:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Световният №1

в тениса Новак Джокович (Сър) надигра с 6:2, 7:6 (1) бившия водач в ранглистата Рафаел Надал (Исп) във финала на турнира от сериите "Мастърс" в Монте Карло (Мон, 2.6 млн. евро). Така сърбинът триумфира за първи път в това състезание и сложи край на феноменалната серия от 46 последователни победи и 8 поредни титли на испанеца в княжеството.



Реми

направи Веселин Топалов с черните фигури срещу Рустам Касимджанов (Узб) в IV кръг на шахматния турнир в Цуг (Швейц) от веригата "Гран при" на международната федерация (FIDE). С актив от 2.5 т. българският супергросмайстор дели лидерството с Александър Морозевич (Рус) и Руслан Пономарьов (Укр). Вчера бе почивен ден, а в V кръг днес Топалов ще има белите срещу Хикару Накамура (САЩ).



Злато

в многобоя спечели Силвия Митева на турнира по художествена гимнастика в Любляна (Слвн) през уикенда. Националката ни спечели безапелационно надпреварата с общ сбор от четирите уреда 70.700 т., след като получи оценки от 17.900 на обръч, 18.400 на топка, 16.800 на бухалки и 17.600 на лента.



Българският

национален отбор по таекуондо-ITF замина за участие в Евро '13 в Блед (Слвн, 23-28 април). Нашите имат да защитават общо 20 титли при мъжете, жените, юношите, девойките, децата и ветераните, спечелени през 2012-а в София. Тази година българската столица ще е домакин на световното първенство в неолимпийската дисциплина на източното бойно изкуство - в зала "Арена Армеец" (18-21 юли).



Националът

Евгений Черноземски се оказа отговорен за загубата на "Дортмунд Уондърърс" в първия си мач като питчер в бейзболната Бундеслига на Германия. 20-годишният десничар от София започна на възвишението за "скитниците" при поражението с 1:17 за 7 ининга във втория мач от домакинския дабълхедър срещу "Золинген Алигейтърс" в неделя.
833
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД