:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,722
Активни 387
Страници 3,645
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Qatar Airways стана

генерален спонсор на Турнира на шампионките по тенис в "Арена Армеец" (30 октомври - 4 ноември). Вторият по сила заключителен турнир на WTA е с награден фонд $750 000. Договорът бе анонсиран вчера от президента на българската тенис федерация Стефан Цветков и Пол Йоханес, вицепрезидент на авиокомпанията за Европа, но двамата отказаха да дадат финансови параметри. В турнира ще участват 8 тенисистки, като засега са известни само двете, които получават "уалйд кард" - Цветана Пиронкова и Мария Кириленко (Рус).



Григор Димитров влезе

в основната схема на тенис турнира "Мастърс" в Шанхай (Кит, $3 531 600), който започва в неделя. Първата ни ракета при мъжете трябваше да играе квалификации, но запълни последното място в схемата, тъй като в последния тенисисти като Ферер (Исп), Дел Потро (Арж), Монфис (Фр), Давиденко (Рус), Налбандиян (Арж), Бенето (Фр) и Гранойерс (Исп) се отказаха поради травми или болест, а отдавна се лекуват Надал (Исп) и Фиш (САЩ).



"Марица" спечели турнира

по волейбол за жени в Пловдив, след като спечели и последния си мач - срещу "Нилюфер Беледийеси" (Бурса), с 3:2 (-23, 20, -18, 31, 12). Третото място зае "Левски Волей" след 3:0 над македонския "Форца Волей" (Скопие).



Пуерториканският боксьор

Орландо Крус (31 г.) - участвал на олимпйиски игри, а понастоящем №4 в рейтинга на WBO в кат. полулека направи публично признание, че е гей. "Вече 24 години съм боксьор и просто искам да съм себе си. Искам да съм образец на подражание на младите спортисти. Винаги съм се гордял, че съм гражданин на Пуерто Рико, и се гордея, че съм гей", казва Крус, цитиран от специализирания сайт Boxingscene.



Вицепрезидентът на баскетболния

"Мемфис" - Дана Дейвис, е бил намерен мъртъв в дома си. Причина за смъртта не се съобщава. 56-годишният Дейвис се занимаваше с пътуванията, намирането на домове на играчите на "Мемфис" и с безопасността от 2000 г. насам.
464
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД