:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 395
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Фирми, работили в областта на енергетиката,



са укривали данъци, обявиха вчера от МВР. При операция на сектор "Пране на пари" в ГДБОП на територията на София и Враца са претърсени 8 адреса - жилища и офис сгради, откъдето са иззети счетоводни и банкови документи, компютърни конфигурации, магнитни носители, запис на заповеди за суми от около 2 милиона лева, съобщи МВР. Там са открити и документи за водено "черно" счетоводство, като сумите, изписани в тях, са на стойност за около 3 милиона евро.

Дружествата, които МВР не съобщава, са укривали информация за действителните си обороти. Те представяли документи с невярно съдържание - данъчни фактури, отчети за приходите, разходите и счетоводните баланси, като по този начин неправомерно усвоявали огромни средства. Според МВР има извършени престъпления при ремонти по изграждането и рехабилитацията на ТЕЦ "Марица-изток 2", при които са нанесени щети в особено големи размери.



Прекратено е наказателното производство срещу Йордан Лечков,



което бе образувано заради инцидента с полицията през пролетта на алея "Яворов" в София, съобщи Дарик радио. Това става ясно от постановление на Софийската районна прокуратура от 15 юли. На 23 март кметът на Сливен бе спрян от патрул в столицата заради превишена скорост. Според полицаите Лечков не спрял първоначално при вдигната стоп палка. Той обаче твърди, че не е видял първоначално подадения сигнал и потеглилия след него автомобил, нито пък е показвал неприлични жестове на полицаите. Прокуратурата счита, че няма доказателства за обвиненията за активно възпрепятстване на властта да изпълни своите задължения.
2
1094
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
20 Юли 2010 05:31
А сега мотивирайте тези момчета, които са спрели самозабравилия се приятел на Правописеца, да работят съвестно
20 Юли 2010 08:47
Двете новини са емблематични за България!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД