:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,989,144
Активни 401
Страници 26,153
За един ден 1,302,066

УЕФА спести разследване срещу Роберто Манчини

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Четирима футболисти на "Динамо" (Загреб) се хвърлят отчаяно в краката на Златан Ибрахимович (в средата), който уверено контролира топката при победата на "Пари Сен Жермен" с 4:0 в гр. А на Шампионската лига. Шведът подаде и за четирите гола в мача на ст. "Парк де Пренс".
УЕФА реши да не започва разследване и да не наказва мениджъра на "Манчестър С" Роберто Манчини заради конфронтацията му с датския рефер Петер Расмусен след равенството 2:2 с "Аякс" в гр. D на Шампионската лига. Италианският треньор бе гневен на Расмусен, който отмени гол на Серхио Агуеро и не отсъди дузпа за явен фаул срещу Марио Балотели. "Реферът и неговият екип бяха много слаби. След края му казах, че вторият гол на Агуеро беше редовен. След като "Аякс" поведе с 2:0, заиграхме силно и създадохме много шансове", коментира Манчини, който обаче призна, че отборът му вече няма реални шансове да продължи напред, но все пак ще се опита да вземе 6 т. от мачовете с "Реал" и "Борусия" (Д).

Другият мач от групата, между мадридчани и тима от Дортмунд, също завърши 2:2, а в края публиката на ст. "Сантияго Бернабеу" освирка "Реал" и треньора Жозе Моуриньо. Той пък не остана длъжен: "След 2 години тук, не съм изненадан. Освирквания, хладен стадион... явно е някакъв културен проблем." Проблемът за Моуриньо пък е, че остана без нападатели за неделното гостуване срещу "Леванте", тъй като Карим Бензема и Гонсало Игауин са контузени.

За 1/8-финалите вече се класираха "Малага" и "Порто", а "Монпелие" загуби шансове дори за продължаване в Лига Европа.

589
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД