:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,862
Активни 418
Страници 3,785
За един ден 1,302,066

Оперираният от тумор играч на "Ботев" вече си е у дома

Футболистът на "Ботев" (Вр) Асен Чалъков вчера бе изписан от Военна болница, където точно преди седмица му бе направена животоспасяваща операция. Интервенцията бе за отстраняване на доброкачествен тумор в главата и продължи близо десет часа.

След направените контролни прегледи е установено, че операцията е минала безпроблемно и туморът е премахнат. Сега Чалъков ще продължи да се възстановява в домашни условия, а след 2 седмици отново ще премине медицински изследвания, като вероятно ще се наложи още една интервенция. Лекарите обаче са оптимисти, че след пълното си възстановяване от операциите футболистът ще може да продължи кариерата си.

Операцията струва 3000 лв., затова феновете на "Ботев" (Вр) организираха кампания за събирането на средства за подпомагането на футболиста и семейството му.

"Искам да благодаря на феновете и на всички приятели на Асен за това, което сториха. Желанието на всички е той по-скоро да се оправи и направо нямам думи за изкажа признателността към всички, които ни помогнаха", каза жената на Асен Ива.

488
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД