:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 610
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Реферите зоват за наказание на собственика на "Левски"

Синдикатът на футболните съдии е недоволен от критиките на Тодор Батков
СНИМКА: СПОРТАЛ
Добрите отношения между собствениците на "Левски" Тодор Батков (вляво) и на "Лудогорец" Кирил Домусчиев изглежда са останали в миналото.
Собственикът на "Левски" Тодор Батков вероятно ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия на БФС заради критиките си по адрес на реферите, свирили мача срещу "Литекс". След края на двубоя адвокатът нарече арбитрите "продажни чернодрешковци", което ще му навлече санкция. Съдийският синдикат вече е депозирал жалба срещу Батков, в която призовава за санкция.

Синдикатът отдавна предупреди представителите от клубовете да не коментират изявите на реферите, тъй както те не коментирали играта на футболистите. Организацията на арбитрите е подала жалби също срещу треньора на "Берое" Ивко Ганчев и срещу вратаря на "Славия" Георги Петков. Ганчев вероятно ще бъде наказан, след като си позволи след мача с "Черно море" (1:2) да нарече съдията Таско Тасков "безобразен". Петков пък заяви, че арбитърът Радан Мирянов е "престъпник", след поражението на "Славия" от "Литекс" с 1:5.

Съдийският синдикат вече успя да изкара наказания на двама треньори през пролетния сезон. Стойчо Младенов (ЦСКА) и Димитър Димитров-Херо ("Черноморец-Бургас) получиха санкции от Дисциплинарната комисия за техни нападки срещу реферите.

В същото време от "Лудогорец" продължиха с атаката си срещу Тодор Батков. В неделя от лагера на шампионите нарекоха адвоката "Поп Кръстьо" и "Бай Ганьо", а вчера потвърдиха, че декларацията им е била напълно обмислена.

"Оттук нататък няма да мълчим и няма да позволим да бъдем мачкани - заяви изп. директор на "Лудогорец" Ангел Петричев. - Опитваме европейско поведение, но ще отговорим на всеки, които ни напада. Искам да уточня, че не атакуваме "Левски", а отговаряме на един човек. Г-н Батков не може да издава присъди кой къде ще отиде. Само времето ще покаже дали ние сме прави. Ако не сме - ще се извиним".
98
1591
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
98
 Видими 
08 Октомври 2012 20:12
Юношите!
08 Октомври 2012 20:14
Долу рАцете от Бат' Тодар!
08 Октомври 2012 20:39
Тара!
08 Октомври 2012 20:44
Кварталният доносник се появи!
08 Октомври 2012 20:46
Къш бе станимЪшки помак
08 Октомври 2012 20:47
Помак е деда ти!
08 Октомври 2012 20:51
От видеозаписа, който е предоставен в съдийската и съответно дисциплинарната комисия на БФС, ясно се виждат и три грешни решения на главния съдия. При нарушението на Кристиян Добрев, довело до несдържаната реакция на Гаджев, на капитана на Локо (Сф) трябва да се извади жълт картон, който щеше да е негов втори в мача. Светослав Петров от Локо е за червен картон при фаул срещу Станислав Ангелов.
08 Октомври 2012 20:56
Косатка, този Юнак сигурно го знаеш
Ако знаеш, какъв клуб направиха
08 Октомври 2012 21:02
Косатка, 70-т левскара в Исперих и това само тези които са решили да се организират е страхотно число за толкова малък град. Изрично го поздрави Юнака от мен.
08 Октомври 2012 21:10
По-добре ще е Гаджев да не играе! Ако Гаджев не играе, съм сигурен в победата!
08 Октомври 2012 21:16
В мача ни с Цецка Гаджев е по-полезен на резервната скамейка
08 Октомври 2012 21:44
Щяхте да сте преави за Гаджев, ако имахме по-добър халф на скамейката. Няма, за съжаление, а и малко по-инерция погнахме момчето....

Косатка, "юнакът" от Исперих не е ли музикант?
08 Октомври 2012 22:05
Нямах предвид футболните му качества. Действително нямаме по-добър халф на скамейката. Но пък без Гаджев и Рамос не сме фаворити, a това, като че ли е от по-голямо значение в тези мачове.
08 Октомври 2012 22:24

"Оттук нататък няма да мълчим и няма да позволим да бъдем мачкани - заяви изп. директор на "Лудогорец" Ангел Петричев. - Опитваме европейско поведение, но ще отговорим на всеки, които ни напада. Искам да уточня, че не атакуваме "Левски", а отговаряме на един човек. Г-н Батков не може да издава присъди кой къде ще отиде.


Срещу байганьовски изцепки не можеш да реагираш по европейски, колкото и да искаш.
08 Октомври 2012 22:31
Що бе брат'чеди 2009 Гаджев добре се представи и контузи трайно "синът на вятъра"

Ще ви е полезно това чистокръвно говедо извинявам се за израза, да играе, колкото и слаб да е ЦСКА за този мач.

Смешно Атлети дон, Драгой в случая е прав. Не че ЦСКА има някой заслужаващ да го потроши Гаджев, ама кой знае
08 Октомври 2012 22:33
Де да знаем като какъв да те курдисаме и тебе във форума? Дано в един момент на теб да ти проблесне като кой си и що си
08 Октомври 2012 22:52
Синдикатът отдавна предупреди представителите от клубовете да не коментират изявите на реферите

А ние, обикновените скромни фенове, може ли да коментираме съдийството? Или и на нас ни е разрешено единствено да мълчим, при това с благ поглед
08 Октомври 2012 23:01
Повечето синдикални структори са чисто мафиотски.Тяхната работа са заплащане,работна екипировка,правата на футболните работници и нищо извън тези сфери.Затова синдиката там у лево ...
08 Октомври 2012 23:32
Докич,ще го поздравя .Драгой,не е музикант.
09 Октомври 2012 00:00
ГЪЧО
08 Октомври 2012 20:51
От видеозаписа, който е предоставен в съдийската и съответно дисциплинарната комисия на БФС, ясно се виждат и три грешни решения на главния съдия. При нарушението на Кристиян Добрев, довело до несдържаната реакция на Гаджев, на капитана на Локо (Сф) трябва да се извади жълт картон, който щеше да е негов втори в мача. Светослав Петров от Локо е за червен картон при фаул срещу Станислав Ангелов.


Па нали немаше запис и затова не можеха да накажат Гаджев?
09 Октомври 2012 00:38
на записа, който имат не се вижда Гаджев а само нарушението срещу него

Аз лично се надявах да не играе!!! Сега ще ми кукнат двамата с Йовов титуляри . . .
09 Октомври 2012 05:50
Снощи бай ти Ганя се изявявал и по tv ("Пред банята". Въпросът с излъчването на "Левски"/Цецка щял да се решава при Бойко Борисов. Двамцата са си лика - прилика - мутропожарникарят и мутроадвокатинът
09 Октомври 2012 07:49
Петричев,Петричееев...ако не сте прави,няма да можете да се извините.Защото ще сте в небитието.Сигурно ще ви се даде още един шанс за атака на ШЛ и ако не успеете...тогава проекта се разпада.
Разгеле,че виждам колегата хикса...в броя на 29.09. беше извадил четири реда от мое писание-на син фон-с коментар,че открил 17/седемнадесет/ правописни грешки.При това ги открил само с бегъл прочит.Моментално го помолих да ги извади с цел ограмотяване-моето,а и на форумното присъствие.Вече 10 дни няма никаква реакция.Затова,ако почитаемият колега не извади минимум 17 правописни грешки от онези четири реда в моите очи ще бъде форумен лъжец и интригант и подмазвач в отношенията си към друг един форумец.
Ако ги извади и аз като Петричев ще се извиня.
09 Октомври 2012 08:04
Добро утро мили хора!
09 Октомври 2012 08:31
Ситуацията с червения картон на Гаджев е много интересна. Съдията е на не повече от 7 метра. Топката остана в ЛЕВСКИ и атаката на ЛЕВСКИ продължи. В първите 5-6 секунди след сблъсъка между Гаджев и локомотивеца / съжалявам - не зная името му/ съдията бягаше с вдигнати ръце по посока вратата на Локо - с този жест казваше: отсъждам авантаж, продължавайте играта. Но само около 5-6 секунди. После на съдията му хрумна нещо и спря играта. Върна се при Гаджев и му показа картона. СЕГА у мен остава съмнението, че някой се обади на съдията и му нареди да вдигне картона.
Моята оценка за ситуацията - жълт картон за локомотивеца и червен за Гаджев. Защо нямаше картон за локомотивеца не мога да знам. Това знаят само съдията и оня, който му нареди как да реагира.
А ситуацията всеки може да я види на сайта на ЛЕВСКИ. Натисни тук
09 Октомври 2012 08:41
Пиво, предполагам че на мача е имало и странични съдии.

Сега е интересна реакцията на БФС, която може да бъде много показателна.

Сега загледах гола на Карвальо. 3 локомотивци стоят мирно и той вкарва. Т**ак.
09 Октомври 2012 08:47
Батков наистина трябва да бъде наказан. Не заради някакви си синдикални искания, чиито мотиви са определено смешни "съдиите не коментирали играта на футболистите", а защото ако БФС иска наистина да осигури по-нормална обстановка за съдиите трябва да е безкомпромисен към всички такива изказвания от официални лица. Има си журналисти, които могат да правят подробни разисквания и коментари на показаното от съдиите. Има си и запалянковци, които могат да дават и по-остри квалификации.

Колега Тъмно пиво, определено някой се е обадил на съдията - най-вероятно помощникът му от съответната страна. В края на краищата на тях това им е работата - да сигнализират на главния съдия ако стане нещо, което той не е видял. Виж, защо е решил да спести втория жълт картон на локомотивеца ще си остане на неговата съвест. Но оставането на "Левски" с намален състав ще тежи на съвестта на Гаджев.
09 Октомври 2012 09:00
Ильо, коментирай ситуацията с картона на Гаджев. Аз може да гледам със сини очила.
Бак, съдията беше на не повече от 7 метра и нямаше никой между него и Гаджев. Той ВИДЯ положението и , защото топката остана в наше владение, не спря играта. Той не видя нарушение на Гаджев. Даде АВАНТАЖ ЗА НАРУШЕНИЕТО СРЕЩУ Гаджев. След 10-на секунди си промени решението.
09 Октомври 2012 09:14
Нали Райков и Карвальо ще играят ? Защо се притеснявате за Влади Джи ?

Нали нашите ще бъдат със сини фланелки в мача срещу Ц ? Нали играчите на Ц ще знаят, че играят срещу ЛЕВСКИ ?
Нали (поне от Сектор Б) ще се пее "САМО ЛЕВСКИ" ? Нали Сектор Г ще има К** в устата за "Уефски" ?

Защо се притеснявате за Влади Гаджев, не мога да разбера

САМО ЛЕВСКИ
09 Октомври 2012 09:14
Пиво, нарушение с/у Гаджев може и жълт за буфера.
Ритане без топка на вашия - директен червен картон и >=3 мача наказание.

Дон Атлети, не е притеснението. Важното е принципа.
09 Октомври 2012 09:21
Ильо,

съгласен съм с теб.
09 Октомври 2012 09:26
Тъмно пиво, все пак първо е нарушението на локомотивеца, за което и съдията е преценил че трябва да отсъди авантаж и играта е продължила, след 5-6 секунди, когато съдията вече е продължил напред, Гаджев става и сритва локомотивеца без топка, помощник-съдията сигнализира на главния, той спира играта и дава червен картон на Гаджев. Аз лично не виждам нищо нередно в това. Дали е можел да покаже и жълт картон на играча на "Локомотив"? Най-вероятно да, но аз лично не бих търсил в това някаква конспирация и дълга ръка от Разград.
09 Октомври 2012 09:30
Добре, 3 и повече мача за Гаджев. А Локото докога така? Оставиха без халфове Славия за мача с ЦСКА. Опитаха да направят същото и с ЛЕВСКИ. Успяха само с Гаджев. На следващия мач Рамос с червен картон - не казвам, че е незаслужен или заслужен - не съм гледал положението. Ама в крайна сметка синдикатът на съдиите реве срещу ЛЕВСКИ. Защо?
09 Октомври 2012 09:33
Бак, аз си мислех, че Гаджев рита другия още докато е по гръб след нарушението срещу него. Не знаех, че положението има продължение.
09 Октомври 2012 09:42
Нормално е синдикатът на съдиите да се оплаква от "Левски" след като Батков вече няколко пъти ги нарича "поръчкови чернодрешковци". Друг е въпросът, че, както писах по-горе, мотивите, които изтъкват са смешни. Все пак Батков няма право да прави такива изявления.
09 Октомври 2012 09:46
Аз смятам че коментираме цирк, а не футбол.
Около БГ футбола постоянно и умишлено се създават скандали за
да държат вниманието на феновете върху него. То футбол няма, поне скандали да има.
Но феновете вече имат избор на качествен футбол. Много са ми смешни въздишките по
миналото, когато имало 60-70 000 на мач. Имало е защото са нямали друго какво да гледат.
09 Октомври 2012 10:01
Пичове,

Силните отбори навсякъде по света си имат един кръг от "мразещи ги" минувачи - синдикати, фенове на други отбори и т.н. Това е така, защото, освен силни, има и слаби и посредствени отбори (посредствените са по-опасни и "по-мразещи".

Именно по тези причини силните отбори трябва да се държат на ниво - дори и когато са в криза или се превръщат в "проект" - случаят (поредният случай) с Тодор Батков не е такъв и по тази причина се обаждат всякакви минувачи, включително от далечната и вълнуваща североизточна част на Република България
09 Октомври 2012 10:51
Точно така, Дон Атлети, трябва да се държат на ниво. Лошото е, че нивото, зададено от Батков, е под морското равнище.
09 Октомври 2012 10:59
Дон Депор,
09 Октомври 2012 11:50
Може и под морското дъно да е, но по конкретната причина адвокатинът казва така:
Ние имахме предложение от една телевизия да ни вземат всички домакински двубои. Доколкото знам, подобна оферта е била предложена и на ЦСКА. И ние, и ЦСКА спазихме думата си и в интерес на всички клубове отказахме

09 Октомври 2012 12:01
Evasion,

Стигнахме и до истинската причина за "разменените декларации" между Тодор Батков и ПФК Лудогорец АД, Разград, Република България - парите от ТВ права

Лично мнение - ТВ интерес с печалба в България могат да гарантират мачове с участието на ЛЕВСКИ, Цецка, Ботев ПД, Локо ПД и може би Миньор и Пирин (не от Гоце Делчев), т.е. - тези отбори "се гледат" - останалите са бизнес пълнеж от гледна точка на ТВ правата/ и печалбата от ТВ. Затова, може би, другите клубове искат ТВ правата да се движат "в пакет"

От тази гледна точка (за излъчването) Батков е прав и дори смел - ние ще си излъчваме нашите мачове, защото нас ни гледат. Сега, отделен е въпросът ако клубовете са се разбрали "джентълменски" да се движат в пакет по отношение на ТВ правата и Батков се цепи- но това е проблем на Батков, а не на ЛЕВСКИ - нас и другите отбори, които съм изброил по-горе ще ни гледат, а останалите - да се оправят

За другото не е прав - че се занимава със съперниците на ЛЕВСКИ и че ще "каже на народа".
09 Октомври 2012 12:23
Атлети, някои "проекти", като БАТЕ Борисов,(бау-бау) се оказват по-сполучливи от "вечната амбър".
09 Октомври 2012 12:26
Остин,

Има проекти и "проекти"

К'во за БАТЕ ? - по-добри бяха от нас - биха ни, т.е. - ние ги открихме за големия футбол , а вие още им се радвате - ще каже човек, че Берое ви гостува - такава радост струи
09 Октомври 2012 12:36
защо, БАТЕ са анонимници бетер Лудогорец. Само благодарение на вас ги чухме. 20 хил. градче, заводски отбор с един файтон привърженици, идващи от нищото и отиващи пак там. А, и хомосекшуалния рефери дето брок дъ гейм
09 Октомври 2012 12:42
Всичко в БГ спорта сега е проект. Един по добър друг по лош. Никой не е казал че Лудогорец ще са вечни, важното е че за сега работи за ваш ужас.
09 Октомври 2012 12:50
Ставате жалки с напъните с/у Лудогорец. Оправдавате батков, че бил изригнал спонтано, а от Лудогорец му отговорили преднамерено!!!Заради мача Локо-Левски батков изригва с/у делиорманци...да се чуди човек къде е логиката. Ама както казах кефите, колкото повече ревете. Сал един Бацко вижда реално нещата.
09 Октомври 2012 12:54
"Ужас" изразен с овации когато свърши мача на Герена към отбора на гостите. Победа която практически ни лиши от титлата а тях, бяха изостанали сериозно от ЦСКА след 3 поредни загуби ги върна в играта. Ние а и всички които обичат бг футбол имат нужда от силни тимове. И нашите и останали да се стегнат. Всичко друго не работи.
Остин, селективното манипулиране на факти, обстоятелства, документи и прочие тук не вършат работа.
09 Октомври 2012 12:55
Остин, с всеки пост още по-нефелна аргументация. С краставицата по-добре се справяше.
09 Октомври 2012 14:20
Остин,

Тези свои въпроси и мисли може да адресираш до Тодор Батков, а не до лицето Атлети . Все пак, техен автор е Тодор Батков

Ако много държиш, може да питаш същото и някой представител на София Запад или South Division . Те са на различно мнение от моето относно БАТЕ Но тях ги питай само ако много сържиш да получиш отговор
09 Октомври 2012 14:24
Остин,

пропуснах нещо - и за Лудогорец може да питаш София Запад
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД