:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Читателите:

Настъпи сезонът на жълтите круши

Интернет-форумът на "Сега" коментира смените в кабинета и работата на премиера
Анонимен

Нека царят да не забравя за министър Небългарче. Едва ли някой повече от него е орезилил това правителство.



Анонимен

Ако Кацарчев е правил нещо като икономически експерт, то ролята на Финков и подчинените му е да правят лекарствената политика, т. е. трябва да измислят механизми, за да гарантират качествени и достъпни лекарства за населението. Къде бяха те в тази безумна ситуация. Сгушиха се и даже се поддадоха на натиска на фармацевтичните компании. Затова и те трябва да си ходят.



Rock Steady

Николайчо, отличникът на дяда Сакса, беше поставен в неудобното положение да обяснява защо е трябвало да се раздели с Любка, след като само преди един ден беше обяснявал как проблемите с нея били оставени в миналото и как добре са се сработили!

На луковите глави, наричани по недоразумение някакво "народни избраници от НДСВ", по благоволение свише им било пуснато SMS-съобщение за промените в кабинета няколко минути преди оповестяването им в медиите - ей така, колкото да не гледат като дърт циганин, заловен в чужд бостан, когато журналистите се нахвърлят върху тях с камери и микрофони. Една лукова глава от въпросните с дълбокомъдро изражение убеждаваше, че това било нормалната процедура.

Каква прозрачност, каква предсказуемост, какъв обществен дебат, какъв европейски стил на управление! Бай Саксе, на маймуни ги обърна, майка му стара!



Анонимен

Хайде, почна се, няма да е зле сега самият измислен цар-премиер-пенсионер да си подаде сам оставката и да хваща самолета за Мадрид. Само национални катастрофи от тази династия.



Нептун

Новите имат едно постижение, за което и на Виденов, и на Костов не им се ще да се споменава. НЕ КРАДАТ. Малко ли ти се вижда? А за професионализма - спечелете, ако можете, 1/100 от парите им и тогава давайте мнения. Стига с тази ЛЯВА политика, бе!



skygazer

Сезонът на жълтите круши започна още през зимата. Хайде да се обзалагаме кои ще са следващите. Ееех, госпожице, що ви трябваше да се захващате с онез фланелки... Да си бяхте стояли в мъгливия Албион.



NABLJUDATELEN

Едва 200 от общо 800-те дни на царя са минали и вече толкова много "бушони" смени! Дано стигнат другите до края му, който вече се вижда!



Дъртанян

Мисля, че месир СИМО усеща нещата най-добре. Моделът Беров-Виденов. Ще сменят до безкрайност фигури без значение (затова ни ги изсипаха в такова количество), докато помпането на инфлация продължава. И един ден ще се събудим озъбени като през зимата на 97-а. И пак ще трябва да ни спасява някой. Само че този пъти едва ли ще се намери такъв идиот. По-вероятно е да се намери някой мошеник. Или глупак. Или едното и другото.



бай Ганев

Нептун, може да имат пари, но високомерието и невежеството, с което Велчев обявява, че актуализира патентите спрямо инфлацията за 3 години - която е 20%, а всъщност вдига патентите с 250%... Ами многословния - и голословен - Н. Василев? - за 8 месеца дърдорене не можа да привлече дори и един голям инвеститор... но да се скрие зад гърба на Любка - това може.



Пандо Типов

Кацарчев сгази икономическите интереси на фармацевтичната мафия, а Качакова на тази в тютюневия бранш!

Идва ред на други министри и зам.-министри, които се опитват да направят нещо добро и не крадат, те ще бъдат отсвирени скоро! Софиянски поема изцяло кадровата политика в свои ръце!



Анонимен

Пандо май улучи истината, без да иска. Да, така е.

Въпросът е докога?



Магаренцето Йори

Днес за първи път се отбих на Вашата полянка и виждам, че тук има много тревичка и много магарета. Както ми каза Прасчо, вчера бил денят за тези зам.-министри, които започвали с "К". Само Катев се отървал, но така е било винаги - за едни може, а за други - не. Тримата са ги махнали, защото не показали екипност - Любка я е било срам, Ганчо си пиел сам вкъщи, а Наско работел като луд, но го разкрили, че се преструва. Според Кристофър Робин още много неща ще се случат в гората. Първо, един Ревизор ще посрещне рождения си ден като бивш шеф. Второ, някой си Бригадир ще смени някой си Димо и трето - или Горският ще хване муслона НАТО, или щял да си ходи в старата гора. Тези, които сме на тревичка, сме добре. Тези в Канада - също. Другите му мислете.



СветлоПиво

Всичко е илюзия!



Михайлов

И така, нещата се движат по ноти. Оказа се, че вотът, с който СДС си оправял вътрешните работи, добре разклати хилавата мушмула на царя, та най-гнилите мушмулки вече изпокапаха. Брей, тоя Ники Василев се научил да лъже хубаво като царя - вчера за Любка така, днес пък иначе. Чудя се на тези останали около 20% подкрепящи НДСВ не им ли омръзна да вярват на лъжи.

Ох, как дружно ще го изпратим в Мадрид много скоро! Предвкусвам удоволствието да му кажа СБОГОМ...



Петър Петров

Приветствам промените в управлението. Но се чудя - такава радост, такова плюене, такова обиждане? Не говори добре, колеги, никак не говори добре. Проява на лош вкус е.



Весо+

Номерът е плосък - вдигаш данъци и цени и уволняваш двама-трима за назидание. Първо в столицата, после и в големите градове. Не е страшно, когато си отиват зам.-министри. Страшното е настъпило, когато съпругите започнат да купуват one-way ticket.



LZ

И ще разправя царят, че вотът на СДС бил безпочвен и политиката на НДСВ била в правилната посока и алабала. Защо започна тази чистка тогава? Замовете били виновни на министрите - това не ви ли прилича на приказката за водолаза и водораслите? Щом министрите Му са толкова свръхинтелигентни, некорумпирани, знаещи и можещи, как се получава така, че само за 200 дни забъркаха този батак? Защо им падна подкрепата? Според 20% (може и по-малко да са станали) от българите мерките са непопулярни, а според останалите 80% са некадърни. Е, какъв извод трябва да се направи? Правителството некадърно ли е, или само е неразбрано от хората? Ако само БГ народът не го разбира - добре. Да кажем, че сме изостанали, глупави и т. н. Защо и в чужбина не ги разбират? Нали щяха инвеститори да идват, условията щяха да се подобряват, пари щяха да валят, данъчни тежести щяха да падат, малкият и среден бизнес щяха да разцъфтят, нови работни места щяха да се откриват и още колко хубави неща щяха да ни се случат. Щяха, ама се случват други неща, които според мен ни водят към 1997 г. Все още не сме стигнали дотам и колкото по-скоро царят си замине в комплект със свръхинтелигентните министри и депутатската сбирщина, наречена НДСВ, толкова по-добре за БГ.



Iezuit

Михайлов, ти го каза - "Сменят се лицата", поправят се грешките, партията се обновява... Къде го това в СДС сега? Къде са новите лица, необременени от стари грешки? Много искам да има едно СДС, за което да гласувам, но него го няма! И още нещо - аз също смятам, че има много голяма вероятност БСП да спечели следващите избори. Тогава защо са тия опити да се търсят варианти за предсрочни избори, вотове на недоверие? Кому е изгодно?
803
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД