:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,989,158
Активни 403
Страници 26,167
За един ден 1,302,066

Капитанът на "червените" се контузи преди важен мач

Стойчо Младенов
Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев получи разтежение на левия крак по време на тренировка и е много вероятно да пропусне важното гостуване срещу "Черно море". Халфът ще мине преглед, след който ще стане ясно дали ще може да влезе в групата за мача. Травма е получил и тогоанецът Серж Нюаджи, а бразилецът Мишел Платини още не е напълно възстановен от разтежение. Последният е с най-големи шансове да се възстанови за мача.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че силите ще са изравнени заради недоброто състояние на терена на ст. "Тича" и кадровите проблеми в двата отбора (б.р. - наставникът визира травмата в менискуса, която има нападателят на "Черно море" Ермен Паломино). "По отношение на проблемите ще сме изравнени. Игрището също ще изравни силите. Но по-добрите футболисти се адаптират по-бързо към условията", коментира Младенов. Той намекна, че е възможно домакините нарочно да полеят терена преди мача, за да затруднят гостуващия тим.

Специално внимание ще бъде обърнато на капитана на "Черно море" Георги Илиев, за когото Младенов обяви, че е не само лидерът, но и балансьорът във варненския състав и човекът, който задава ритъма на игра.

Наставникът реши вчера да отправи и специален апел към юношите в школата на ЦСКА. "Те трябва да дават най-доброто от себе си, защото ги следим внимателно. Политиката оттук нататък е да разчитаме много на тях", каза Младенов.



МЕРКИ

Варненската полиция обяви, че ще осигури допълнителна охрана за двубоя "Черно море" - ЦСКА в събота. Заради очакваните над 1500 фенове на гостите ще бъдат мобилизирани над 100 полицаи, като 20 от тях ще бъдат жандармеристи. По-големите групи привърженици на ЦСКА ще бъдат ескортирани, а след мача ще бъдат охранявани заведенията и площите, където обикновено възникват конфликти.
672
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД