:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,004,196
Активни 402
Страници 2,119
За един ден 1,302,066

Жертвите от трусовете в Иран вече са над 300

Над 300 станаха жертвите от двата труса, които през уикенда разтърсиха Северозападен Иран и причиниха сериозни разрушения, предадоха агенциите. Силни земетресения с магнитуд 6.4 и 6.3 по Рихтер причиниха и сериозни материални щети. Повече от 5000 души са пострадали, болниците са препълнени и лекарите едва успяват да се справят с опашките от ранени, извили се пред лечебниците.

Властите в иранската провинция Източен Азербайджан, която най-силно пострада, обявиха двудневен траур в памет на загиналите от природното бедствие. Най-тежко пострадали и с най-много жертви са селата около градовете Ахар, Варзаган и Харес. В пострадалите райони бяха изпратени близо 100 линейки и 1100 работници на Червения полумесец и бяха осигурени 44 пакета с храни и 5600 палатки. Около 36 000 души са настанени във временни подслони. САЩ, Русия, Турция и други държави изразиха готовност да помогнат на Иран, но засега Техеран отказва международна помощ.



1
658
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Август 2012 04:45
Лека им пръст на загиналите. Това е в района на Табриз – в този район се правят едни от най-красивите килими в света – истински произведения на изкуството.
САЩ им „помагат“ – принудиха помиярите си да спрат да купуват нефт от Иран, което е с/у международните закони, но както се знае, за САЩ те не важат. Изключиха Иран от световната банкова система, извиват и чупят ръце на тези фирми и държави дето не се съобразяват със световния побойник. Излишно е да споменавам, че на дъното на войните с/у Сирия и Иран стои ционисткия кабал.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД