:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Центърът на "Чикаго" Назр Мохамед (вдясно) опитва да вкара топката в коша на "Бруклин" през защитата на Бруук Лопез и Джералд Уолъс по време на мач №4 от плейофите в Източната конференция на НБА. Домакините от Чикаго биха със 142:134 след три петминутни продължения и поведоха с 3-1 в серията до 4 успеха. Също на Изток "Атланта" би у дома "Индиана" с 90:69 и намали пасива си на 1-2. На Запад пък "Оклахома Сити" победи като гост "Хюстън" със 104:101 и води с 3-0, а "Мемфис" надделя над "ЛА Клипърс" със 104:83 и серията е 2-2.
1
606
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
29 Април 2013 09:11
Страхотна драма беше този мач! Бруклин водеха с 14 т. малко под 4 минути преди края и Уотсън изтърва забив сам! Оттам започна феноменалния обрат и Нейт Робинсън беше като полудял. Двамата с Джо Джонсън направиха страхотни финални стрелби и по два пъти пращаха мача в ОТ. Накрая Нейт изгоря за фалове(както и Ноа и Гибсън) но все пак "биковете" измъкнаха тази драма.
Новината в НБА е, че Ръсел Уестбрук се контузи! И то при каква безобидна ситуация - тръгна да иска таймаут при преминаването на центъра и Бевърли се хвърли за отнета топка и му усука коляното! Без него измъкнаха третия мач в Хюстън след страхотно завтъщане на домакините(от над 20 т. пасив), но няма начин за вбъдеще да не им се отрази.
СА и Маями сек ласираха първи без проблеми. Хийт бяха без Уейд, който има проблеми с коляното, но Бъкс нямаха никакви шансове.
Бостън измъкнаха най-сетне един мач, макар да бе и заради нказанието на Джей Ар Смит. И те пропиляха голяма преднина, за да го измъкнат накрая с ОТ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД