:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" също се жалва от съдиите

Шефът на реферите е убеден, че няма да изкара до края на първенството
СНИМКА: БГНЕС
С отсъжданията си по време на "Миньор" (Пк) - "Лудогорец" Александър Костадинов (на снимката) стана поредният рефер, който предизвика недоволство и искане да бъде наказан.
Ръководството на "Лудогорец" ще внесе жалба в БФС срещу съдиите, ръководили мача на тима срещу "Миньор" в Перник. Шампионите победиха с 2:1, но са недоволни от отсъжданията на главния рефер Александър Костадинов и асистентите му Николай Георгиев и Виктор Главински. Разградчани претендират за две неотсъдени дузпи и два непризнати гола. Първият бе отменен заради засада, докато при попадението на Марселиньо бе отсъдено нарушение на друг футболист на "Лудогорец" - Димо Бакалов. Според ръководството на шампионите тази ситуация е доста спорна. Затова в клуба настояват за наказания на тримата арбитри.

"Това е безобразие. Ние излизаме във всеки мач за победа и се борим до края. Нека други да коментират къде се води битката - на или извън терена, и кой я води", каза след срещата един от собствениците на клуба Георги Домусчиев.

В същото време председателят на съдийската комисия Никола Джугански призна, че е много вероятно да подаде оставка преди края на сезона. Бившият рефер заяви това именно след мача "Миньор" - "Лудогорец".

"За жалост, грешките продължават. Такива допусна и Николай Йорданов на "Литекс" - "Левски". Моята оставка е на бюрото на г-н Борислав Михайлов още след мача ЦСКА - "Локомотив" (Сф) за Купата на България. Има седем кръга до края на първенството, надявах се колегите да започнат да свирят по-добре."

Джугански допълни, че още през тази седмица ще върне в нарядите съдии, които са били наказани. "Времето ми изтича и вероятно няма да изкарам до края на шампионата", откровен бе шефът на съдиите.
940
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД