:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 171
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Умря 2-годишно момиченце, пребито от баща си

Двегодишно момиченце от Стара Загора почина в болница след пет дни кома вследствие на жесток побой с твърд предмет. Малката М. М. постъпила за лечение по спешност около полунощ на 1 април. Тя била доведена от близките си със счупен таз и фрактура на черепа. Родителите отказали да съобщят подробности за начина, по който детето е пострадало. Няколко часа по-късно в РПУ пристигнал 35-годишният Иван М. и поискал да бъде задържан, тъй като сам причинил нараняванията на дъщеря си, уточни шефът на окръжната следствена служба Иван Терзиев. Мъжът е с постоянна мярка за неотклонение, направил е самопризнания, твърдял, че изпаднал във временна загуба на паметта и няма обяснение защо е нанесъл жестоките удари на невръстната си дъщеря.

Иван М. е от рода на известни роми демирджии, които стриктно спазват традицията на собственото си съдопроизводство, твърдят запознати с разигралата се трагедия. Според тях не е изключено убиецът да е поискал да остане в ареста от страх, че може да бъде линчуван от съплеменниците си, за които посягането на дете е смъртен грях. Това е петото убийство в Старозагорска област от началото на годината, всички извършители са разкрити.
807
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД