:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,474
Активни 401
Страници 1,397
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Николай Михайлов

пази цял мач за "Твенте", който победи с 3:0 като домакин АЗ`67 "Алкмар" в 8-ия кръг в Холандия. След седмия успех за сезона "Твенте" води в класирането с 21 т., пред ПСВ "Айндховен" и "Витес", които са с по 18, и др.



Националът

Иван Иванов бе титуляр за "Партизан" и игра през цялото време за победата с 2:1 в Белград над "Явор" (Иваница) в 8-ия кръг в Сърбия. "Партизан" успя да се върне на върха с 21 т., като измести "Цървена звезда" (19 т.).



Нападателят

Димитър Рангелов влезе в 62-рата мин. за "Люцерн", който загуби с 2:3 като гост от "Сион" в 12-ия кръг в Швейцария и остана на 9-ото, предпоследно, място с 9 т. Начело е "Грасхопърс" с 29 т.



От състава

на младежкия национален отбор отпаднаха контузените Янко Ангелов ("Любимец") и Диего Фераресо ("Локо", Пд). Селекционерът Михаил Мадански повика само един като заместник - Илиян Капитанов ("Черно море"). Младежите се събраха на лагер в Ловеч, където в петък ще играят контрола срещу "Литекс".



Воденият

от треньора Ангел Червенков "Татран" (Прешов) завърши 0:0 като домакин с лидера "Слован" (Братислава) в 12-ия кръг в Словакия. "Татран" е на 8-о място с 15 т., но е само на 4 т. от втория - "Жилина". "Слован" води с 22 т.



Англия

7-и кръг: "Ливърпул" - "Стоук С" 0:0, "Тотнъм" - "Астън Вила" 2:0, "Нюкасъл" - "Манчестър Юн" 0:3. Води "Челси" с 19 т., пред "Манчестър Юн" (15), "Манчестър С" (15), "Евертън" (16) и др.



Германия

7-и кръг: "Борусия" (Мьонх) - "Айнтрахт" 2:0, "Хановер" - "Борусия" (Д), "Щутгарт" - "Байер" 2:2. Води "Байерн" с 21 т., пред "Айнтрахт" (16), "Шалке 04" (14) и др.



Около месец

ще се възстановява треньорът Олег Блохин, който претърпя операция на сърцето. Междувременно той ще бъде заместван в "Динамо" (К) от Алексей Михайличенко, а в националния отбор на Украйна - от Андрей Бал.

644
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД