:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 241
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Даваш ли, даваш, Бойко, ГЕРБ на Доган?

Президентският вот зависи от задкулисни договорки, а за Борисов те означават пазарлък предимно с ДПС, както беше и на парламентарните избори през 2009 г.
Снимка: Велислав Николов
Жив и здрав паун в сарая на Доган. Журналистите видяха няколко, когато отидоха за събарянето на прословутото му барбекю. За пауните публиката разбра от Борисов преди време - когато за отношенията си с Доган каза, че му подарил куче, което изяло пауните.
Интересно си живеем в нашето политическо мазе. Сиренцето е заложено и мишките възторжено цвърчат край него. Ето, социологическите агенции доволно отчитат, че Меглена Кунева може да бие всеки гербер за президентския пост. Един Бойко не може, но и него, ако се напрегне. Интересно кога тази жена стана такъв харизматик? И защо агенциите въобще я вкарват в класациите? Защо не опитат с Костов и Сидеров? Биха се получили интересни данни. Официално тя е толкова кандидат, колкото и Командира (и двамата не са афиширали амбиции), и много по-малко от Сидеров, който твърдо смята да участва в надпреварата. Но те някак не са оперативно интересни за социологията.

Отговорът е, че Кунева задължително трябва да бъде изкарана от фризера, гримирана и рейтингово сресана,



за да задоволи тази част,



която позагуби позиции след възкачването на ГЕРБ. Ако нещо необичайно не се случи, бившият еврокомисар ще бъде кандидатът на Първанов, БСП и царя за президент.

Доста по-неясна обаче е ситуацията около другия кръг, носещ инициалите ББ. Не бързайте да припознавате премиера, той носи имената на два български града (Банкя и Бургас). Доколкото Валентин Златев поддържа топли връзки с всички партии, борбата на този кръг е битка за оцеляване на Бойко Борисов. Ако ГЕРБ се провали в президентската надпревара, дори и да довърши мандата, това означава маргинална роля на Борисов впоследствие. Как си представяте



Борисов в ролята на маргинал?



Не си мислете, че съперничеството между Първанов и Борисов е формално. Те никога не са били кръвни врагове, но и имало за какво да воюват. България винаги се е управлявала от външни сили и мръсни пари с цел удовлетворяване на тези сили и утрояване на парите. Партиите и политиците се конкурират кой да е посредникът. Тази дейност цапа доста ризи, повече власт гарантира по-добро препиране и едноличен достъп до дрешника. Борисов къта ризи и нека няма наивници, които си въобразяват, че ще си спази едно от първите обещания - "Ако един ден хората спрат да ме харесват, ще изляза от политиката, тъй както съм влязъл".

Перспективите пред премиера са сложни. Провал на ГЕРБ на президентския вот е началото на края, а всеки друг освен самия Борисов би рискувал загуба от Кунева (или който и да е фаворитът на Първанов). Но и той, при цялата си медиативност, също не може да е уверен в успеха.

Нима Петър Стоянов през 2001 г. не беше сигурен? Премиерът не може да си позволи да участва и загуби - това би било галактическа глупост, мигновен край на ГЕРБ и него самия.

Ситуацията много прилича на тази от 2001 г. "Синята коалиция" се готви да издигне претендент, задава се трибой. Ранната номинация на Сидеров е капан за Борисов, защото се цели в неговата електорална ниша. През 2001 г. изборите бяха решени с гласовете на ДПС. Така ще е и сега. Кунева доволно би ги взела и спечелила. Но ГЕРБ? Без ДПС герберите имат шанс само ако издигнат общ кандидат с другите десни партии и "Атака". Очевидно няма да стане, килимчето пред Доган ще е пълно, а той ще гледа кой какво му носи на тепсия. Ето вчера се появиха информации, че Доган май мислел да издигне самостоятелна кандидатура на ДПС - което означава само едно, вдига си цената.

Вариантите пред премиера са два. Първият е да кротува в правителството, да издигне друга рейтингова фигура от ГЕРБ, ценни дарове отново да полетят към сарая. Не би било чудно, предвид факта, че



в ерата на Борисов Сокола узакони 1.5 млн. лв.,



разшири медийната си и банкова империя. Бойко е рядък талант. Ще обясни, че ДПС се натрапва, иска да изложи ГЕРБ, кучето му изяло пауните и целия познат репертоар, докато бюлетините не се преброят и турските 500 000 се окажат решаващи. Тази хипотеза все пак е малко вероятна, тъй като подкрепата на ДПС е дискредитираща.

Вторият вариант е Борисов да се кандидатира сам, но при сигурното условие, че ще спечели. Това отново би означавало договорка с Доган и другите опоненти, но задкулисна. Лесно може да бъде осъществена - тройната коалиция ще влезе формално в боя, няма да налее пари в кампанията, в краен случай Доган ще се озове в затънтено селце и "случайно" ще изтърси нещо стряскащо за българите. Така Борисов ще влезе в президентството, ще реже ленти поне до 2016 г., а в замяна Първанов, Доган и ко ще получат позиции в един по-широк кабинет, именуван примерно "експертен". Тъй и тъй, без Борисов никакво правителство на ГЕРБ не може да съществува. Тъй и тъй, рано или късно ГЕРБ отива на кино. Но само този вариант гарантира на Борисов лично политическо оцеляване.

Струва ви се невъзможно олигархията така да се договори? Спомнете си как Борисов дружелюбно трасира втория мандат на Първанов, отказвайки да се кандидатира, дайте си сметка за внезапния грандиозен рейтинг на Кристалина Георгиева. Вероятно я тестват за премиер в едно "консенсусно правителство" при президент Борисов. Друг е въпросът дали тя иска.
75
7563
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
75
 Видими 
28 Март 2011 19:38
Те никога не са били кръвни врагове, но и имало за какво да воюват.

28 Март 2011 19:55
Боооже колко сложно си ги завързал Дияне!
А нещицата от живота вървят с такава главоломна скорост към фиаско на рапонья, в какъвто и да е било вариант, че дари и неизкушените от шаха ще започнат да разбират какво е това цуг-цванг!
НЯМА полезен ход рапонья. Съешаването Му с Доган, дори и тайно, дори и с неистови усилия от цвъка да бъде потулено - е катастрофа.
Оставането в самостоятелна формация дори и с неистовите усилия на цвъка - е катастрофа.
Излизането с гърди геройски сам Той на "последно 10" - е катастрофа.
Пробутване на фъндъчковско-цвъковски вариант - е катастрофа.
За неизкушените от шаха - разбрахте ли какво е цуг-цванг?
И в гугъля го има, ама преносния смисъл се губи.

_______________________________ _ __________
"Масовото приемане на една идея не е доказателство за нейната вярност".

Редактирано от - Old_BG на 28/3/2011 г/ 19:56:27

28 Март 2011 19:55
Въртим, сучем - все сметки с ДПС . Тефтера у тях. И защо я докараха до тук нашите онбашии политици ?
28 Март 2011 20:24
Да бяхме се замислили , поне . Че и медиите по територията , също ...
28 Март 2011 20:30
Айде пак теория на конспирацията. Звездите му говорят на автора.
Както беше казал поета "В бъдещето тъмно той гледаше ясно..."
Благодаря за просветлението.
Та значи изясни ми се, че ако ГЕРБ спечели - значи е имало здакулисни договорки и ГЕРБ е продал каузите в замяна на власт и влияние.
Разбира се ако ГЕРБ загуби - то значи, че чисто и просто народа е наказл тирана и е направил правилният избор за човека, кото най-накрая ще успее да извади България от кризата и ще ни поведе към светлото бъдеще.
28 Март 2011 20:50
Разбира се ако ГЕРБ загуби - то значи, че чисто и просто народа е наказл тирана и е направил правилният избор за човека, кото най-накрая ще успее да извади България от кризата и ще ни поведе към светлото бъдеще.


Точно това няма как да се случи. Народът може и да си мисли, че наказва Тирана, като гласува против него, но тиранията няма как да изчезне от само себе си. Защото проектът почти без сътресения си е вървял и пак ще върви към следващата планирана стъпка - заместване на тоя с оня, но не извън кукления театър.
28 Март 2011 20:53
Олди, цунг-цванг има САМО за българският народ, известен с термина „електорат”, а не за Боко и другите отгоре. Статуквото е непомръдаемо, въпреки застрашителните клатения на кочовите торбички.
Българският електорат има следните особености:
1. Той винаги чака някой да го оправи. Засега се справя безупречно, въпреки че основно в грешното значение на думата.
2. Той помни от ден до пладне, че и по-малко. Всякакви изцепки, издънки и откровени простотии на управляващите се забравят моментално и е достаъчно малко да се претопли мухлясалата управленска манджа с малко пресна патриотична чубричка и свеж мачовски босилек – за да я изяде с кеф народецът по избори, па нищо, че после се скъсва да драйфа.
3. Гьонсурат-метъра на електората е с безкрайно-нарастваща скАла – колкото по-му сер@ш в устата – толкоз повече се облизва и мисли, че го храниш с пържоли. При съмннения – виж ДПС и как половин милион „правоверни” поемат безкрайно-нарастващият гьонсурать на „лидера” си.
Въз основа на накратко гореописаните особености – никаква промяна на картинката не се очертава, най-малкото – по избори.
В България властва олигархо-мафиотска върхушка, пуснала ганьосвки корени много надълбоко в манталитета на държавата. Боко е просто олицетворение на статуса. Олигарсите като главно-командващи и едиствено-паро-даващи са напълно удовлетворени от галфон като Боко на власт – нека си реже ленти, бие в гърдите и праща цялата пАра в свирката.
По избори – той ще бъде лъскан и пазен от директни провали, което се оказа нетолкоз трудно, имайки в пред вид особености №2 и №3 на електората. Реалната власт си остава в ръцете на главните дерибеи и техните г@золизци по хранителната верига.
Така че нито Боко ще падне, нито ще има революции. Ще се появят някои „алтернативи” като Гоце-БКП, Сидеря ще си изиграе козовете добре и ще бъде почесан където трябва, разни диваци като Яне ще дръпнат оттук-оттам процентчета – и отново Боко се явява на бял кон я като Президент, я като Премиер. То титлата няма значение, след като задачата му е ясна – Вся Власт Советом (заменете с олигарски/партийци/обикновени тъпанари и поизучени наследници на вече споменатите).
Още някой с илюзии за разбиване?...

28 Март 2011 21:14
Викаш капитане - барем да си тапицираме ковчега отвътре за удобство поне - за това да мислим та да е практично.
Спасение няма и тъй и тъй, тааа..., а?
Стииига бе!

________________________________ __________
"Масовото приемане на една идея не е доказателство за нейната вярност".
28 Март 2011 21:16
Страхотна партия! Подобни (и на друго място) съм ги разигравал и аз. Твърде интригуващо занимание.
Докато човек не осъзнае, че по-красив от всяка позиция на шахматната дъска е краткият танц на фигурите във въздуха ...
Когато някой от сърце бие шута на дъската изотдолу.
28 Март 2011 21:25
България винаги се е управлявала от външни сили и мръсни пари с цел удовлетворяване на тези сили и утрояване на парите.
Е това е истината, и цялата тази дандания се свежда на чие рамо ще сложи ръката си г-н Уорлик. Демокрацията ни е ОЛИГАРХИЧНА, чуждите интереси са доминиращи. Майна та му на този оскотял чалгализирал народ.
Ако искаш да унищожиш един народ, смени музиката му-Наполеон
Е вече го направиха, една “демокрация“ която е унищожила духовно един народ е абсолютна проказа.
28 Март 2011 21:33
Ее, оставете ни поне някакъв шанс, де!
28 Март 2011 21:44
И сега какво излиза - другаркята Пръмова-Кунева е сигурният нов президент
Ами ако ГЕРБ подкрепи Волен Сидеров? Има и друг варианти, но тоя на първо време стига Стига с тая снаха, до гуша ми дойде да слушам нищонеказващите и лакардии, и хора и от клакьори, дето не знаят за какво точно могат да я похвалят Тепърва ще излизат бомби, заложени в договора ни за членство в ЕС от йесмените на Кунева.
28 Март 2011 21:49
Аз пък мисля, че Бибко ще се кандидатира за Президент, като се направи на мъжкар с "бихме ги n-пъти, сега ще ги бием още един път. Естествено правителството ще се поеме от вицепремиера Цвъки със задача да се направят предсрочни избори. Те се печелят от новата тройна коалиция - БСП, ДПС и ГЕРБ. Обзалагам се!
28 Март 2011 21:49
Много хубава статия!!! Само една дребна подробност е пропуснал автора. До изборите има цели шест месеца, а Б.Б. Вече е в режим не на спадане, а на свободно падане. Дотогава няма да има шанс нито той, нито друг от ГЕРБ срещу когото и да било. Черният лебед кацна, но те още не са го разбрали.
28 Март 2011 21:53
А, забравих най-важното. ".. И тогава ще настане такъв живот, че само си викам дано.."
Да не дава Господ! И Господ да ни е на помощ!
28 Март 2011 21:58
Ами ако ГЕРБ подкрепи Волен Сидеров? Има и друг варианти, но тоя на първо време стига
Това най-новия виц ли е? Това дори и цвък не може да го измисли.
28 Март 2011 21:59
Ако някоя фльорца се кандидатира за президент, това вече ще е черешката на тортата. Смях!
28 Март 2011 22:02
Те се печелят от новата тройна коалиция - БСП, ДПС и ГЕРБ. Обзалагам се!
След тоталната некадърност показана от това правителство, всеки ще бяга от тях като дявол от тамян.
28 Март 2011 22:03
noooo мерсим, че ме пишеш по-по-най в сравнение с Цв. Цв.
28 Март 2011 22:10
noooo мерсим, че ме пишеш по-по-най в сравнение с Цв. Цв.
Да знаеш, не ти правя комплимент
28 Март 2011 22:15
За изборите Бойко и Цецо са приготвили да слагат по един изкуствен гипс. Ще разиграват известната сцена с гипсирания крак от "Плешивото куче".
28 Март 2011 22:19
Президент на България ще бъде човек на ГЕРБ и той ще се казва Николай Младенов. Запазвам авторските си права, че първи съм посочил Николай Младенов, но това не означава че аз съм го номинирал - неговата подготовка продължава вече 4 година, натрупа се необходимия стаж - министър на отбраната (а след това главнокомандващ), министър на външните работи (а след това определящ външната политика на България), отлично знание на английски, добри връзки в ЕС и НАТО, добри юдейски връзки (получава юдейско военно образование), добри арабски връзки (израснал е сред араби), добра комуникативност, неженен и атрактивен за жените. Негативът (таткото резидент ДС в посолствата) също излиза като предимство, защото и Русия ще го смята за свой човек. Особено силен недостатък - пуши, но това пък му печели гласовете на пушачите. Що се касае за комуномонархинята Кунева - шанс нулев, но да я оставиме да се издриска.
28 Март 2011 22:22
Бай Иван, той няма 40 години. За плюсовете изтъкнати от теб, не ми се спори.
28 Март 2011 22:22
Да не стане като в "Диамантената ръка" - печалбата изчезнала, останал само гипса...
28 Март 2011 22:24
Бай Иване - признавам аргументите ти звучат убедително.Може и да го номинират.
Колкото да се внесе интрига. Ти за целувката на Юда да си чувал?
А , то имало и пречки, язък!

_______________________________ _ __________
"Масовото приемане на една идея не е доказателство за нейната вярност".

Редактирано от - Old_BG на 28/3/2011 г/ 22:25:52

28 Март 2011 22:36
Други кандидати може пък да са еднакво привлекателни и за мъже, и за жени.
28 Март 2011 22:39
А пък Първанов и други даже не бяха министри на отбраната, така че не знам защо Николай Младенов трупа този стаж. Май го трупа, понеже Желева се представи блестящо.
28 Март 2011 23:31
Не можах да разбера колегите по-горе с какво М.Кунева е по-недостойна от досегашните президенти?Може би защото е жена?Или защото в онези мракобесни комунистически години не се е накичила с фамилията Пръмова/както биха направили 99.9999 %/? Бойко и Цецко пред нея са деца - идиотчета/дебилчета/ , да ме простят децата с подобна нещастна съдба. Електоратът/мат, риалът/ до там е оскотял, че припознава само тези, близки до интелекта му.
.
Цвъцковци защо не си спомнят колко държеше на нея Барозу, след като Бойко си избра момина сълза Румяна.
28 Март 2011 23:39
Гледайте телевизия....
Слави (който се явява неофициален говорител на Доган) каза, че би подкрепил Кунева. Значи Доган вече се е определил. Това автоматически изключва Боко от играта. Генералчето няма да има топки, за да излезе срещу Доган. Той участва само в мачове, където всичко се знае. В миналите избори, не поиска да излезе срещу Гоце, а на последните парламентарни избори се беше скрил зад кметския престол и само повтаряше, че не му била мечтата да стане премиер. Може би ще пусне Николайчо Младенов да се пробва, като отсега ще се търси обяснение за провала (тук и Цецко ще бъде впрегнат в някоя постановка)...
Най-вероятен вариант - автобусите ще идват (въпреки гръмките обещания) и ще им се джироса всичко на тях.
28 Март 2011 23:44
Чл. 93.
(1) Президентът се избира пряко от избирателите за срок от пет години по ред, определен със закон.
(2) За президент може да бъде избиран български гражданин по рождение, навършил 40 години, който отговаря на условията за избиране на народен представител и е живял последните пет години в страната.
За тези, които предлагат Младенов. В момента няма навършени 39 години.
28 Март 2011 23:46
"Кунева задължително трябва да бъде изкарана от фризера, гримирана и рейтингово сресана, за да задоволи: тази част ... Първанов, БСП и царя".


Уф, стига претоплена манджа бе, другаре ... Ми тя съвсем вкисната, маа*у стара !

Докога едни и същи зомбита ще управляват България ?

Редактирано от - Mars Attack на 28/3/2011 г/ 23:56:52

29 Март 2011 00:21
Октомври вече е твърде близо и нещата общо взето, като контури са ясни.
-
Задкулисна договорка с Борисов за президент май вече не е възможна. Оказа се по-умен от очакваното от режисьорите му за да се самоубие, като ги обслужи бързо, спрямо заложеното му от тях, но по-глупав от нужното за да оцелее, като заложи на силата си - популизма (в добрия смисъл на думата). Вероятно вече е отписан, като неблагонадежден.
-
Самостоятелен кандидат на Герб няма кой да извадят и да спечели. Единственият визуално приличен - Плевнелиев се оказа просто плъх-мафиот и далавераджия (концесионирани тол такси, пепел и още много, което при една кампания няма да му го спестят и ще раздухат).
-
Борисов има един печеливш ход - да официализира коалицията си с "Атака" и да подкрепи Сидеров. Така ще поизмие обезличаването на Сидеров, ще парира и ДПС и има някакъв теоретичен шанс на антитурска основа, а ако загуби вината ще е на Сидеров.
29 Март 2011 00:30
Трудно е да се каже дали статуквото ще заложи на Кунева, но просто това е единствената миловидна, безлична и безобидна, (ако изключим, че чуждите интереси за нея са пред българските, ) кандидатура, която могат да извадят.
Кунева идеално пасва на заложената в Конституцията роля на президента и туземното статукво.
-
Някаква възможна кандидатура на промяна би бил, например Иван Генов, който вчера напомни за себе си тук във форума. Въпросът е доколко може да привлече необходимите финансови ресурси за кампания. Ако успее, и ако се кандидатира, то това може да бъде приятната изненада на тези избори.
29 Март 2011 00:31
GreenHawk,
Ама пусто хората се втурват да правят "анализи" на "намеренията" на Тиквоф и Сие. Лошото на умните хора е, че не могат да влязат в кожата на глупака, за да "разсъждават" като него. При глупака логика няма. Има само Его и Простотия.
Та всичко си е баш както си беше. И ще бъде. За най-голямо съжаление...
29 Март 2011 01:00
Зелени братко, радвам се да те чета!
.
Brightman,
Боко и по-умен?!?!?!
Да, по-умен е от тези, които го докараха на власт.Сега 90% се срамуват от избраника си, но им е трудно/чисто по български/ да си признаят грешката.
Няма нищо по вредно от амбициозно нискочело.
В случая, лошото е, че той си е оплел кошницата, а ще го отнесем всички останали от Банкя/Брезово/ до Бургас. Имам предвид кризата, която допълнително се генерира от вещата му антикризисна програма.
Просто не мога да си представя да гледам самовлюбената му мутра още 5 год. последните 5 минути преди Нова година.
Лека нощ!
29 Март 2011 01:04
Капитанът е казал почти същото, но по по-позитивен/нехарактерен за нас/ начин !

29 Март 2011 01:36
Боко и по-умен?!?!?!

Архангел Михаил,
или не следиш развитията от последните година и 9 месеца или не си си направил труда да анализираш какво се случва.
-
Боко, членовете на "Глобална България" Натиснете тук и "Типинг поинт" 9 години го помпаха с пиар и финансиране и накрая успяха. Бяха му приготвили програма за "реформи" т.е. Голямо доразграбване, за да си върнат многократно "инвестициите за създаването и маркетирането на този продукт".
-
Голямото доразграбване щеше да ликвидира бързо политически Боко и да го направи кандидат за затвора. Той го разбра и не се оказа толкова глупав за да изгори. Надяваше се да ни си издъни до местните и президентски избори и след това да задоволи грабителите. Само че, поради незнание или страх от Световната банка, направи компромис и остави Дянков да оплеска работата.
-
Режисьорите му от "Глобална България" виждаха, че няма как да издаяни и да е в кондиция за доразграбване след октомври 2011 г.. Затова и го пресираха, преди 3-4 месеца да побърза с "реформите". Той обаче видимо им пусна само подготовката на някой концесии. Разпродажбата на държавната земеделска земя и т.н. засега потъна в мълчание. Дори да се подготвя нещо, то се прави много тихо.
-
Вероятно е обаче, че няма да ги огрее, ако не ги огрее до октомври. Въпреки, че не се знае. Като загуби всички избори, може и да реши, че вече няма какво да губи.
29 Март 2011 03:12
НЕ е задължително и не е нужно бъдещият президент да е от ГЕРБ!
При условие, де, че пак ГЕРБ ще управлява след парламентарните избори!
Даже, по-добре да не е! И от "Атака" да не е!
Най-добре е президентът да е "опозиционен"!
Няма нужда от "Вся власт ГЕРБ-ом!"- макар и президентската власт в България да е символична и протоколна!
29 Март 2011 04:41
Абе Параграфе,
На предните президентски избори не гласува за Сидеров, за да не се обезглавяла "Атака". Сега пак същото. Ти май си атакист на ужким, а иначе си внедрен в стройните й редици депесар. Даже и член не си и станал за да не те проучат и разкрият и да можеш да осъществяваш пъклената си подривна дейност.
29 Март 2011 05:27
Автора фантазира върху някакво "противопоставяне" между основните "играчи", но капитаня а и други достатъчно подробно са описали ситуацията. Противопоставяне?!. между хора дето са си запазили партийните книжки, ха-ха-ха!..
Противопоставяне няма а и не е предвидено да има (освен пред публиката разбира се).
Докато не спрем да дуднем по форумите и не вземем нещата в свои ръце, театрото ще си продължава.
-=-
СТИГА с този театър, а?
29 Март 2011 05:29
Параграфе, разкрит си, предай се!...
29 Март 2011 05:37
"Жив и здрав паун в сарая на Доган. Журналистите видяха няколко, когато отидоха за събарянето на прословутото му барбекю. За пауните публиката разбра от Борисов преди време - когато за отношенията си с Доган каза, че му подарил куче, което изяло пауните."

Ако не ва мързи да се ровите из архиво, приятели мои...га некои от вас бехте изпаднали у неописуем възторг и опиянение от блестящата изборна победа на Татовия теляк, бае ви Асан беше казал, че ке доде времето и на А+Б=ВЛ.
Верно, ке мине бая време, но тва време за доде.
Стига само наш Аамет да не го е ударил хептен на уволнение.
Щото....казват, че лечението от параноя, мания и още нещо друго не винаги е от най-лесните и успешни.
Лично я с нетърпение чекам деня, кога за заиграем у един отбор със Сократес и разните му тама цвъкащи бъклици.
С големо нетърпение.
29 Март 2011 05:58
Иначе...тва:
"Даваш ли, даваш, Бойко, ГЕРБ на Доган?"
е наистина тъпичко и прозрачничко заглавийце.
Но...заглавийце, от което кръвта на болните бели тикви кипва и ...они надуват тръбата, скачат на коньо фърковатий и разпорват ли, разпорват въздухо със сабя франгия.
Ако и веке да сме у двайсет и първийо век.
Даваш ли, даваш, Балканджи Йово....
29 Март 2011 06:13
Сметките, че реанимациата на Пръмова ще я издигнат в очите на хората са доста смели.
Просто женичката отдавна е осветлена - проста и куха, та дрънка.
Никакви реклами не могат скри ограничеността й.
В момента се мият и други таратайки за участие в есенното състезание. И все тайфуни /според привържениците им/ с женски имена. Всъщност, отдавна разпознати въздишки от задника.
А ДПС ще бъде активно на бит пазара по изборите. Дал създава грижи и ще се наложи Доган спешно да търси коалиция - хем да се подпре, хем да демонстрира сила.
----------------------------
Блогът на Генек

29 Март 2011 06:41
Кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде един не дотам красив мъж с мустачки, вице- още не знам. Като разбера ще ви кажа.Президента на БГ ще е от ГЕРБ.
29 Март 2011 08:19
язе знам- вицепрезиден-Цецка Ц.
29 Март 2011 09:50
Ето, социологическите агенции доволно отчитат, че Меглена Кунева може да бие всеки гербер за президентския пост.

На тези, които предлагат Кунева за президент не е зле да се обясни, че другарката не може да се кандидатира за този пост по закон.
29 Март 2011 09:54
Тази статия е от сорта:"Колко съм пекан и ка я разбирам политиката, бреййй!!!" Само дет не разбрах, авторът едва ли не одобрява ориенталските политически нрави у нас, така ли?Възхищава се на сараите, червените килимчета, даровете и т.н.?Доган е велик щот стои и чака тавата с баклавата и прочие? Този човек, авторът , де, минава за журналист, така ли?Нещо ново каза ли ни?
29 Март 2011 09:58
България винаги се е управлявала от външни сили и мръсни пари с цел удовлетворяване на тези сили и утрояване на парите. ---как го е вмъкнал само автора-ей така между другото, ама е вярно!
Капитане за анализа на електората!

Редактирано от - havamal на 29/3/2011 г/ 10:00:25

29 Март 2011 10:29
Няколко пъти съм го писал тука, но нищо не ми пречи пак да го напиша - и едно магаре да сложи за кандидат Борисов - ще спечели!
Високият рейтинг на Кунева е такъв само в очите на антиБорисовските медии и кръгове.
Самият факт, че така упорито го натрапват е достатъчно показателен.
Доган на последните парламентарни избори извади 600 000 гласа при пределна мобилизация!
Как някой си представя, че сега ще извади ей тъй 500 000 - при много по-малък залог?
Прогнозирам ето тук и сега, че на президентските избори ще гласуват около 3 млн. души - БСП ще има ок. 600 хил. гласа, ДПС - 400 хил., още 100-200 хил. да съберат сини, НДСВ и тоя-оня.
Волен като нищо ще вземе 200 000, а може и 250 000.
Останалите 1500 000 - 1600 000 са за кандидата на ГЕРБ!
Някиой ако не е съгласен да се пробва да ме опровергае!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД