:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Берлин разкри нови терористични атаки

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Въоръжен полицай патрулира на трамвайна спирка в Берлин. Властите в Германия засилиха полицейското присъствие заради нарасналата заплаха от терористични удари.
Нови терористични нападения са били планирани в Германия, включително едно в края на този месец, заяви германският вътрешен министър Томас де Мезиер на бързо свикана пресконференция в Берлин, съобщи "Дойче веле". Той допълни, че индикациите за заплахи от терористични нападения в страната са се увеличили. Де Мезиер разкри, че имало сведения от чуждестранни партньори за възможни терористични атаки в края на месеца. Налице били същевременно и собствени данни за "стремежа на ислямистки групировки да планират удари във федералната република". "От средата на т.г. службите за сигурност са отчели повишени индикации, че терористичната организация "Ал Кайда" планира нападения в САЩ, Европа и Германия", заяви още Де Мезиер пред медиите. Затова ще бъдат предприети мерки за затягане на контрола по летищата и гарите, като наред с видимо по-засиленото полицейско присъствие ще се предприемат и други действия. "От днес нататък ще има по-видимо полицейско присъствие. Има причина за притеснение, но няма причина за паника", заяви Томас де Мезиер. Министърът отправи и призив за по-голяма бдителност от страна на гражданите.
1
955
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
17 Ноември 2010 19:55
Берлин тепърва ще бере ядове с чалмите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД