:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Нрави

Аз съм хомосексуалист и това не е лошо

Старият континент е по-толерантен от САЩ към политиците с нетрадиционна сексуална ориентация
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Германският външен министър Гидо Вестервеле не крие своята хомосексуалност.
Когато Йохана Сигурдардотир бе избрана за министър-председател на Исландия през февруари м.г., почти всички вестници по света излязоха със заглавия: Исландия е първата държава, която има лесбийка за премиер. Единственото изключение бе Исландия. Местните медии в продължение на дни не споменаваха и дума за сексуалната ориентация на Сигурдардотир. Само посочваха, че чуждестранната преса проявява интерес към новия лидер на Исландия - 67-годишната бивша стюардеса, която влезе в политиката и се ползва с огромно доверие сред избирателите. Известно е, че тя е с нетрадиционна сексуална ориентация и дори официално от 2002 г. съжителства с друга жена. Но исландците едва ли обръщат внимание на това. "Медийното мълчание повтаря мнението на обществото. Никой не се интересува от сексуалната й ориентация.



Хомосексуалността тук не е проблем",



казва Маргарет Бьорнсдотир, директор на Института за публична администрация и политика към Исландския университет.

Окуражени от либералното отношение в Исландия, политици в Западна Европа се осмеляват да разкрият нетрадиционната си сексуалност и се впускат в битка за най-високите държавнически постове в родните си страни. 11 мъже и жени, които не крият хомосексуалността си, са депутати в британския парламент, като двама от тях са членове на правителството. През юни м.г. френският президент Никола Саркози назначи тв водещия Фредерик Митеран за министър на културата. Кметът на Париж Бертран Деланое, спряган за кандидат-президент през 2012 г., също е хомосексуалист. Председателят на германската Партия на свободните демократи Гидо Вестервеле, който стана и външен министър, е част от високопоставени държавници с нетрадиционна сексуална ориентация. Сред тях са също кметовете на Берлин и на Хамбург. Градоначалникът на Берлин Клаус Воверайт призна това преди кметските избори през 2001 г. заради натиск, оказван му от таблоидите в страната, но тактиката му се оказа правилна. "Признанието ми помогна да стана по-популярен. Много хора оценяват честността", казва той.

Това обаче е далеч от настроенията в повечето американски щати, където честността може да се окаже фатална за политическата кариера на хора с нетрадиционна сексуална ориентация, въпреки че наскоро лесбийката Анис Паркър бе избрана за кмет на Хюстън, четвъртия по големина град в САЩ. От 511 000 изборни длъжности в САЩ - от членове на училищни бордове до президента - мъже и жени, които не крият хомосексуалната си ориентация, заемат само 450 от тях. Това сочат данни на базирания в САЩ "Виктъри Фонд" - организация, която оказва финансова подкрепа на кандидати за политически постове с нетрадиционна сексуална ориентация. Нито един хомосексуалист не е бил сенатор, а само трима са били в Камарата на представителите.

Пропастта между САЩ и Европа не съществува само по върховете на властта: 49% от американците, участвали в допитване на изследователския център "Пю" през 2007 г., смятат, че обществото трябва да "приеме" хомосексуалността. Контрастът с Европа е много силен - над 80% от французи, германци и испанци са на същото мнение. Само католиците и консервативните поляци са на позициите на американците.

Политическият пейзаж в Европа обаче



невинаги е бил така благоразположен



"Преди 30 години, когато Сигурдардотир започва политическата си кариера, Исландия бе настроена крайно хомофобски", казва Балдур Торхалсон, политолог в Исландския университет. Образованието обаче променя възгледите. В последните десетилетия организацията от Рейкявик "Самоткин '78", която се бори за правата на хомосексуалистите, работи с националните медии за създаването на предавания, които представят мъже и жени с нетрадиционна сексуална ориентация, както и запознават публиката с предразсъдъците, с които тези хора се сблъскват. През 1996 г. страната легализира еднополовите граждански бракове, а Сигурдардотир стана министър. Днес едва 6% от исландските свещеници казват, че биха отказали да венчаят хомосексуалисти.

В по-големи държави като Великобритания, смятана за доста консервативна, напредъкът е много по-бавен. През 1988 г. правителството на консерваторите, оглавявано от Маргарет Тачър, прие Закон за местното самоуправление, чийто параграф 28 забранява "поощряването на хомосексуалност" в училищата и определя еднополовите връзки като "фалшиви семейни отношения". Подобна хомофобия насърчава защитниците на правата на хомосексуалистите и на бъдещите политици.

През 1997 г., когато лейбъристкото правителство на Тони Блеър поема властта, ситуацията е различна. Крис Смит, който е депутат от 14 години, е назначен за министър на културата. "Най-изненадващ се оказа фактът, че никой не забеляза, че хомосексуалист е назначен за министър", казва Смит, който в момента ръководи Агенцията за околната среда. Същата година в Екстър, Южна Англия, кандидатът от Консервативната партия Адриан Роджърс нападна опонента си - неприкрития хомосексуалист Бен Брадшоу, заради хомосексуалността му. Гласоподавателите обаче избраха Брадшоу. "Роджърс се опита да използва моята сексуална ориентация като политическо оръжие и то се обърна срещу него. Този вот внесе огромна промяна в нашата политика. Оттогава навлязохме в нов свят", казва Брадшоу, който в момента е министър на културата.

Атаките срещу хомосексуалисти не дадоха желания резултат и в Германия. Андреас Хайлман, социолог от Хумболтовия университет в Берлин, смята, че политик, който разкрие сексуалната си ориентация, е защитен от критики. Опонентите, които превръщат сексуалността в проблем, обикновено са приемани като подлеци и политически некадърни. Това бе в полза на либералните европейски закони, които дадоха повече права на хората с нетрадиционна сексуална ориентация -



18 държави в Европа разрешиха еднополовите бракове,



а в девет държави тези двойки могат да осиновяват деца.

Демографската промяна вероятно също е изиграла положителна роля. Увеличава се броят на хората на Стария континент, за които хомосексуалистите изглеждат много по-незначителен проблем от пристигащите от мюсюлманския свят. "Това е ужасно, но сексуалните малцинства се приемат като по-безопасни и по-уважавани", казва Рейсайд от университета в Торонто. Проучване от 2008 г. например, показва, че докато само 27% от холандските гласоподаватели одобряват мюсюлманин да е министър-председател, то 78% са съгласни премиерът да е хомосексуалист.

Британската Консервативна партия изминава дълъг път от параграф 28, който лейбъристкото правителство отмени през 2003 г. Лидерът на торите Дейвид Камерън се извини за закона на хомосексуалистите на гей парад през юни м.г. През октомври консерваторите дори организираха официална "гей нощ" по време на годишната конференция на партията. Сред хомосексуалистите тече дебат дали лидерите, които все още не са разкрили сексуалната си ориентация, трябва да го направят. Зам.-кметът на Париж Кристоф Жерар казва, че познава няколко високопоставени държавни служители, които продължават да крият сексуалността си. "Докато крият, лидерите хомосексуалисти ще продължават да бъдат смятани за странни. Нямам предвид, че трябва да размахат знаме, но да бъдат спокойни и самоуверени", казва той.

Берлинският кмет Воверайт прави всичко това: той редовно се появява с приятеля си неврохирург на публични събития и мотото на предизборната му кампания бе "Аз съм хомосексуалист и това не е лошо".

Трябва обаче да мине доста време, преди американските политици с нетрадиционна сексуална ориентация да се осмелят да направят това. Въпреки че по време на предизборната си кампания през декември новата кметица на Хюстън Анис Паркър просто загърби нападките за сексуалната си ориентация и спечели.
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Новата кметица на американския град Хюстън Анис Паркър (в средата) положи клетва в началото на януари в присъствието на интимната си приятелка Кати Хубърт (вдясно).
Снимка: Сайт на правителството на Исландия
Премиерът на Исландия Йохана Сигурдардотир е първият министър-председател с нетрадиционна сексуална ориентация. Това обаче не е проблем сънародниците й да я смятат за един от политиците, на които имат най-голямо доверие.
97
10318
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
97
 Видими 
11 Януари 2010 23:18
тъпа статия. човек може или не може и с кого си ляга си е негов пробем, ако не ме закача. до да се дават обществени пари (демек мои данъци) и да се пропагандира нещо, което е умрял клон в еволюцията - много моля, без моите пари. между другото потърсете кво значи "педераст" в оригиналното си значение в древна гърция - аз не искам това да се случва на моя син.
11 Януари 2010 23:34
Статията съдържа някаква информация, заглавието е тъпо, наистина.


Еххх, можеха да се дадат примери и от нашата политическа действителност.





11 Януари 2010 23:46
От хромозомен дефект, превърнаха хомосексуализма в социален статус. Ако тази перверзия настоява за граждански права, защо преследват магистралните проститутки
11 Януари 2010 23:48
Председателят на германската Партия на свободните демократи Гидо Вестервеле, който стана и външен министър, е част от високопоставени държавници с нетрадиционна сексуална ориентация
"Не съм дошъл тук като турист по къси панталони, а като германски външен министър и онова, което говоря, е сериозно", заявил Вестервеле по време на турската си визита."


Много ясно, че не е тръгнал посред зима с къси панталони..
Аман от тъпи обяснения.
12 Януари 2010 00:00
Мисля, че и на зоофилите трябва да се признаят правата. Защо да няма снимка с надпис "Кметът на град ***** (в средата) положи клетва в присъствието на интимната си приятелка (козичката вляво)". Както се казва щом се обичат що да не се вземат!
12 Януари 2010 00:10
Някъде прочетох в сериозен полски вестник че Елтон Джон заедно със съпруга си /не бъркайте със съпругата / е посетил кръстниците си. Абе разбирам че у 21 век сичко е нормално , ама изглежда че я не съм "нормален" и некако нищо не разбирам
12 Януари 2010 00:17
Нормален си Вуте, ама е едно да си Сър Елтън, пък друго цигане от подуенския подлез. Ненормални са онези, дето ходят до подлеза за...

Редактирано от - Чук и Хек на 12/1/2010 г/ 00:19:12

12 Януари 2010 00:47
Навярно познавате оня малък тиранин, който едва-що сте дошли на гости и сте започнали приятен разговор с неговата млада майка или с най-голямата му сестра, и той вече се провира между коленете ви, опира се о панталоните ви с нацапани със сладко ръце, дига си крачето към вас и крещи: „Аз имам нови буки!

Вие, разбира се, учтиво и колкото се може по-ласкаво му отговаряте: „Ау, какви хубави буки!“, мислейки, че с това сте завършили целия разговор с него и можете да продължите да беседвате с неговата майка или с по-голямата му сестра. Но вие грешите, малкият тиранин едва-що е започнал своята настойчива акция. Той се хваща с изцапаната си от сладко ръка и за другия крачол на новите ви панталони и пак вдига краче, крещейки: „Аз имам нови буки!“ На вас вече ви призлява, но от уважение към младата майка или най-голямата сестра продължавате да правите любезна физиономия, милвате малкото чудовище по косата и му отговаряте: „Да, да, душичке, видях, много хубави буки, извънредно хубави буки!“ Но пак се мамите, ако мислите, че това му стига и че сега ще ви остави да продължите разговора си с неговата млада майка или с най-голямата му сестра. Не, не, то (среден род) не ще ви позволи вече да кажете нито дума. То ще се покатери на коленете ви, ще седне в скута ви, ще вдигне акробатически краче, ще го поднесе под носа ви и ще иска от вас да говорите само за неговите обувки и за нищо друго освен за неговите обувки.



Копвам този цитат от Нушич, за да илюстрирам колко досадно е държанието на тези, които непрекъснато ти навират в лицето своята различност.
За това уважавам гейовете, но не понасям пеерасите.
12 Януари 2010 00:53
Сега разбирам защо германския външен министър Гидо Вестервеле, докато бе в Турция така се застъпваше за влизането й в Европейския съ-Юз, а и плановете да се пуснат 50 милиона североафриканци(мюсулмани) в Европата. Види се това е част от съдбата на всяка империя преди края - справка Австро-Унгария преди Първата световна война. Затова и християнството трябва да бъде премахнато - к`ви са тия текстове - да се убият с камъни. Министерски места няма ли!?
12 Януари 2010 01:09
Всеки има право. Мнозинството - също.
12 Януари 2010 01:25
Чук и Хек, Ако тази перверзия настоява за граждански права, защо преследват магистралните проститутки


Преследват ги, защото упражняват професията си на неподходящи места. Подобна забрана съществува в повечето европейски страни, без самата професия да е забранена. По същия начин както лекар-гинеколог не може да извършва прегледи на тротоара или амбулантен търговец да продава порносписания в училище или църква. By the way, преди има няма дваесетина години консервативният кантон Женева избра бивша проститутка за депутат. Изборът няма нищо общо със случая Чичолина. Верно е, че жената е започнала от немай къде трудовата си кариера на паважа, но впоследствие се прочула с участието си в редица правозащитни организации и принципни позиции по редица важни социални въпроси, с което е спечелила уважението и доверието на избирателите.
12 Януари 2010 01:48
Че то има ли политик, да не е хомосексуалист!? Добре, че нямам такива амбиции...
12 Януари 2010 02:05
Weed361:Мисля, че и на зоофилите трябва да се признаят правата. Защо да няма снимка с надпис "Кметът на град ***** (в средата) положи клетва в присъствието на интимната си приятелка (козичката вляво)". Както се казва щом се обичат що да не се вземат!



Изключителен въпрос, ! С твое разрешение ще го копна, за да го пействам и на други места, където има подобни теми. За намирането на правилният отговор, скромните сили на няколкостотинте мислители тук едва ли ще бъдат достатъчни.
12 Януари 2010 02:08
"нетрадиционна сексуална ориентация" е по-широко понятие от лезбийка. То включва сношения с кучета, с кози, с камили, с умрял елен /какъвто случай имаше в САЩ/, с надуваеми кукли и с много други одушевени и неодушевени предмети. Лезбийството е само първа стъпка по пътя към сексуалното съвършенство. В смисъл да можеш да правиш всякакъв секс.
12 Януари 2010 03:10
Приемането на хомосексуалността за нещо нормално е дълбоко пагубно за една цивилизация или страна. На първо място, с цялото ми уважение, но това просто не е нормално. Като поведение е крайно нездравословно, а има връзка с педофилията.
*
В статията, която има пропаганден хакартер, се споменава нещо интересно и много актуално за България. Цитирам:
"Демографската промяна вероятно също е изиграла положителна роля. Увеличава се броят на хората на Стария континент, за които хомосексуалистите изглеждат много по-незначителен проблем от пристигащите от мюсюлманския свят."
Западна Европа отхвърли християнството и нормалните семейни ценности и обяви хомосексуалността за нормална. Европейците даже се гордеят с това. Същевременно обаче мюсюлманите имигранти са съхранили високо ниво на нормалност и отхвърлят тези фалшиви съвременни разбирания.
*
Резултатът е демографска промяна, която вещае катастрофа за западна европа. Според правителството на Холандия (най-гейската страна), в Амстердам и Ротердам мюсюлманите скоро ще са мнозинство. През последните няколко години случайте на насилие над гейове и лезбийки се увеличават, просто защото новодошлите мароканци не ги търпят. А скоро именно те ще диктуват правилата в тези градове, а не само там.
*
С една дума, когато едно общество радикално редифинира семейството и отхвърля модела майка/баща, мъж/жена, то си нанася смъртоносен удар. На негово място идва друго, по-нормално и устойчиво общество.
*
Дано България избегне тази съдба.
12 Януари 2010 03:19
Отдавна сърцето ми терзае
една душевна драма -
че отговорът май не зная -
"човек" един ли е или са двама?
От време стародавно
било е меродавно -
жената и мъжът в кревата
нощя зачевали децата...

Но, днес - във тези времена модерни -
когато само на гъзът сме верни.
Когато мъж на мъж в любов се врича,
когато кумбалка след слива тича,
и всичко що е сътворено
било за секса разрешено,
объркаха ми се понятията
загубих аз целта, занятието.
Че в тия дни - на унисекса -
на секса изгоря му кекса...
А пък от хомо-сапиенса
останаха два пенса


***
Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>

Редактирано от - Бармалей на 12/1/2010 г/ 03:23:11

12 Януари 2010 05:30
Наистина не виждам защо личният живот на който и да било трябва да се въвира в очите на останалите. Все едно хората да се разделят и класифицират примерно по това кой има куче за домашен любимец и кой - златна рибка. Кой го интересува, най-вече на публичната арена? Човек или става за определена работа, или не става. Ако става, може да е зеленикаво-розов на цвят, хомосексуален и какъвто си иска.
12 Януари 2010 06:05
"Признанието ми помогна да стана по-популярен. "
И по-желан.
12 Януари 2010 07:33
Тази статия да не е платена реклама на някой обратен? Така като е тръгнало след време нормалните ще сме обявени извън закона и преследвани ... Виж може и на работа да не ни допускат ако не приемем да сме обратни ...

Содом и Гомор ... Бог забавя, но не забравя.

Който каквото е посял това ще пожъне. Днес някакъв обратен може да е министър, а утре да се подвизава в Ада. А и тези продажни свещенници (които служат на всичко друго, но не и на Истинския Бог) ще им правят компания там.
12 Януари 2010 08:17
Хомофобия? Омраза към човека? педерастът е човек, а ние?
Мнозина от любимите ми артисти, писатели, художници са били гейове – геният Оскар Уайлд, Жан Маре, Бодлер.
Е, и?
Харесвам това, което са направили – не ЛИЧНИЯ им живот.
Но некадърните нашенски педали ми тикат в носа си ИНТИМНИЯ си живот. Просто, защото нямат какво друго да покажат.
Повече по темата - Блогът на Генек
П.П. Днес ще има баталия тук и за девети септември. Интересни капани са ни заложили.
12 Януари 2010 08:45
А, нещо за Лахана:
Вчера беше открит клуб за срещи на хетеросексуални.
- Знам, че рискувам общественото недоволство, но какво да правя - и те са хора - каза собственикът, нежно прегърнал през рамо съпруга си.
-----------------------------------
Блогът на Генек
12 Януари 2010 09:14
Земята се пренасели. Повечко трябва да се пропагандира хомосексуализма, повечко! Особено във впечатлителните прослойки, родили т.нар. Азис...
12 Януари 2010 09:54
Аз съм хомосексуалист и това не е лошо

Ба как ше е лошо, бре. Живота - лесен, срането - песен
12 Януари 2010 09:57
Азъ да попитам де ... Що хората употребяват различни думи за "човек" и за "дизайнер"?...Казват:
-Кой?...Петър?...Добър човек...
А в другия случай:
-Кой?...Петър?...Пеераса?


***
Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>
12 Януари 2010 10:02
Дори погледнато от нехристиянски аспект, а чисто рационално едно общество изставило строгия сексуален морал и традиционното семейство е обречено на западане и постепенно изчезване, под напора на новоразвиващи се общества със строг семеен морал /примерно мюсюлманските общества/. Хомосексуализма обаче е само върха на проблема, а основата е напълната разрешеност, а вече дори и узаконяване на свободния сексуален живот, без задължения към съпруг и деца /фактическо съжителстване за партньора, а ненужните деца в детски дом държавата да се грижи за тях/. А това нещо започна назапад много отдавна с така наречената сексуална революция през 60-те години на миналия век. През Възраждането в България да се ожени мъж за мома която не е девствена беше позор за целия род, но тогава България вървеше напред. А сега да намериш младеж в България, които дори мисли, че това е нормално е почти невъзможно и резултата е закономерен държавата и народа ни пропада, независимо от никкав европейски съюз и прочее глупости. Както България така и страните от ЕС размениха християнството за философията на светския хуманизъм /човекът е мярка на всички неща - т.е. човек решава какво е добро и какво е лошо/ и сега вече започваме да берем плодовете на новата ни верска система. Светлото бъдеще се отлага, вярвайте ми, а ако не прочетете малко история.
12 Януари 2010 10:13
Ама аз започвам да си мисля, че демокрацията, това е диктатура на малцинствата над мнозинствата.
Вече не те питат какво можеш, а дали си циганин, евреин или хомо.
Това заприличва наистина на демоСрация.
В личния си живот бъди какъвто си искаш, но излезеш ли сред хората ще се съобразяваш с общоприетите норми на поведение. Аз като съм с нормална ориентация /как ми се изхлузи из под пръстите тази тъпотия/ да не би да си вадя оная работа пред всяка засукана мома на улицата?
12 Януари 2010 10:25
Както обикновено, раздумката тъдева се плъзга по повърхността. Най-много да се стига до последствията, дори без да се види обречеността...

Но за да има някакво решение и евентуална успешна реакция при един пренадут цирей - дори и за един като този тук, а той не е единствен в годините на Залеза, е нужно да се знае къде са корените им. Къде е жилото на този и другите циреи!

Хубаво е да се порови човек за да схване какъв е генезиса. Защото ако не знае тези неща, ще има дърлене за косъма върху филията - дали го има или не (както при ГМО), но няма да се забелязва Козякът набутан в зурлите ни...
12 Януари 2010 10:39
Всеки има право. Мнозинството - също.

Meto -
12 Януари 2010 10:57
А забелязахте ли колко деликатно е вмъкнато ето това:
През юни м.г. френският президент Никола Саркози назначи тв водещия Фредерик Митеран за министър на културата.

Без да се уточняват подробности.
Тъй че споменатото по-горе от някои форумци вече е в действие. Сферата на сексуалните права и свободи ще се разширява.
12 Януари 2010 10:57
49% от американците, участвали в допитване на изследователския център "Пю" през 2007 г., смятат, че обществото трябва да "приеме" хомосексуалността... над 80% от французи, германци и испанци са на същото мнение.

Е затуй като направили интервю сред западняшки младежи и девойки и ги попитали "Какво знаете за Хомо Сапиенс?", те масово отговаряли: "Всеки има право да си определя сексуалната ориентация".
12 Януари 2010 11:11
Може би да вметна, давайки друга насока на дискусията, че в една от последните резакции на МКБ (международната класификация на болестите) хомосексуалността беше заличена като такава.
---
И още нещо - след тия дитирамби, трябва ли Янето да си признае пред Волен?
12 Януари 2010 11:12
Като видях заглавието си помислих, че ягнето е решило да свали товара от гърбинката си
но не би
12 Януари 2010 11:33
Такъв ли щеше да е форума под този материал ако е публикуван в западна медия?От всички мнения стърчат номоуши.
12 Януари 2010 11:34
Баталии: Обама, геи и лесбиянки на штурме Пентагона
Натиснете тук
В декабре 2003 года, в разгар иракской войны три генерала – бригадные генералы Верджил Ричард и Кейт Керр и контр-адмирал Алан Стейнман, недавно ушедшие в отставку, дали пресс-конференцию и признались в том, что они – геи.


«Мы решили выступить с рассказом о нашей жизни, чтобы предложить себя в качестве примера» – сказали два генерала и адмирал.

12 Януари 2010 11:37
Какво ми дреме на мене кой с каква сексуална ориентация е щом си върши работата, за която е избран? Или кротко си работи и си плаща данъци като всички останали?
12 Януари 2010 11:50
Гуидо отиде в Анадола и се разкрещя от там колко било хубаво Анадола да навлезе мощно в Европа.
Значи содомията все пак влияе отрицателно на политиката.
12 Януари 2010 11:55
Бе то и генерал Окинлек е спал с адютанта си и са се държали за ръчички.
Затова Ромел за малко да стигне до Иран.
Ама дошъл Сър Уинстън наритал содомитските задници
и назначил ген.Монтгомери да свърши работата.
12 Януари 2010 11:57
Кардиналът на Прага ненапразно каза,
че езическа и содомитска Европа няма какво да противопостави на радикалния ислям.
Освен голото дупе на Гидо, де...
12 Януари 2010 12:08
Doctora

досадно е държанието на тези, които непрекъснато ти навират в лицето своята различност.
За това уважавам гейовете, но не понасям пеерасите.
12 Януари 2010 12:31
Ото Кац, това е новина. Доскоро в учебниците хомосексуализмът го класифицираха като девиантно сексуално поведение. Явно и в медицинските среди гейовете имат силно лоби. Защото между болестта и социалното явление има огромна разлика. Половата индентификация се осъществява в предучилищна възраст, но до 10-11 години децата нямат социален опит, формирана сексуална ориентация, и много фактори - улица, телевизия, преса, гей-паради, "VIP"- персони осакатяват за цял живот мнозина. Дали е така в Китай. Един от постулатите на конфуцианството е стабилно семейство, стабилна държава.
12 Януари 2010 12:35
"Какво ми дреме на мене кой с каква сексуална ориентация е щом си върши
работата, за която е избран?"
Там е работата, че га некой прекарва вечерите си с турчета-миньорчета или друг вид ватенки на другийо ден не мое си върши работата, за която е избран. Требе постоянно да тръчи до нужника и да въздиша замечтано.
12 Януари 2010 12:36
Не си спомням, като ученик, войник и студент някой да се е изявявал като хомосексуалист. Моят извод е, че някои момчета имат склонност (колебание) към хомосексуализма, но знаейки, че обществото ще ги осмее и отхвърли (вкл. собственото семейство), с течение на времето стават нормални мъже. Сега, след като такава угроза няма, много от тях стават педераси. Липства общественото въздействие.
12 Януари 2010 12:41
Отврат, на мен ми дреме. Физическото им присъствие на метър разстояние ми преобръща вътрешностите, ако парадират с перверзията си.
12 Януари 2010 13:07
Умните хора казват: "Я да видим първо човека какво може. Няма значение дали е пеерас или не."
А останалите: "Я, ама тоя пеерас ли е? Тогава няма значение какво може."
Всеки сам може да си направи сметката към коя група принадлежи
12 Януари 2010 13:14
Последната поговорка се шири из България, след като тук се настани Хелзинкският комитет. Съчувствам на онези, които природата ги е ощетила, но ме отвращават онези, които натрапват на обществото педерастията си. А пък заглавието е натрапливо: Аз съм педераст и това звучи гордо!

Редактирано от - Чук и Хек на 12/1/2010 г/ 13:17:06

12 Януари 2010 13:18
"Умните хора казват: "Я да видим първо човека какво може. Няма значение дали е пеерас или не."
Аз пък съм чувал некои хора да казват : "Я, тоя пеерас ли е? Я го дайте насам да видим кво може.
12 Януари 2010 13:31
/:/ "Аз съм хомосексуалист и това не е лошо "
......................................... .....................................
А аз съм хетеросексуалист- и това не е лошо!
Лошото е, когато хомосекскуалистът е такъв НЕ само в леглото, но и на улицата-ДЕМОНСТРАТИВНО, провокативно!
А още по-лошо е, когато хомосексуалист "зарибява" към хомосексуална ориентация НЕориентирани непълнолетни и малолетни!
Защо е лошо ли?! Ами защото хомосексуалността е нещо противоприродно, противодетеродно, противобиблейско и т.н.- това малко ли е?!
12 Януари 2010 13:41
Интересно - говорят за ХОМОФОБИЯ.
Омраза към човека? Демек, само обратните са хора?
Впрочем, защо културното им название е ОБРАТНИ?
Обратни на нормални - подразбира се.
А гей е сексуално състояние, педераст - морално.
Прав е доктора.
12 Януари 2010 13:43
Най ме отвращаваха мазни чичковци с лепкави ръчички, със сексуална ориентация към хлапета в тийн възрастта, дет все гледаха да се прилепят в автобуса, в киното, на опашка. Ма това сигурно си е съвсем библейско.
Я да чуем сега, какво са ви направили хомотата та това отвращение.
12 Януари 2010 13:46
Неусетно и полека
хомосексуализмът стана
главно качество в човека

Писна ми!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД