:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,974
Активни 424
Страници 3,897
За един ден 1,302,066

Само вратарят заслужи похвали в "Манчестър Сити"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо целува топката, взета от него за спомен от мача с "Аякс", в който португалецът отбеляза хеттрик.
Вратарят на "Манчестър Сити" Джо Харт бе единственият, който получи похвали от мениджъра Роберто Манчини след домакинското 1:1 срещу "Борусия" (Д) в гр. D на Шампионската лига. "Харт ни спаси от невероятна загуба. Той спаси всичко, така че трябва да му благодаря. Не знам дали това е най-доброто представяне в историята на футбола, но Джо игра фантастично", коментира италианецът, който обаче бе разочарован от играта на тима си и това, че са били предоставени твърде много положения на германския тим. Освен това Манчини призна, че точката не е била заслужена и "Борусия" е бил по-добрият отбор от двата на терена.

Самият Харт коментира: "Не си спомням друг път да съм правил толкова много спасявания в един мач. Резултатът спокойно можеше да бъде и 10:10, но вратарят им бе фантастичен. Точката може да се окаже важна за шансовете ни да продължим напред."

По-недоволен от наставника на "Борусия" (Д) Юрген Клоп за късната дузпа, от която падна изравнителният гол за "Сити", беше само Невен Суботич, който игра с ръка при нарушението. "Агуеро изрита топката от половин метър и тя се удари в ръката ми. Но какво можех да направя, да си отрежа ръката ли?", каза сърбинът.



"ГЛОБУЛ" ДАВА 10 БИЛЕТА ЗА "ОЛД ТРАФОРД"

"Глобул" стартира нова промоционална кампания в рамките на партньорството си с "Манчестър Юн", в която на български фенове на тима ще бъдат раздадени 10 билета за домакинството на "Юнайтед" срещу "Клуж" на 5 декември от Шампионската лига. В наградата са включени пътуване със самолет и нощувка. Сегашни и бъдещи клиенти на "Глобул" могат да участват в томболата, като се регистрират на shout.globul.bg от 6 октомври до 11 ноември и отбележат 5 гола при изпълнение на 5 виртуални дузпи. Ще се раздават и оригинални аксесоари на "Манчестър Юн".
1193
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД