06:15
Levski autogoal of nikolai mihailov


майкоооооооооо

.......................................... .....................................

I do not vouch for the accuracy, completeness or usefulness of anything posted by me
03 Ноември 2009 07:06
Преди да тръгна да се прибирам, да използвам и кажа едно голямо "Браво!" за Пенев!
Искат професионални пари - трябва професионално отношение. И толкова!
Комуто не се харесва - аут. Тъкмо ще се разчисти теренът от всякакви навлеци, решили, че са докопали на баницата мекото, както викаме у нас.
Такава чистка трябва и в "Левски" - аз откога ви казвам, че е нужно Рабех да бъде замразен. За назидание.
Но - бизнес! Батков гледа да спечели, да хапне нещо - и хич не го интересува, че рие сам трап за отбора. Нали не смята да векува тук? Да се налапа и да изчезва. Каква дългосрочна стратегия, каква програма, каква подготовка за следващ етап?
Е, аз да потеглям, че съмна.
Поздрави от един фризиран колега, давам линк към него:
Натиснете тук

Редактирано от - borowan на 03/11/2009 г/ 07:07:32

03 Ноември 2009 09:01
От тия деветимата се ядосвам само за Принца на Пловдив, не че той не е пиянде, напротив владее го този занаят .
Чудя се Котев и Тъча как са попаднали в тази група пияндета, но най-вероятно това да е поради несъгласие с треньора.
Винпром "Карнобат" може да им стане спонсор на тези момчета и заедно с мароканчетата от Левски да сформират нов клуб. Естествено Рабех ще е капитан
03 Ноември 2009 09:10
Браво ЛЮБО
03 Ноември 2009 09:51
Любо нищо няма да направи! Защото това е напълно безотговорно поведение от негова страна. Слага себе си пред отбора. Държи се с тях все едно те нещо са му длъжни. Държи се точно както връзкарчетата и скатавките в армията, които докато са новобранци стоят до лампазите на тати или чичо, а после като застареят стават най-големите издеватели.
Какво те интересува какво правят в свободното си време, ве "тренер". Нали ти затова си специалист, за да оцениш подготовката им по време на мач и тренировки. А не да ги следиш в колко си лягат! Когато отборът бие - треньорът е голяма работа. Когато пада - играчите са виновни. Не става така, мъжки! Не става. Ще духаш супата!
Къв е той, че ще ги пита какво правят през нощта? Леля? Говори с големи и зрели мъже. Добре, че някой не му е теглил една майна да му каже - тренер, ако мислиш, че не играя добре - казвай, ама да ме следиш - не става. Нямам думи - детска градина.
Ама този тренер явно не може да прецени дали някой играе добре или зле. Просто не може, защото не с такива аргументи той гони хората.
03 Ноември 2009 10:08
Ve, за психовъздействието си прав, поне тук така го приемат играчите, но при напредналите това е задължително указание за рамките на режима.
Така стана и при левскарите и Ратко!Той въведе двуразовите тренировки, първата завършваше с бегово занимание и накрая им казваше: -Сега се приберете и отпочинете в леглата два часа, защото след обяд ще е тежка тренировката.Ефекта като краен продукт го видяхме не само тук, а и в ЛЕ.
03 Ноември 2009 10:31
Аз не виждам кой знае каква драма тука. Пенев треньор ли е - треньор е. Носи ли отговорност за резултатите - носи. Има ли подкрепата на шефовете - има. Еми като така - метлата, тоягата и у лево.
Иначе какво става - имахме навремето един Абрамчик, почна да юри нашите мързели и го смениха за няма и месец. Щот са професионалисти...
03 Ноември 2009 10:35
Не отправям никакъв упрек за твърдата ръка, НО всичко се връща на този свят и няма случайни неща:
***
от: 02.11.2009

Любо е минал по същия път



Любослав Пенев също може да бъде укорен за някои постъпки през футболната си кариера, които се разграничават от поведението на професионалист. По време на световното първенство във Франция през 1998 година той и Христо Стоичков на своя глава напускат лагера на отбора ни преди мача с Испания. Те напускат хотел „Меркюр“ и преспиват в Париж, като се прибират едва на следващия следобед и пропускат тактическото занимание на тима. Двамата дори заявяват, че нямат намерение да се връщат в базата, а ще изпратят таксита, за да им приберат багажа. Селекционерът Христо Бонев тогава ги изхвърля от тима, но по-късно е постигнат компромис и звездите ни играят в мача. Стоичков е титуляр, а Пенев влиза като резерва. Печалният резултат отдавна е известен - 1:6 за Испания.

***
03 Ноември 2009 10:37
Драма няма. Ако си треньор - почваш да ги тренираш и който не става - аут. Ама да си гледаме в чашите е смешно. Иначе на тренировки си ги юркай на воля. Само тогава има смисъл. И тогава няма нужда да ги следиш ...
03 Ноември 2009 11:35
Някога и в Ман Юн имаха такъв проблем, само че Фъргюсън нямаше тоя кураж, та му се наложи да изчака Брайън Робсън & Co да остареят и проблемът да се реши от самосебеси. Е, аз все имам чувството, че утре шефовете ще върнат издънките в отбора и работата ще се обезсмисли, ще си остане малко шум и след няколко месеца ще е същото, ама Любо поне опитва да свърши нещо. А проблемът не е в пиенето, човекът си го каза, проблемът е, че пиянките нямат време да се наспят и не понасят натоварвонията. Когато Стоичков отиде в Барселона, едно от нещата, които най-силно го бяха впечатлили, беше колко много вино пиели съотборниците му с храната. Той се опитал на няколко пъти да прави като тях, ама му се завивало свят и се отказал. В Англия се пие най-много и се тича най-много. След Англия най-много се тича в Русия... Общо взето, това да не пиеш и да си добро момче, няма много общо с футбола, и Любо май не търси точно това.
03 Ноември 2009 12:16
Любо имаш пълната подкрепа на Армейската общност!Ние знаем, ще се изсипят хиляди хули, подмятания, недобронамерености и всякаква друга простотия!Геренабулс никога няма да разберат!Въпрос на различна култура, манталитет и възпитание!Въпрос на различен морал!

03 Ноември 2009 13:01
Момци, след няколко часа тръгваме за Базел - ако Любо не му достигат играчи - няма проблем да сложим калците за едно полувреме И ние ще сме пили до сутринта, така че едва ли ще има някаква разлика
Успех и на колегите в четвъртък, и нема да се косите...
03 Ноември 2009 13:02
Браво на Пенев - младши
Сега остава, само да устиска на "натиск от горе" игнорирайки евентуални загуби и да не ги пуска въобще, плюс изразителни, яки глоби. Или ще стават играчи, или аут. Освен това, това не им е за първи път Заплати, като на крезове, за нашата действителност, а лигльовци от всякъде . И Соколето и Митата и Джони Велинов поркаха, ама на терена 'фърчаха и правеха противника - шаш, а Джони вадеше невероятни топки Така че, който си го може, си го може, а от тия и такива, като Рабех, нищо не става
До довечера
03 Ноември 2009 13:03
Що бе, има и пълната наша подкрепа.Да е жив и здрав и да иляди като тренер при вас и все така да изпуска титлата накрая.
03 Ноември 2009 13:14
Е, аз все имам чувството, че утре шефовете ще върнат издънките в отбора и работата ще се обезсмисли, ще си остане малко шум и след няколко месеца ще е същото

има доста логика в това което е написал хикса, но от друга страна боса каза че напълно подкрепят Любо в решенията му.Ако сега Борисов се отметне от думите си става най-кофти и тогава Любо ще се принуди да си подаде оставката.Лошото в случая е че тези момчета струват пари на клуба и при така шумното афиширане на проблема сега за тях трудно ще се намери купувач.Ситуацията е доста сложна и за съжаление Любо и ЦСКА почти нямат полезен ход при тази ситуация.Ако се премълчават нещата, резултатите рефлектират върху работата на тренера, при многото шум се проваля възможността издънкаджиите да се продадат на изгодна цена.А пари определено трябват.Може би Любо трябваше да ги замрази на пейката до края на сезона с мотив лоша форма и слаби резултати, но пък оставяйки ги в отбора и по време на тренировки развалят атмосферата.Наистина доста деликатно и сложно.
Така решил Любо , така постъпил аз в случая одобрявам действията му а ако с другите момчета постигне и някакви резултати, значи неоправдано ги е търпял повече от колкото трябва.
03 Ноември 2009 13:18
.
03 Ноември 2009 13:20
Много добре, тренер. По добре само с юноши, отколкото да се прави евала на тия катили дето не могат да проумеят, че правят безумни за Българския стандарт пари, а играта им подържа стадионите празни. Маркиньос само разхожда фланелката, Тодоров е мнооооого далеч от добрите си дни (на пълен средняк), Тимонов си не може и прочее. Отборът не се нуждае от такива "звезди". Всъщност, не се нуждае от звезди, от от момчетат с мерак за игра. Ама не на маса
03 Ноември 2009 13:23
.
03 Ноември 2009 13:25
Натиснете тук

.......................................... .....................................

I do not vouch for the accuracy, completeness or usefulness of anything posted by me
03 Ноември 2009 13:27
щото вие имате 9 официални греди
ти ни изкара по-големи собственици на гори от лъжлив Симо
03 Ноември 2009 13:30
я гле`й к`о става тук Натиснете тук
03 Ноември 2009 13:33
Ринце, нали правиш разлика между препил пъпчив пубер и криминално проявен (с ефективна присъда) алкохолик-рецидивист
03 Ноември 2009 14:19
Запишете някъде имената на изгонените...с Базел наистина няма да играят, то ЛЕ вече е отписана.
Но в следващият кръг ще се намерят достатъчно причини позорно изгонените да бъдат на терена, точки требет, а с юноши в Бг не става, особено с техните юноши.
03 Ноември 2009 14:21
Тази програма излезе миналата година на радио Зенит.Вече е качена и в интернет.Едва ли има цесекар който би останал равнодушен.
http://radiozenit.ru/media/audio/9410
03 Ноември 2009 14:45
е, тя работата тръгна вече Натиснете тук
03 Ноември 2009 14:49
отзиви на новинита сред руските колеги


Eug24 - 02 ноября, 19:42
Лучше бы они начали бухать, когда играли с Динамо

PlayMaker - 02 ноября, 15:17
Дружная команда - бухают всем составом!

Neomaster - 02 ноября, 13:43
Весело там у них в Болгарии.

Aresss - 02 ноября, 13:01
В Болгарии беспредел футбольный какой-то. Или мозгов у них там нет совсем?
То одни гуляют по России в поисках липового контракта, то другие в маленькой стране у всех на глазах нажираются.

Трешер - 02 ноября, 11:39
Это не они в Казань ездили на просмотр?

03 Ноември 2009 14:54
Пешев, аз по случайност бях свидетел на случката. Ако ми остане време довечера, може да я разкажа с две три думи. Във всеки случай беше грозно.

Редактирано от - nikola_tsanev на 03/11/2009 г/ 14:55:07

03 Ноември 2009 15:21
мдааа, нещата си вървят по нашенски
Четирима от отсранените футболисти, подновяват тренировки с първия отбор

Във връзка със събитията от последните дни, довели до отсраняването на 9 футболисти от тренировъчния процес на представителния отбор на ПФК ЦСКА ЕАД, деветимата играчи са провели разговори със спортно-техническото ръководство, на които са поднесли своите извинения за демонстрираното непрофесионално поведение, недопустимо за състезатели на ПФК ЦСКА.
В следствие на това, Надзорния Съвет на клуба, по предложение на президента на ЦСКА г-н Димитър Борисов, взе решение състезателите Тодор Тимонов, Павел Виданов, Маркиньос и Давид Да Силва да подновят тренировки с първия отбор, като четиримата са с последно предупреждение.
Играчите Иван Иванов, Кирил Котев, Йордан Тодоров, Светослав Петров и Иван Караджов ще започнат тренировъчни занимания с дублиращия отбор на клуба, като до една седмица ще бъде взето решение за тяхното бъдеще в клуба.
Управителният съвет на ПФК ЦСКА ЕАД взе решение на провинилите се футболисти да бъде наложена финансова санкция, чийто размер ще бъде уточнен допълнително.

03 Ноември 2009 16:16
"Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов е помилвал част от изгонените от първия състав футболисти. Борисов е решил да даде нов шанс на Давид Силва, Маркиньос, Виданов и Тимонов. Причина за решението на боса е, че четиримата играчи са си тръгнали по-рано от съотборниците си от въпросното нощно заведение."
***
Хи-хи-хи...браво, Любо-браво, Пенев, ама до четвъртъка наказанието ке остане валидно само за най-късно тръгналия от въпросното нощно заведение.
И за онез, де нема и без никво наказание да са у състава.
03 Ноември 2009 16:43
"....Някъде към 11 часа петима от набедените за алколохици футболисти се събират в заведение в "Горубляне". Целта на срещата им е да обсъдят какво ще говорят на пресконференцията, която смятат да дадат. Малко след като се събрали обаче играчите са били нападнати и сплашени от ултраси.
"В интерес на истината нападателите нямаха червени шалчета, нито някакви други артикули, които да подсказват, че са привърженици на ЦСКА. Може и да са били други хора..." - ултраси my ass. Мутрите от титан, за да им затворят устите - по мутренски. М/у другото от тия футболисти няма да стане. Смазаха ги. Но - търкулнало се гърнето (фенската маса, оято с готовност предаде властта в цска в ръцете на боклукчиите), намерило си похлупак (мутрите от титан и чичовото, който си е мутра също)
03 Ноември 2009 16:55
И ний май го подкарахме кат на Гереня. Натиснете тук

Редактирано от - SerElias на 03/11/2009 г/ 16:56:34

03 Ноември 2009 16:57
За чалгакултурата са в сила думите на Поета... "бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!"

Редактирано от - SerElias на 03/11/2009 г/ 17:05:07

03 Ноември 2009 16:59
Бре, че наглост!Били го подкарали като на Герена!?Ама момчета, при нас е един, а вас целиая отбор!
03 Ноември 2009 17:02
Я какво станало!!! http://donbalon.eu/news67292.html
03 Ноември 2009 17:03
"...В този скандал вина има и Любо Пенев. Откакто дойде в ЦСКА, треньорът се опита да наложи казармен ред и дисциплина. Това в никакъв случай не е лошо, но доста често Любо нагрубява играчите, вика им, дори ги шамаросва. хах, Любо окончателно ми се издигна в очите - абе тоя човек да не е левскар - прави им "бий чорбата по главата" Еваларка.
03 Ноември 2009 17:04
Дали не идва края ... но СупеЛюбо
03 Ноември 2009 17:05
Давид Силва си плюл на петите, Котев и Йордан Тодоров опитват да вразумят феновете
В истински шок са изпаднали нападнатите от побеснели фенове футболисти на ЦСКА, съобщиха за donbalon.eu очевидци на суматохата в ресторант "Окото" в Горубляне. Свидетели на въргала твърдят, че в заведението били почти всички от извадените от първия отбор 9-има играчи на червените, които обсъждали какво да обясняват на планираната пресконференция относно скандалите. Малко след 13 часа в кръчмата нахлули група здрави момчета без отличителни артикули на армейския клуб и директно нападнали футболистите на масата.

В настъпилата суматоха играчите тръгнали да бягат, но повечето отнесли по няколко шамара и ритника от разярените ултраси. Най-съобразителен бил Давид Силва, който на мига се изстрелял от ресторанта със сълзи в очите и си плюл на петите, уплашен от възможността да изпита яростта на запалянковците върху себе си. Иван Иванов се разплакал и заедно с вратаря Караджов започнали да се извиняват на привържениците и да молят за прошка.

По-опитните Йордан Тодоров и Кирил Котев в известна степен успели да запазят самообладание и пробвали да усмирят феновете с приказки. Начинанието им обаче не било особено успешно и те отнесли по няколко плесници. Светльо Петров пък бил най-тих и пробвал да се покрие в тоалетната, но не останал незабелязан и "изял ритник" по задните части.
03 Ноември 2009 17:06
Олеле!Ще умра от смях!"Ама нали се разбрахме с бате Дуче..."
03 Ноември 2009 17:06
.
03 Ноември 2009 17:09
БМ, верно е че вашия е един, ама на маса мое да замести и деветимата и то без усилия...
03 Ноември 2009 17:11
Народният съд пак се възцари на Армията
03 ноември 2009 16:41
Червените запалянковци за пореден път иззеха ролята на "възпитатели" на играчите
Народният съд пак се възцари на Армията - това е равносметката от побоя на феновете над Иван Иванов, Иван Караджов и останалите отлъчени от Любо Пенев футболисти. Кратка справка с историята показва, че ЦСКА е клубът, чиито фенове най-често си присвояват правото да бъдат "възпитатели" на треньори, играчи и ръководство, като прибягват до физическа саморазправа, погроми над Армията и дори метежни бунтове.

По ирония на съдбата това ново течение сред армейските ултраси започна именно след ужасяващ резил срещу Литекс през 1998 г. Тогава червените записаха срамно 8-0, а клубният им стадион осъмна с отрязани греди. Последваха нови изцепки - след поредица слаби изяви запалянковците запалиха един от секторите на стадиона, като след това дори имаше оправдания, че това е станало случайно и секторът не бил изгорен, а "опушен от запалените димки". От фенското правосъдие не избягаха и футболисти и треньори. Бившият наставник на армейците Ферарио Спасов отнесе як пердах на бензиностанция, след като часове преди това бе извел ЦСКА до безлично 0-0 със Спартак Варна. Христо Янев пък бе здраво посинен пред дома си, като вината на феновете тогава така и не бе доказана, но те останаха главните заподозрени.

К`во да пра`им!?Традициите трябва да се спазват!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД