:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 316
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Екстрадираният от Тайланд в САЩ руски оръжеен търговец Виктор Бут слиза от самолета на летището в Ню Йорк, придружаван от служители на ФБР. Следственият арест, в който е настанен, се нарича затвор за интелигенти. Там са лежали "мошеникът на века" Бърнард Мадоф, организаторът на неуспешния опит за атентат на "Таймс скуеър" Фейсал Шахзад, босът на мафиотски клан Гамбино Джон Готи. Той застава пред федералния съд на южния окръг на Ню Йорк. Вашингтон изрази надежда, че случаят Бут няма да навреди на отношенията с Москва. Съпругата му Алла Бут заяви, че Русия е имала шанс да го размени за сваления при преврат и задочно осъден за злоупотреби бивш тайландски премиер Таксин Шинаватра.

 
,
5
1434
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
17 Ноември 2010 20:34
Таксин Шинаватра е генерал, докато Бут все пак е редник. Русия генерал за редник не разменя. А Тайланд ще съжалява за избора си. Границата с Лаос е проблемна, на юг има мюсюлмани а Шинаватра все пак е милиардер и има много привърженици. В Тайланд тепърва ще започне дестабилизация
17 Ноември 2010 23:19
Бут бил редник ?
Има ли барем две думи подредени от теб и да не е смехория бе ЗИПо ?
18 Ноември 2010 04:34
Lord Voldemort, не си губи времето с този смешник.Единствено миланският форумен шут е по-смешен. Понякога...
18 Ноември 2010 07:16
Редакцията тази новина, защо е с големи дебели и червени букви?

Що се отнася до Бут? В сравнение с Г.Буш, Д. Ръмсвелд, Чейни, Холбруг и шайката военни престъпници и финансови мошенници е направо ангел.
18 Ноември 2010 08:05
Естествено, че е редник спрямо Шинаватра. Човек милиардер, министър-председател на 60-милионна държава с огромни връзки и влияние в Югоизточна Азия.
СВР са положили колосални усилия да го привлекат на своя страна и сега се очаква заради Бут който сам си е виновен, Русия да предаде Таксин, който и се е доверил.
Не пройдет. Рано или късно монархията в Тайланд ще падне и тогава Русия ще има огромно влияние в тази важна държава.
Трябва да се мисли стратегически. Както Кремъл мислеше през 40-80 години на миналия век. И тогава се привличаха политически дейци който бяха в затруднение, но винаги настъпваше момент когато бяха използвани по предназначение.
И Кастро и Ганди и Лубумба и кой ли още не. Това осигури на Москва влияние в тези части на света дори до ден днешен. Само Индия всяка година купува оръжие за няколко милиарда долара
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД