:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

16 волейболисти се явиха на лагер в националния отбор

Селекционерът Камило Плачи е включил доста дебютанти в разширения състав за Световната лига
СНИМКИ: SPORTAL.BG
Подпрял се на патерицата си, либерото Теодор Салпаров поздравява съотборниците си при пристигането за първия лагер на националния тим.
16 волейболисти от списъка с 30 се появиха на сбора за подготвителния лагер на националния отбор преди мачовете от Световната лига. От играещите в чужбина в столичния хотел "Витоша" дойдоха приключилите с ангажиментите в клубните си тимове Цветан Соколов, Теодор Салпаров, Виктор Йосифов, Светослав Гоцев, Николай Пенчев, Николай Николов, Методи Ананиев. Останалите са от българското първенство, като сред тях има и доста дебютанти - Борислав Апостолов, Георги Чалъков, Розалин Пенчев и Златан Йорданов, а се очакват и още двама от младежкия тим - Георги Сеганов и Красимир Георгиев.

Либерото Салпаров бе с патерица, тъй като в събота му бе почистен менискусът на дясното коляно. Той и разкъсалият връзки на десния глезен център Николай Николов ще имат нужда от повече време за почивка и възстановяване. Друг от центровете - Теодор Тодоров, също има нужда от операция, но това ще бъде решено другата седмица.

Тренировките в първата седмица ще се провеждат в помощната зала на "Арена Армеец", а след това ще продължат в зала "Христо Ботев".

В щаба на селекционера Камило Плачи има двама негови сънародници - помощникът Марко Кампери и статистикът Мауро Пулео. Асистент си остава и Найден Найденов, а доскорошният капитан Владимир Николов вече влезе във функциите си на мениджър на отбора. Николов, който игра тази година в турския "Галатасарай", обяви, че ако не успее да си намери отбор за следващия сезон, ще прекрати състезателната си кариера. В средата на май към щаба на Плачи ще се включи и съветникът Драган Нешич, който сега води националния отбор за младежи и му предстои европейска квалификация. Лекарят е същият - д-р Динко Захариев, остеопатът също - Мартин Еремиев, все още не е назначен масажист. Ще има и поне един български статистик.

Засега няма промяна в плановете за контроли преди мачовете в Световната лига - уговорени са такива с тимовете на Иран и на еврошампиона Сърбия. В Лигата отборът е в група А с Бразилия, Полша, Аржентина, САЩ и Франция, като двубоите ще са в периода 7 юни-14 юли. За финалите в Буенос Айрес ще се класират първите два отбора от групата, плюс самите домакини от Аржентина.
1
1688
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
23 Април 2013 12:04
Методи Ананиев възстанови ли се? Дано да е здрав и да помогне на отбора.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД