:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 526
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицията ще разследва Суарес заради ухапването

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Сръбският защитник на "Челси" Бранислав Иванович (вляво) показва към рефера Кевин Френд къде е бил ухапан от Луис Суарес (вдясно).
Глупостта на Луис Суарес по време на неделното дерби срещу "Челси" (2:2) ще му донесе огромни неприятности. Срещу голмайстора на "Ливърпул" започват паралелни разследвания от английската полиция и Футболната асоциация. Уругваецът се провини, след като в 73-ата мин. на мача захапа за дясната ръка защитника на лондончани Бранислав Иванович. Последният не е подал официално оплакване, но въпреки това органите са се самосезирали. От "Ливърпул" вече глобиха звездата на отбора, като той ще преведе голяма сума за фонда за пострадалите от трагедията на "Хилсбъро" през 1989 г.

Суарес също осъзна провинението си и написа в профила си в "Туитър": "Съжалявам. Извинявам се на мениджъра и на всички от "Ливърпул". Извиних се лично на Иванович по телефона."
19
1245
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
22 Април 2013 21:32
Опасен гризач от пампасите Сред талашитените тигри, с които се напълни Висшата лига, Суарес е като лебед сред гарги. Дано го задържим още един сезон. А сръбският глупчо може да си бие един тетанус, за всеки случай.
22 Април 2013 21:34
Е що да е глупчо? Индианец-гризач, какво да прави
22 Април 2013 21:40
Е що да е глупчо? Индианец-гризач, какво да прави


Много беше зает вчера. Подаде за гола на Стъридж, направи дузпата на Челски, ухапа Бране Иванович и изравни в 97-та.
Отровните му зъби са в задната част на челюстите, така че няма проблем за здравето на сърбина.

Факт, че Луис е напълно откачен, но за това си има anger management и/или намордник. Няма да го продаваме, ще го опитомим.
22 Април 2013 22:04
Абсолютно, Wrekage. Никакво продаване, назависимо от кинтите. Не искам дори да си представя каква беззъба шайка бихме били без него. Да не говорим за риска колко тъпо може да похарчим 40- 50 мил от евентуалния му трансфер
22 Април 2013 22:25
Ще си го държите за публика - така или иначе се очертава да си отседи на пейката, ако не му се случи и по-лошо от това.
22 Април 2013 22:31
.... ако не му се случи и по-лошо от това.....

Звучиш направо зловещо. Нали не си пребиваващ на Острова чеченец, който в този момент тъпче експлозив и метални фрагменти в тенджера под налягане?
23 Април 2013 06:14
Опасен гризач от пампасите Сред талашитените тигри, с които се напълни Висшата лига, Суарес е като лебед сред гарги.


О, млади Шекспире, удряй по едно око на нещата, който постваш преди да настиснеш бутона "Отговори". Какво искал да каже авторът с тези две изречения, е упражнение достойно за анализ на изпита по БЕЛ‌ след 7 клас.
23 Април 2013 06:40
Иначе твърде много, и то ненужно, внимание се обръща на отбора от Ливърпуул. Ливърпуул след като бяха пълна скръб за няколко мача пак си вдигнаха нивото на играта, срещу Челси. Но фактът си остава, че се борят за 6 място с Евертън, а не са отбор с качествата на играчи и отборната игра претендиращ за места в УЕФА или ШЛ.

Все пак това нарушения на правилата не бе единственото неотсъдено от съдията. Стъридж и Шелви имаха две влизания с бутоните напред без игра за топка, които по съвремените съдийски правилници, са директни червени картони, а и Карагър изблъска Луис при вече един червен картон. Та самият факт, че Пуул завършиха мача с 11 играча и получиха 7 мин. продължение са много по-сериозни прегрешения отколкото захапването на Суарез. Лошото е, че Кевин Френд може с тея две отнети точки от Челси да ни струва класиране за ШЛ. А никой не говори за това. Въпреки всичко, аз съм доволен от резултата. Очаквах тъпо равенство от рода на 0-0 или 1-1. Но бях изненадан от броя на положенията и многото голове.

Най-хубавото, от всичко което стана, е че най-вероятно Суарез няма повече да играе в Англия както и Карагър. Суарез е доста добър играч с невероятна техника, скорост и трикове да преодолее противник. Но за съжаление е супер амбициозност и тази амбициозност много често му пречи. Преди захапването, та дори и след него, той направи няколко гмуркания за дузпа. Блуска, бута с ръце, глава тяло всеки защитник за да си освбоди пространство. Има нужда да ходи на енгър мениджмънт, а на писхолог, много често може да се види един пламък в очите му, който говори, често не е много сам. Има нужда от помощ.
23 Април 2013 12:10
"Пере го сачмата" Луис Суарез определено. Само с извинения няма да стане и ще ги пратят да почива дълго време. Дано все пак да остане при нас, защото наистина на терена е феноменален.
23 Април 2013 12:19
Ливърпуул след като бяха пълна скръб за няколко мача пак си вдигнаха нивото на играта, срещу Челси

Този сезон със слабите играем слабо, но със силните почти винаги сме на ниво. Единствено Арсенал вкъщи и Тотнъм там бяхме доста безпомощни, всичко друго беше на ниво. Особено с МанС изтървахме 4 точки заради груби индивидуални грешки на Шкртел и Рейна. С Евъртън отменен редовен гол вкрая и то се събира полека-лека. Но със слабите, майко мила какви мачове направихме, с Вила, с УБА - ужас просто!
Догодина вече дано сме без Рейна - добър вратар е, но ни даде достатъчно - мерси. Един централен защитник(словакът не го знам Роджърс какво ще го прави) със сигурност ще трябва. Тази година 6-то място ни е максимума, за догодина вече място в 4-ката трябва да се търси.
23 Април 2013 12:21
Въпреки всичко, аз съм доволен от резултата

Аха, щото не ти личи.
23 Април 2013 12:26
Колко дълго? Има само 2 прецедента - 7 мача наказание за Суарес в Аякс и О мача наказание за Дефо през 2006. Вярно Дефо получава жълт картон за своето ухапване.
Поведението на Луис е кретенско, откачено и напълно заслужава наказание, но първо, не е застрашаващо кариерата на пострадалия играч и второ, няма го в правилника. FA трябва да измисля правила в движение, но ще бъде идиотско да го накажат все едно е влязъл с бутоните в пищяла на Бране Иванович. Не е ясно също дали може да бъде интерпретирано като violent conduct, щото Френд би трябвало да е забелязал.

6 - 7 мача макс.
23 Април 2013 12:32
Блуска, бута с ръце, глава тяло всеки защитник за да си освбоди пространство.


Ами? Тц, тц , тц, един нападател в бокса на противника никогаш не би правил такива неща.
Нещо май сме чели глупостите на Чех след мача.

"I was not happy because he is always pushing people around to make space for himself," the goalkeeper said. "This is what I was complaining to the referee about because he does it all the time, little fouls and pushes."


------------------
p.s. A-a-a, и между другото, не видях някой достоверен източник да потвърждава масала за полицейското разследване срещу Суарес. Нито ВВС, нито Ториграф споменават каквато и да била полиция.
23 Април 2013 12:54
уупс, Ториграф споменава полицията в смисъл, че няма да се занимава със Суарес.:
Merseyside Police have confirmed no action will be taken against Liverpool striker Luis Suarez following his bite on Chelsea defender Branislav Ivanovic yesterday.
Натисни тук
23 Април 2013 13:05
wreckage,
6-7 е минимума. Повечко ще са предполагам, естествено и имиджа му "ще помогне". Аз съм съгласен на едно 3-4 месеца аут от турнирите.
23 Април 2013 13:14
Твърде вероятно е повече да не играе в Англия.
23 Април 2013 13:22
Твърде вероятно е повече да не играе в Англия.

Защо?
LFC няма намерение да го продава.
23 Април 2013 15:54
mumoko
23 Април 2013 06:40

Рогат, разпознаващ Шекспир!? Сигурно е пенсиониран провинциален даскал по литература. Както и да е, впечатлен съм.
24 Април 2013 00:15
Абе щом дзвер като Пепе успя да си озапти демоните, поне засега, защо и Суарез да не може?
Човекът притежава страст, каквато може би от времето на Ди Канио не сме виждали в Англия, ако говорим за чужденци.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД