:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,989,193
Активни 415
Страници 26,202
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Концернът

за спортна екипировка "Скинс" смята да заведе съдебен иск за $2 млн. срещу международния колоездачен съюз (UCI) заради "уронване на престижа" покрай допинг скандала с Ланс Армстронг. Австралийската марка не е била директен спонсор нито на UCI, нито на Армстронг, но си е партнирала с редица отбори и смята, че това достатъчно е накърнило репутацията й, понеже името й се свързва със "спорт, очернен от допинга".



FIA

се съгласи да отложи въвеждането на правило във Формула 1, според което болидите трябваше да се движат само на електричество в питлейна от 2014 г. Изискването е насочено към използването по-екологична енергия в най-комерсиалния автомобилен спорт, но срещна бърз отпор от основните производители.



Собственикът

на "Кетъръм" във Формула 1 Тони Фернандес обяви, че се оттегля от отбора, който създаде преди началото на сезон 2010. "От състезателна гледна точка за тима е по-добре да бъде ръководен от някой друг. Аз съм по-добър в бизнеса, отколкото в търсенето на стотни от секундата", обясни малайзийският предприемач, основал авиокомпанията "Еър Ейша".
630
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД