:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов ще пропусне остатъка от сезона

Британски вестник прогнозира, че българинът ще напусне "Фулъм" през лятото
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Мениджърът на "Фулъм" бе шокиран от вероятността да не разчита повече до края на сезона на най-креативния футболист в състава си Димитър Бербатов.
Контузията, която получи Димитър Бербатов при загубата на "Фулъм" с 0:1 от "Евертън" в събота, най-вероятно ще му попречи да играе в оставащите двубои на лондончани до края на сезона във Висшата лига. Мениджърът на "Фулъм" Мартин Йол призна, че съмненията са за частично разкъсване на мускул на прасеца на десния крак. Подобни травми се лекуват за около 3 седмици. Това означава, че нападателят е аут за трите оставащи шампионатни мача - срещу "Рединг", "Ливърпул" и "Суонзи".

"Много се надявам прогнозите да не се потвърдят. Иначе той може да бъде извън игра за няколко седмици", заяви Йол, който пусна като титуляр и другия българин - Станислав Манолев. Последният игра през цялото време срещу "Евертън", като в края на срещата получи и жълт картон за фаул срещу Стивън Пиенаар.

Междувременно в. "Мирър" изненадващо съобщи, че Бербатов и мениджърът Мартин Йол може да напуснат "Фулъм" през лятото. Те били разочаровани от липсата на средства за трансфери и за развитие на клуба. Подобно нещо твърди и в. "Сънди пийпъл". Йол вече изрази недоволството си, че не може да купи набелязаните от него футболисти. Ситуацията поставя под въпрос бъдещето на Манолев във "Фулъм". В момента той играе като преотстъпен от ПСВ "Айндховен" и има желание да остане при лондончани, но за целта английският клуб трябва да плати около 1.5 млн. паунда за правата му.

Това, което може да задържи Бербатов във "Фулъм", обаче е клауза в договора му, според която заплатата му ще стане около 100 000 паунда седмично. Вчера в. "Сънди таймс" обяви, че българският нападател има състояние в размер на 15 млн. паунда, което го поставя на 17-о място сред футболистите от Висшата лига. След него са звезди като Робин ван Перси ("Манчестър Юн"), Серхио Агуеро и Давид Силва ("Манчестър С") и др. Начело е звездата на "Манчестър Юн" Уейн Рууни с 51 млн., следван от съотборника си Рио Фърдинанд с 42 млн. и др.

Други срещи от 35-ия кръг в Англия: "Манчестър С" - "Уест Хем" 2:1, "Саутхемптън" - "Уест Бромич" 0:3, "Стоук С" - "Норич" 1:0, "Уигън" - "Тотнъм" 2:2, "Нюкасъл" - "Ливърпул" 0:6.
1
1223
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
29 Април 2013 09:27
Ливърпул как изригна срещу Нюкасъл - не е истина! Значи Суарез ни е спирал досега? Другата седмица мач на честта с Евъртън, но сезона като цяло вече приключва за нас.
В конфърънса решителния мач за изкачване ще е Рексъм-Нюпорт. Дано да са уелсците, защото са доста силен и коварен противник година след година на Лутън. Отгоре отпадат Олдършот и Барнет.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД