:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,692,351
Активни 351
Страници 10,969
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Запорираха имуществото на покойната тв звезда

Джими Савил след разкритията за педофилските скандали, в които приживе е бил замесен, предаде Би Би Си. Неотдавна тв Ай Ти Ви излъчи разследващ филм за причастността на популярния водещ на детски тв предавания към десетки сексуални престъпления с непълнолетни. Банката NatWest, която е изпълнител на завещанието на Савил, обяви, че замразява активите му заради евентуални съдебни искове от страна на жертвите му. Имуществото на Савил се оценява на 4.3 милиарда британски лири. В момента полицията проверява 400 жалби и твърди, че броят на жертвите му може да достигне 300 души. Юристи, които представляват потенциалните жертви, казват, че клиентите им смятат да се обърнат към съда и да потърсят обезщетения за нанесените морални щети.



Откриха плутоний в Москва

по време на операция срещу нелегална лаборатория за производство на дрога, предаде Интерфакс. Полицаите иззеха плутоний от лабораторията, където се произвеждаха амфетамини, заяви за говорителката на местния клон на федерална служба за контрол върху наркотиците. Тя не уточни произхода на плутония. Конфискувани са и контейнери с радиоактивна почва, вероятно от района на Чернобил, място на ядрената трагедия от 1986 г. Няколко души са извикани за разпит, не е изключено те да поддържат връзки с терористични групировки.
583
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД