:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 456
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Любо Пенев викна спешно двама играчи в националния

Защитниците Венков и Бандаловски бяха включени в тима заради наказание на Веселин Минев
СНИМКА: СПОРТАЛ
Десният бек на ЦСКА Иван Бандаловски (вдясно) и левият - Михаил Венков (в средата), бяха повикани от селекционера Любослав Пенев на лагера в Правец заради кадровите проблеми в националния отбор.
Двама защитници на ЦСКА по спешност бяха повикани в националния отбор за световните квалификация срещу тимовете на Дания (в София на 12 октомври) и Чехия (в Прага 4 дни по-късно). Михаил Венков и Иван Бандаловски попаднаха в състава, след като ФИФА обяви вчера, че наказва левия бек Веселин Минев за две срещи.

Веселин Минев е наказан след гледане на видеозапис относно участието му в мелето по време на световната квалификация с Армения на 11 септември в София. Тогава играчи на двата отбора се хванаха за гушите, а футболистът на турския "Анталияспор" бе сред най-дейните в блъсканицата. Реферът обаче изгони само Светослав Дяков и Пизели от арменския тим. Дяков вече получи наказание от 1 среща, а санкцията на Минев бе оповестена вчера. Тя е придружена и с глоба от 5000 швейцарски франка, плюс други 1000 франка разноски по откритата в Цюрих дисциплинарна процедура срещу него. Освен Дяков и Веселин Минев под въпрос за предстоящите два мача е и близнакът на Веселин - Йордан Минев (десен бек), което наложи да бъдат извикани Венков и Бандаловски.

Вчера още 8 футболисти се присъединиха към лагера на националния отбор в Правец. На разположение на селекционера Пенев вече са капитанът на тима Ивелин Попов, Станислав Манолев, Александър Тонев, Христо Златински, Владислав Стоянов, Петър Занев и Илиян Мицански. С тях пристигна и Веселин Минев, но като се разбра за наказанието му, той бе освободен от лагера. До снощи в лагера на отбора се очакваха Николай Михайлов, Иван Иванов и Димитър Рангелов, с което Пенев ще разполага с цялата група от повикани играчи.

Освен Йордан Минев с травми продължават да са още двама - Георги Сърмов и Емил Гъргоров, които се възстановяват по специална програма. Двамата днес ще се включат в заниманията с топка и ще преминат нови тестове, от които ще се разбере дали ще бъдат на линия за двубоя с Дания в петък.
782
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД