:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,936
Активни 431
Страници 3,859
За един ден 1,302,066

Стоичков сам поискал да говори пред ГДБОП

Треньорът на "Литекс" е давал показания за мач с "Калиакра", обяснения е давал и Борислав Михайлов
СНИМКА: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Христо Стоичков (в средата) говори пред журналисти, след като преди това даде показания пред комисар Станимир Флоров (вляво).
Треньорът на "Литекс" Христо Стоичков сам е поискал да даде показания пред ГДБОП във връзка с "черно тото" в България. Това сподели бившият национал на излизане от сградата на службата. Там Стоичков прекара по-малко от два часа. С него бяха помощникът му в ловешкия клуб Петко Петков и капитанът на отбора Небойша Йеленкович.

"Искам пресата да изчисти името ми, което бе забъркано в "черното тото" - заяви на излизане от ГДБОП Христо Стоичков. - Защото всичко, което се напише в медиите в България, излиза в Испания, САЩ, Япония и други страни и там звучи по друг начин. Това ме злепоставя пред цял свят и искам най-после да престане. Нека пресата, както ме е оклеветила, така и да ме защити. Лично аз нямам представа как се залага на мачове."

Шефът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров пък разкри, че Стоичков и останалите от "Литекс" са били привикани да дават показания за мача от миналото първенство срещу "Калиакра". Двубоят бе спечелен с 5:0 от ловешкия тим, като в службите имат съмнения, че срещата не е била редовна. Подозренията на ГДБОП са базирани на факта, че този мач е бил сравнително повече игран в онлайн букмейкърски къщи от другите двубои по същото време.

Флоров съобщи още, че президентът на БФС Борислав Михайлов вече е бил разпитван за "черно тото" в България. Рекордьорът по участия в националния отбор е дал показания, но разпитът е останал скрит за широката общественост. "Много хора са викани, но няма да кажа повече имена. Има разследвания, ще бъдат разпитвани не само хора от клубовете", заяви комисар Флоров.

Освен много журналисти пред сградата на ГДБОП се появиха и 50-ина фенове на ЦСКА, които искаха да подкрепят Стоичков. Запалянковците запалиха факли и вдигнаха няколко плаката, на които пишеше: "Защо Ицо, а не Перукан?" и "Долу ръцете от U19, черното тото не е мит". Феновете запалиха факли, което принуди охраната на сградата да привика спешно подкрепления. До нови инциденти не се стигна.
40
1044
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
40
 Видими 
04 Октомври 2012 20:15
Базата Школата
04 Октомври 2012 20:34
Интересно дали Ицето разказа всичко което имаше да разказва? И дали е занесъл ръкавели на Цв. Цв.?
04 Октомври 2012 21:37
Вижте интервюто на дъщеря му. Какви цветисти изрази само.
05 Октомври 2012 04:32
Лично аз нямам представа как се залага на мачове.

Както и се очакваше, д-рът е приказвал "ала-бала"
05 Октомври 2012 05:25
Нека пресата, както ме е оклеветила, така и да ме защити.

Кой е клеветил д-ра
Просто бе цитиран 1:1. Преди да говори, да помисли малко дали има доказателства за това, което казва.
05 Октомври 2012 09:15
А тоз умник , дето "държавата нищо не му била дала" , чий го дири още тука?
05 Октомври 2012 09:52
Защо не е дал обяснение пред медиите, които уж са го оклеветили, а в следствието? Защо не е дал под съд медиите, които счита, че са опетнили доброто му име, а разчита отново на тях да го изчистят?
05 Октомври 2012 09:59
Абе Стоичков, Бербатов и всички други успели българи, които познават навън марш оттука.
Да останат само некадърните и комай по-малко некадърните да изпъкнат на тоя фон.
05 Октомври 2012 10:13
Когато си публична личност и то от планетарен мащаб носиш отговорност за думите си пред медиите. Нали Христо Стоичков от миналата есен насам орева ортаклъка и 3 села наоколо, че имало черно тото, че държавата нищо не правила, че Боби Михайлов само щрака пръсти и т.н. И когато най-сетне който трябва Му обърна Фнимание, крадецът вика дръжте крадеца. Не изключвам националната икона не само да е предполагала но и искрено да се е надявала, че прокуратурата ще се самосезира и дотам. На себе сиь ХС е оставил ролята на първо време на кибик наблюдаващ с нарастващ интерес как терена във футболна централа се разчиства. И после на бял кон, на мераклията също да "оправи" бг футбол Димитър Бербатов още Му е рано, да влезе на Иван Асен ІІ и да се развърти с голяма метла. Айн, цвай, дрън. Да, ама не.
Прогноза. Голям облак, малко дъжд.
05 Октомври 2012 10:27
Ильо, някой като каже "А", трябва да продължи с "Б" и т.н. Не може да намекваш за съпричастност на министъра на вътрешните работи, и да очакваш, че няма да те емнат насам-натам. Когато публична личност се почувства оклеветен от някоя медия - съд до дупка. А не бягство. Защото по същия начин може да го наклепат, ако е треньор в Тайланд напр.
05 Октомври 2012 11:10
Абе футбола ни е супер. Боби, Данчо, Емо и Посраско са супер.
Да управляват доживот. Макър че след някоя година няма да има какво да упрявляват.
А такива като Йцо гитла в чужбина. Как може да повдигат въпроса за уредени мачове,
вместо да си кротуват.
05 Октомври 2012 11:20
Ильо, пак нещо не недовдяваш, мамка му и прасе. Това по Радичков, нищо лично.
Да ти обясня с думи прости защо привикват в следствието ХС. Той още от миналата есен нееднократно говори за черно тото в бг футбол. Във всяка правова държава каквото се водим и ние редно е когато иде реч за думи на публична личност която на всичкото отгоре е с платена позиция в клубният ни футбол да подкрепи по съответният начин, сиреч да разкаже всичко което знае по казуса и ако има надлежни доказателства да ги извади пред оторизирания орган. Е, за това става дума. Друг е въпроса, че Стоичков въобще не е очаквал, че ще му се наложи да подкрепи изявленията си. На това му се казва правен нихилизъм.
05 Октомври 2012 11:32
Ильо, на Докич недей да противоечиш, само той разбира от тия работи. Затова като спориш с него или вдигай палче ето така " " или просто стой настрана. Ако противоречиш на правата линия, най-много да се преврнеш в "лайсна" или в лайсноподобен невдяващ елемент.

Хайде, приятен ден.
05 Октомври 2012 11:35
Кара, вдява дъртото. Бъзика се леко.
Едно съм сигурен. Ще се окаже че в БГ футбола няма уредени мачове, а само слухове.
Или ако има, ще са някои неудобни отбори на по-долно ниво. Ръководството не е виновно за
дереджето му. Няма друг начин, като се погледне кои са собственици на отборите. Перат пари и
правят далавери покрай футбола.
05 Октомври 2012 12:04
Ще се окаже че в БГ футбола няма уредени мачове, а само слухове.

Точно. Като при всяка мафия, така и тук. Колкото по-ангажирани са актьорите, толкова повече ще си мълчат. ХС - също. Ааа, не - забравих, че той винаги е в бяло. Просто щото е ХС, не за друго. Навици
05 Октомври 2012 12:26
Лайсна, ти какво предлагаш. Понеже е много заслужил към България която от друга страна, "нищо не му е дала" да бъде със статут на недосегаем. Сиреч, да плямпа каквото си ще и да стои настрана и да гледа сеир. Аре, холан. Иде реч единствено да защити думите си за "черно тото" пред оторизиран орган. Нищо повече. Останалото е позната ни до болка неадкветна лайсноФщина. Дежа вю и кой разбрал-разбрал
05 Октомври 2012 12:36
Сега ще напиша нещо, което не отменя казаното от мен за Великия Стоичков.
Извън футбола той е играч. Бил е винаги (както едни хора) със силните на деня.
Било то мафиаши или политици. С тези където има "ЛАПАлома".
05 Октомври 2012 12:48
Бил е винаги (както едни хора) със силните на деня.

Помним, помним какъв приятел му беше Първанов.
05 Октомври 2012 12:53
Фигаро Стоичков вече и в ГДБОП...

А Батков да престане да ни срами

Блогът на Драгой
05 Октомври 2012 12:56
А Батков да престане да ни срами

Няма надежда. Докича обещаваше нещо към есента, но май няма да стане...
05 Октомври 2012 13:13
Па кат е тръгнал с рогите напред , да боде наред!Не само недомлъвки , чух това , една жена ми каза и т.н.А след като ще дава обяснения за Литекс- Калиакра 5:0 , по-напред да каже нещо и за мача ЦСКА-Литекс 4:1 от 19.05.2012. , едни балетни "па де дьо" на възпитаниците му (може би са били с разстройство или мускулна треска) , корем да те заболи от смях.Който има желание , да погледне във "VBOX" как станаха головете.Ма тогава беше много пестелив на думи след мача , няколко бла-бла и изчезна.Гиди селска ш*******йо.
05 Октомври 2012 13:19
B-52, на ГейАрина е всичко чисто и непорочно да го е*еш.
Кути бе мушморок
05 Октомври 2012 13:46
Така и не успях, не че нещо съм изненадан, да разбера позициите на Ильо и Лайсната по привикването на ХС вчера в ГДБОП
Или той може да си говори каквото си ще, да "пали фаМфарите" това по Селския и дотам. Законите са за всички. Включително и за отдавна избледнялата национална икона. Па вие колкото си щете блъскайте по клавиатурата: "Крадецът вика, дръжте крадеца".
Енгелс!, ако имейла ти тук е актуален да ти напиша нещо на "уше" по текущата собственост на ПФК Левски АД.
05 Октомври 2012 14:02
Енгелс!, ако имейла ти тук е актуален да ти напиша нещо на "уше"

Актуален е. Благодаря предварително.
05 Октомври 2012 14:14
Така така ильо, за Стоичков и подозренията за наредените мачове на "Литекс" (вкл. и срещу ал сеска) си говорим, на теб пак разни геи са ти в главата. Навици
05 Октомври 2012 14:53
Енгелс!, Готово!
05 Октомври 2012 15:46
С чаша в ръка, лидерът на червените фенове Димитър Ангелов - Дучето споменава, че за политика никой няма да говори, но след това казва на висок глас пред около стотина привърженици, че ако "Титан" не бъде изкаран от управлението на ЦСКА никой от присъстващите няма да гласува за партията на депутата.

Пак ли зовете властта на помощ
P.S. Тая година дзельето ша йа бая скапо, та мое а чекати помощчи и отнакъдье Пйетърч ньачи
05 Октомври 2012 15:48
Ильо05 Октомври 2012 11:35

Едно съм сигурен. Ще се окаже че в БГ футбола няма уредени мачове, а само слухове.

Ильо,дали се бъзикаш или си сериозен е едно,но когато не различаваш уредени мачове от такива включени в черно тото!?Тогава къде си тръгнал бе джанъм,да делиш приказка във форум?
05 Октомври 2012 16:00
Евазия, еми да си говорим и за вашите мачове с Монтана и Враца.
Я дайте доказателство че ЦСКА и Латекс са играли симулативно?
05 Октомври 2012 16:05
Не се би ильо не са. А "Монтана" са продали мача на "Левски" - лично ловеца го написА
05 Октомври 2012 16:06
.
05 Октомври 2012 16:17
Абе всички говорите точно като Камата. А го плюете.
Па засрамете се бе джанъм

05 Октомври 2012 16:39
Кара, това дето си го мислиш за собственоста на Левски си го избий от главата. Фантазии.
05 Октомври 2012 16:45
Ильо,да повторя! Никой не плюе по Стойчков!Той е давал показания или сведения за мачове попаднали в графа "черно тото",а тук предимно се споменават уредени мачове.Едното не е като другото,има разлика!Няма първенство на тази земя (от какъвто и ранг да е) и да няма в него и уредени срещи!!!
05 Октомври 2012 16:48
Стоичков има един основен недостатък - никога не е играл за Атлетико де Мадрид.




05 Октомври 2012 17:13
Остин, да ти имам и телепатията.
05 Октомври 2012 18:22
Не се познаваме от вчера. Повече от 10 год.
05 Октомври 2012 18:42
Да, ама ти от 3 год. се "боядиса". Вече си фен на Металик Сопот.
05 Октомври 2012 19:14
Само като Металик Сопот не сме ви мачкали, сега и това ви чака.
05 Октомври 2012 20:01
Ще да видим
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД