:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,477
Активни 405
Страници 1,400
За един ден 1,302,066

България няма да приеме състезание за Световната купа по ски

Българската федерация по ски не успя да се пребори за домакинство на състезание от веригата за Световната купа по алпийски дисциплини в предстоящия сезон. През изминалия уикенд шефът на БФС Цеко Минев бе на заседанието на международната централа (FIS) в Цюрих (Швейц), за да опита да вкара Банско отново в календара. Преди сбирката имаше 12 сигурни курорта домакини, а за останалите три състезания се бореха над 40 зимни центрове.

В крайна сметка България няма да домакинства тази година на световния елит нито при мъжете, нито при жените. Сезонът почва на 27-28 октомври в Зьолден (Ав) с гигантски слаломи за мъже и жени, а финалите са на 11-17 март 2013 г. в Ленцерхайде (Швейц).

Миналия сезон в рамките на една седмица в Банско имаше състезания за Световната купа и за мъже, и за жени. Курортът е залегнал в предварителната програма на FIS за сезон 2015/16 със супер-Г и спускане за жени на 13-14 февруари 2016 г. А за предстоящия е сигурно само, че в Пампорово ще има стартове за Европейската купа - два гигантски слалома за жени на 23-24 януари.
805
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД