:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,445
Активни 392
Страници 1,368
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бронзов

медал спечели Радослав Великов в по-горната за него кат. до 60 кг на турнира по свободна борба в Якутск (Рус). В I кръг българинът загуби от Булат Батоев (Рус), който обаче стигна до финала и спечели среброто. В репешажите Великов постигна 3 победи над руски съперници.



Две наши

състезателки ще участват в първите стартове за Световната купа по шорттрек през новия сезон. Марина Георгиева-Николова и Гергана Пацова ще стартират в Калгари (Кан) на 19 октомври и в Монреал (Кан) на 26 октомври.



6-о място

сред 10 участници зае Антоанета Стефанова в дебютното издание на шампионата на дунавските страни по ускорен шахмат. В конкуренцията на 9 мъже българката събра актив от 4.5 т., а победител стана Иван Иванишевич (Сър) с 6 т.



По една

победа си размениха "Девълс" (Дуп) и "Атлетик" (Сф) в първия уикенд от финала на бейзболното първенство. "Дяволите" откриха серията до 3 победи с домакински успех с 6:4, а "атлетите" отвърнаха с победа като гости с 11:5.



3-кратният

олимпийски шампион по колоездене на шосе Вячеслав Екимов бе назначен за генерален мениджър на руския отбор "Катюша". Златният медалист от Сеул '88, Сидни '00 и Атина '04 наследява на поста германския специалист Ханс-Михаел Холцер.
565
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД