:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,989,262
Активни 415
Страници 26,271
За един ден 1,302,066

Новият спонсор влезе в "Черноморец-Бургас"

СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА ЧЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС
Изпълнителният директор на "Черноморец-Бургас" Пламен Киряков (вдясно) и управителят на бургаското подразделение на "Пежо - България" Тодор Демирков се поздравяват след сключването на договора, според който автомобилната компания става спонсор на футболния клуб.
"Черноморец-Бургас" подписа вчера договор с "Пежо - България", според който автомобилната компания става спонсор на клуба. От фирмата обявиха, че са генерален спонсор на френския първодивизионен "Сошо" и това е първата им изява на футболно ниво в България. "Ще направим всичко по нашите сили да подкрепяме клуба с различни инициативи както на местно, така и на национално ниво. Очакваме и в България, съвместно с "Черноморец-Бургас", да имаме възможността да се изявим на футболното поприще", коментира Тодор Демирков, управител на бургаското подразделение на "Пежо - България".

Треньорът на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров пък има няколко контузени в състава си преди съботното домакинство срещу "Етър" - Яник Боли, Борислав Балджийски и Педро Мендес. В петък ще се разбере дали някой от тях ще може да играе. Цветомир Цонков пък е наказан. Билетите за мача са по 5 лв. (2 лв. за пенсионери и деца до 18 г.) и се продават във фенмагазина на бургаския клуб. В деня на мача ще струват по 10 лв.
1
897
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Ноември 2012 19:47
Искам да видя яки "акули", както едно време. Иначе как се събаря това статукво?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД