:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на ЦСКА зависи от 3 мача

Радуканов ще бъде освободен, ако не класира отбора в тройката
СНИМКА: СПОРТАЛ
Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов си гледа часовника по време на мача с "Левски", но и на него му е ясно - времето му изтича, ако не направи някакво бързо преобразяване на отбора.
Столът на треньора Милен Радуканов се разклати още по-силно след загубата с 1:2 от "Левски" във Вечното дерби. След мача изпълнителният директор Венцислав Живков заговори за моментална смяна на наставника, а и останалите в ръководството бяха крайно недоволни от играта на отбора.

След края на двубоя Радуканов е бил привикан на среща със собственика на ЦСКА Димитър Борисов и члена на УС Емил Костадинов, който отговаря за представянето на първия отбор. Резултатът от разговора е, че треньорът остава начело на тима до края на сезона, когато изтича договорът му. Дали контрактът ще бъде подновен, зависи от резултатите. От Радуканов се иска да вкара отбора в челната тройка в крайно класиране, както и победи до края на сезона. Определящи за съдбата му са три мача - домакинството срещу "Ботев" (Пд) в събота, гостуването срещу "Берое" на 19 май и двубоят с "Локо" (Сф) от последния кръг на 25 май. Предполага се, че "червените" не би трябвало да имат проблем в другите три срещи - с "Монтана", "Черно море" и "Пирин" (ГД). Единствено безгрешна серия би дала шанс на Радуканов да остане, защото смяната му към момента е по-вероятна.

"До лятото ще се раздавам напълно и ще работя по 24 часа на ден. Докато са доволни от мен, ще остана. Когато решат, че не им трябвам, това е. Трябва да има много работа и спокойствие, ясна цел и перспектива. Тогава ЦСКА ще се върне там, където му е мястото", коментира Радуканов. Той е бил разкритикуван за предпазливата тактика, а също и за решението да остави Мартин Камбуров и Мишел Платини на резервната скамейка, и да ги пусне чак през второто полувреме. Треньорът се оправда, специално за Платини, че бразилецът е изявил желание да напусне ЦСКА през лятото и по тази причина все по-рядко ще се разчита на него.

Освен с Платини ЦСКА ще се раздели също с Пламен Крачунов, Сержиньо, Илиас Кириакидис, Серж Нюаджи, ще се търси нов отбор и за капитана Иван Бандаловски, към когото има интерес от чужбина.
108
1636
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
108
 Видими 
28 Април 2013 19:02
Проблемът на БГ футбол не е в треньорите

Иначе - Радуканов кой по ред треньор на Ц за последните седмици е ?
28 Април 2013 19:28
Това не е ЦСКА, с титан е истинско ходене по мъките. Слаба, безидейна игра, липса на елементарна техника на футболистите, никаква физическа подготовка, постоянни конфликти в клуба и около него, неспираща рокада на треньори, лицензгейт, дупене на БФС. В резултат, отпадане от световнонеизвестата "Мура". Стига толкова. По-добре да ни закрият, след което клубът да се регистрира наново, но без боклуците.

28 Април 2013 19:36
ТЛ,

Миналото лято нали се регистрирахте наново - с концепция за Възраждане и доктор на науките в Съвета на директорите ?

Кък върви този проект ?
28 Април 2013 19:42
Още в следващия кръг можеме да помогнеме на закъсалите "запасняци" по пътя към закриването и "Възраждането". Лошото е че не дадоха едно рамо вчера в борбата със ЗЛОТО.
28 Април 2013 19:57
По-добре да ни закрият

Ееее, и ти най-после да кажеш умна приказка.
28 Април 2013 19:57
Все си мисля, че загуби от Ботев и Берое ще доведат до нужните сътресения в ЦСКА, стига с това самозалъгване, че титан ще направи силен отбор. Надявам се след изборите да се пренаредят картите и тези винкели се видят без продължение на концесиите не само в София, но и в страната. Направиха ни за смях, унизиха ни, сринаха имиджа на клуба. ЦСКА не може да е посредствен тим, такива у нас има предостатъчно.
28 Април 2013 20:03
Остине, гледах първото полувреме на вашия мач (на второто заспах, ама не заради вас , а от умора "со велисопедо" и видях следното: бързо движение на топката между технични и бързи футболисти, но твърде слаба ефективност, и то срещу отбор, който беше дошъл на стадиона ви само за да разпусне след обилно преяждане с шкембе я в Граф Игнатиево, я в Труд. После гледах повторение на гола ви и твърдя, че той си е лично дело на Иван Цветков, а не на кой знае каква отборна игра или пък на "феноменалния пас" на мариян Огнянов, както се опитваше да ни убеди коментатора на БНТ. Така че по-спокойно с "борбата срещу злото", гледай да не опущите третото място, остави S-класата засега на мира.
28 Април 2013 20:07
Надявам се след изборите да се пренаредят картите

Лайсна, я първо вземете да се разберете кой е бащица на Титаните, пък тогава "пренареждайте". ГА и Дучето молеха Бойко да ги отърве от "Титан" и да има даде властта лично на тях, играейки на струната, че "Титаните" са Станишеви хора. Тогава по-паметливите се дзверехме, спомняйки си добре, че точно Бойко даде на Титан софийския боклук за сметка на Новера. От вчера Титаните според ГА станаха хора на ГЕРБ/ГРОБ. Тъй като всички грешат, а ГА - никога, в мен остава убеждението, че Титан са хора ЕДНОВРЕМЕННО на Бойко и Станишев. Жална ви майка тогава с пасианса.
Впрочем сега разбирам избора ти да гласуваш за НФСБ.
28 Април 2013 20:23
Ако това е играта на Литекс "след обилно преяждане", не ми се ще да дойдат с нагласата да играят и търсят победата. Не мога да ви разбера вас левскарите, дори чорбетата са по-обективни в преценката си към своите. Каква класа сте не мога да разбера, една победа над един съперник раздиран от проблеми, ви вдигна в облаците. Победата над Литекс е плод на изнервянето и изкарване от равновесие, след съдийските балтии в мачовете им за купата с вас.
28 Април 2013 20:37
Каква класа сте не мога да разбера

Формата е временна, класата - вечна. Това АФД Тракия нивгаш няма да може да го разбере. Я впрочем кажи този сезон как завърши "войната за Румелия". Нещо ми се чини активът ви да е 0-0-2, голова разлика 2:4. Та първо се научете да вземате поне точка от Бирой, пък тогава мислете за нещо повече.
Жив и здрав!
28 Април 2013 20:37
Остине и не се опитвай да ни разбереш,няма да можеш. По-скоро няколко победи на Литекс над "Левски" бяха плод от издевателство над реферите,а някои от тях много силно се спъваха по стълбите на ловчанският стадион.Но това са проблеми м/у нашите и Г.Ганчевите,не се занимавай с тях.
Лайсна,ти си коректен,затова към теб се обръщам,но то и другите ЦСКА-ри имат мнение. Сега,вашата агитка за какво беше вчера на стадиона,да подкрепя отбора или да показва огромен трансперант с образа на наш Батков? Дори Машиниста лично каза,че се харесва както го бяха нарисували.Кажи ми,що за психика ли,култура ли имат тези в агитката да сторят това,без да се досетят,че не Батков ще е смешен,а самите те с това си деяние?
28 Април 2013 20:47
Една случайна победа мило ми канарче, тя ги вдигна в облаците, представи си какво треперене е падало преди снощи, пък и чувам някакви коментари за съдиите, форума е пълен или с футболни неграмотници, или с платени дезинформатори...няма как да падам на тяхното ниво иначе съм готов по минути да им кажа къде и как е сбъркал съдията и дали е повлиял на мача. По-важното е друго и им го казах снощи - повечето от тях като типични слабаци не знаят дори как да се държат след победа, нямат това ниво...в нашият отбор има също един такъв - бандата, показа че е мухльо и типично говедо, есента като ги бихме говореше глупости в стил дани наркомана, а снощи мрънкаше като пиче...
28 Април 2013 20:49
Така е, Бирои хич не искат да ни полягват в последния мач и съдията им даде едно рамо...
28 Април 2013 20:52
Формата е временна, класата - вечна.

Месомилион, По-точно едва ли може да бъде казано!!!
28 Април 2013 20:56
Формата е временна, класата - вечна. Няма нищо по вечно от времените неща и вие го доказвате вече 5-6 години.
28 Април 2013 21:12
"Лошото е че не дадоха едно рамо вчера в борбата със ЗЛОТО."

Винаги гледам да се възползвам от клеветите и обидите към моя клуб от подобни пръдльвци, за да научават истината по-младите левскари.

Ето само в две изреченбия какво "зло" е бил "Левски" през годините за ДНА - АФД Тракив- Ботев-металик - Пловдив:

Играчи като Христо Илиев-Патрата, Мики Костадинов, Димо Печеников, Сашо Костов, Георги Аспарухов са прибиране по най-еничерски начин, за да поддържат в златната среда сателита на цдна.
През 1967 година за първи път в уж сто годишната история на този ялов клуб се стигна до шампионска титла. Заслугата изключително е на бившата звезда на "Левски", център нападателят Васил Спасов-Валяка, който донесе титлата на ДНА-Пловдов като старши треньор.

В момента, същите футболни маргинали, се борят да бъдат забелязани под ръководство на треньора-левскар Мъри Стоилов и полевите играчи Иван Цветков и Мариан Огнянов.
С решаващата помощ и на Цветан, Дилян и Доган, разбира се, но нека не натякваме на "пръдльовците: тази страна на въпроса

Та Устине, много е хубаво, дето и ти си ходил на мач на живо, не се съмнявам, че един ден и лайсната ще посети стадион. Но темата ми е друга, за да пускам моите образователни чаршафи - аз затова съм тука, а не за да се радвам на "кратките музикални форми", с които подмирисваш гордо.

Моите "чаршафи" трябва да хващат дикиш пред онези, които също така трудно понасят уж случайните ти пръдвания, аз обаче ги ползвам, защото в напреднала фаза е проктът на книгата "Ние левскарите". Да не се учудваш, че толкова често пиша чаршафи, само срещу едно гаговско оцветяване на думи като "ЗЛОТО ЛЕВСКИ"
28 Април 2013 21:20
Добре де,Недоволен! Кое е случайното в снощната победа? Двата гола на сините или единият на червените.Кое е по-случайното,защото победите се регистрират според отбелязаните голове.
Освен това,аз лично твърдя,че победата на "Левски над ЦСКА беше резултат и от тактическо естество.Просто сините треньори много по-добре бяха вникнали във вероятната игра на вашите и бяха построили своята. Ще ти посоча,че ако очакваха Платини или Локо гол или заедно да са на игрището,те щяха да заложат на другият вратар М.Иванов. Той е висок и обира високите топки,пък е и по-устаичив бри сблъсаците.
Но хайде кажи...
28 Април 2013 21:21
Гледам почнали са да надигат кратунките си...
28 Април 2013 21:25
...а пък на мен още ми се пее-
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ


28 Април 2013 21:34
Ех Драго Драго, пак се впусна в дълги обяснения. Ами зло сте точно толкова колкото и цсАка, само че те са вече отминало зло, безопасни игли, а вие продължавате да търсите Начини да практикувате Злото начало. И не са зло отделните футболисти- бивши и настоящи, някои от тях дори легенди и кумири, а организацията ви, загубила чара на "отбора на народа" и превърнал се в "отбора на Народната Милиция", и до днес продължавате в същи я дух.
28 Април 2013 21:37
Какво бе Байко, що се пениш, победата ви е заслужена и все пак постигната след рикошет и гол в 90 минута, не е плод на някакво превъзходство, това искам да кажа...някакъв проблем? Или и ти като дани наркомана искаш да кажеш че сме били надиграни? Че сме нямали положения? От снощи чета някакви дитирамби и чудеса и наистина започнах да се съмнявам кой кой мач е гледал? Успявате да писнете на нормалните хора точно с това - че полудявате трайно след случайна победа над ЦСКА и започвате да кривите огледалото в което се оглеждате...
28 Април 2013 21:43
Обясних ти защо обръщам внимание на кратките ти "музикални фрази" - да си документирам какви двуполови фенове подклаждат омразата към "Левски", за да могат и те да имат своите две минути форумна слава
28 Април 2013 21:52
Ами не е моя вината че не можете да се отърсите от милиционерските си приьоми и милиционерската си същност и си навличате омразата. Ето и Гришата ви го каза, до никъде няма да ви доведе този метод на работа, Сараево и аут, Тампере и аут и си признава че го знае от "личен опит".
28 Април 2013 21:56
Евтинките ти номерца на интригант афедеец са ми известни. Тъй че фъскай си без да разчиташ на моя нос
28 Април 2013 21:59
Как какво бре,Недоволен,не съм съгласен и с твоето едностранно виждане! Какво като е гол след рикошет? Колко голове са станали след такъв и за случайни ли ги броят? Гол ли е - гол е и то в първата половина на мача.Ех изравниха.А този гол беше ли резутат на голяма случайност - беше,но някой поставя ли въпроса както ти го поставяш търсейки оправдание ли,утеха ли ти си знаеш.
И тези голови положения за ЦСКА които ги броим,бяха постигнати в голямата си част от футболистите в стартовият състав,който вие охрачвате,че е бил неправилен. Радуканов се поправи и пусна правилните според вас бавни и тромави футболисти и що стана? Стана,че последните 10 минути трудно изнасяха топката и играта беше пред и в пеналта на ЦСКА. Макър гола да беше в края на срещата си е не само красив от игрово положение,но и напълно закономерен.Подпитах ви и за едно две нарушения в пеналтерията ви,след едното даде обратен или аут вече не помня добре,а другото нарушение го даде,но го премести пред линията на пеналта.Ти казваш,че не сме обективни и манипулираме.Хайде ти кажи за тези положения като по-обективен радетел на играта,а ние ще прочетем и ще ти отговорим.
28 Април 2013 22:37
От самото си създаване на този форум - все едни същи идиотизми след загуба в дербито. Или са легнали, или са го продали мръсните собственици, или е станало нещо случайно, или съдиите са виновни, или са оставили Гонзо на празна врата 15 пъти, или, или....
Безсмисленото четирибуквие
никога не може да бъде надиграно и победено честно на терена.
Героите се сменят, тезите - не!
Това е явно психическо увреждане - трайно и неизлечимо....

28 Април 2013 23:04
Мъка, мъкааа ! Не ги е еня толкова за загубата! Ами, свикнали са! Мъката е, че има реална опасност да станем шампиони.
28 Април 2013 23:04
Ще се подпитваме за съдията ли бе Байко, това което аз ти казвам е че победата при така състоял се мач, можеше да я вземе всеки от двата отбора, което значи че просто трябва да благодарите на Бог, а не да не се надувате, като че ли сте играли нещо...
Колкото за съдията - повлия на мача, имаше дузпа срещу Пелето, но имаше и червен картон още през първото полувреме, когато даде само жълт за безумно влизане с бутоните напред срещу Саша. Я кажи какво се дава когато последен в защитата извърши фал срещу нападател и след като отговориш си намери линк на който "бавният" Камбуров прави смешен последния в защитата и какво свири тоя посерко. Имаше спестен и на Ели ако не се лъжа жълт за дърпане на фанелка имаше го и онова положение на Анисе в което ако той беше говедо щеше да легне и да умре в пеналтерията и да спечели дузпа...Доста смешно е точно вие , при това при спечелен мач да намеквате каквото и да е за съдията...още веднъж се убеждавам че сте достойни за единица за наглост.
28 Април 2013 23:26
Айде пак съдията виновен! То не бяха съдии, директиви, говеждо БФС, държавен отбор, продаден мач...Ноо, щом продължавате по познатата ви до болка лайняна река, давайте! Проблемът си е ваш. Струва ми се, че при това положение и Бог не може да ви помогне. Защото нали знаете-"Бог помага, но в кошара не вкарва"! Дерзайте!
28 Април 2013 23:47
Бобан Грънчаров , Иван Цветков -- 2-0 Аре , лека ви нощ , да спите в златен кош !
28 Април 2013 23:49
Да,да! Смешно е да говорим ние,но е сериозно да говорите вие ... Е точно заради положението си Анисето е нападнат с приказки от Камбуров,че не е легнал за дузпа.Това и кучетата го разбраха,но то казва нещо за Камбуров,а не за нарушение.Червен картон има само в твоето желание,защото има и условия при които се дава такъв,а такива нямаше. Иначе рефера вече да е наказан.
Играта беше равностойна като създадени положения,но не и кото тактическо водене.По-грамотният в тактическият контрол беше отбора на "Левски".Последните 20тина минути сините бяха пълен господар на играта,от тях последните 10 минути се играеше в и пред пеналта на ЦСКА.Това е витрината на мача и тя ясно показва закономерността в крайния резултат.Просто се радвайте,че малко ви вкараха.
Това което направи хаотична играта на червените е,че левскарите наложиха силна преса само в зоната на центъра на терена.Така сините стояха близко,лесно се преливаха от нападение в защита и обратно,като затвориха възмоността за бързи атаки на червените.А на свой ред бързо атакуваха създавайки числено преимущество.Затова Банделовски повече стоеше в половината си. Е така премина целият мач.Къде виждаш възможността червените можеха да отбележат повече голове? Освен ако сините не оказваха съпротива,разбира се.
29 Април 2013 09:02
През 1967 година за първи път в уж сто годишната история на този ялов клуб се стигна до шампионска титла. Заслугата изключително е на бившата звезда на "Левски", център нападателят Васил Спасов-Валяка, който донесе титлата на ДНА-Пловдов като старши треньор.


Понеже си го ударил на история, Валяка не е бил дълго време звезда на Левски, отишъл е при тйх вече на стари години, имаше една история, не се сещам той лично ли разправяше в някакво интервю или некой от тогавашните функционери в Чавдар, как той помолил да го пуснат да премине от Чавдар в Левски, щото вече военните не важели, сега било добре да си в отбора на Партията. Пък после го било яд, щото през 50-те Партията се дръпнала от Левски и останал и без военната пенсия.
29 Април 2013 09:10
Пичове, след думте на треньора Стойчо за говеждия стадион такъв
вой завихте вие и платените сини журналисти. Вой с години.

Сега ПРЕЗИДЕНТА на ПФКЛЕВСКИСПАРТАК1914 говори за гругтене,
затя на наркотрафиканта за сиропи и капки за нос.

И всичко е окей. Усещате ли къде е разликата между нас и вас?
И защо стте най-мразения комплексарски отбор? Или капацитета ви е толко та да не се усетите?
29 Април 2013 09:12
Някой на някого разказал някаква история как Валяка играл в Чавдар и пр.

Хиксе, дори и лайстната не се намесва да спори по този начин



Натисни тук
29 Април 2013 09:31
Верно е, проверих, ако е играл в Чавдар, успели сте да му изчистите досието, щото никъде в биографиите му в нета го нема.
29 Април 2013 09:32
И всичко е окей. Усещате ли къде е разликата между нас и вас?

Ильо,ти си пич и веднага ти казвам една разлика!
За употреба на уж капки за нос,а то беше допинг хванаха лани именно ЦСКА! После помниш ли как стана,една такава никаква? Пък нашите нито са си капкали капки,нито са ги хващали.Сега бягай да играеш шах,да си развиваш логичното мислене!

29 Април 2013 09:42
Хиксе, вашето невежество е вашата сила. И вие се гордеете с това, както беше при най-старите комунисти. Въобще не те интересува, че партизанският ви Чавдар има само един несполучлив опит да играе в първа дивизия, пак за сметка на друг клуб.А Валяка е национален играч.
И веднага хвърляш на ильовците, че сме му изчистили биографията, без да те е еня, че дезинформираш и манипулираш. Хей тъй, колкото да покажеш че симпатизираш на прослойка, за която истината няма значение...
Как да го напусна този пусти форум

Натисни тук

29 Април 2013 09:45
То още "спускането" на Радуканов беше ясно с каква цел е. Ще изхвърчи при първа възможност и логиката на шефовете е, че ще "свалят" напрежението по този начин.
29 Април 2013 09:48
Абе,колеги-разберете,че не е лесно на привърженици като Остина и Муктадата.Ще попитате-защо?.Ще ви кажа:
1.Да си привърженик едновременно на един отбор от регионално значение и на един отбор със затихващи функции.
2.Да победиш най-великият български отбор след 17 години и победата да изкована с решаващата роля на треньори и футболисти от този същият отбор,като успоредно с това се мъчиш да докажеш,яе дори със аноши да си играл пк си щял да спечелиш.
3.Собственият ти изпълнителен директор да заяви,че орисията на отбора е да става шампион с треньори от ЛЕВСКИ.
4.Говорител да ти е носителят на приза "За безгръбначна журналистика".
5.И най вече-за сто години една титличка...
Толкоз.
29 Април 2013 10:07
.
29 Април 2013 10:10
Nevrokop, случайно ли се пропуснал Цветан, Дилян, Доган /ЦДД/, хората, които държат светлото бъдеще на Афедето?

Или и те, може би, ще напускат страната подобно на етрополските възрожденци
29 Април 2013 10:10
Браво на победителите и честито на "Левски", заслужихте си победата.
Според мен сегашният треньор на "Левски" си циментира мястото; явно умее да работи с играчите.
Аз бях направил прогноза "Х", ама не се получи, макар, че отиваше спокойно на 1:1. Дори и Делев да беше вкарал онова парче, (що лупаш топката с всичка сила, бе човек, имаше време по бавничко, по технично) пак се отиваше на равен, защото защитата ни е бетер рибарска мрежа, не дупка до дупка, ами направо много голяма дупка, яма. Обаче пролича си, че "Левски" има повече дух и хъс, на играчите им е набито в главите, че играят в голям клуб с история и не трябва да го посрамват. При нас за съжаление такова нещо няма, Майкъла и Емо явно не работят в тази посока или не се справят.
Недоволен,
Благодаря и на Драгой, за интересните неща, които научавам благодарение на него.
29 Април 2013 10:21
за тара, борето и тонев

Ринце,ти пак си се успал! Тара вече само е говорител на новите собственици,Гриша Ганчев го каза
Затова радвай се
29 Април 2013 10:25
А кои са новите собственици? какви са клюките?
29 Април 2013 10:30
.
29 Април 2013 10:30
Ами достолепният и честен ръководител от БФС и меценат на Литекс отказа да ги съобщи поименно.
29 Април 2013 10:35
sasoss 29 Април 2013 10:25
А кои са новите собственици? какви са клюките?

Според СРС-тата , официалните на книга са едни, а неофициалният "зад кадър" е един, а щом е един - сещай се от първи път кой е
29 Април 2013 10:35
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ГУНДИ - В ПОСЛЕДНИТЕ СЕКУНДИ !

(снимка: натиснете тук)
29 Април 2013 10:42
Бай Илия
29 Април 2013 10:46
Недоволен
28 Апр 2013 23:04
победата при така състоял се мач, можеше да я вземе всеки от двата отбора, което значи че просто трябва да благодарите на Бог


И РЕЧЕ БОГ "САМО ЛЕВСКИ !" И НАПРАВИ НЕБЕТО СИНЬО !

... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД