:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Най-малко

критичен след загубата на ЦСКА бе вторият изпълнителен директор на клуба Георги Илиев. Той успокоил отбора в съблекалнята, а също така поздравил съдиите за представянето им. "Успокоих момчетата в съблекалнята, те не са виновни. Късметът не беше на наша страна. Отборът игра в рамките на нормалното и само късметът спаси "Левски" да не загуби", коментира Илиев.



Феновете

на ЦСКА причакаха отбора на ЦСКА да се прибере на ст. "Българска армия" след дербито, но нямаше големи конфронтации с футболистите. Вместо това част от запалянковците се спречкаха помежду си. Защитникът Апостол Попов говори със запалянковците и се извини за загубата. Неочаквано хули отнесе спортният директор на "червените" Аспарух Никодимов.



Агитката

на ЦСКА, която гледа мача в сектор Г на ст. "Васил Левски", обяви, че един от охраняващите полицаи е хвърлил камък по феновете, съобщи агенция "Блиц". Според информацията това е станало след края на мача, докато публиката е изчаквала от съображения за сигурност в зоната си, преди да напусне Националния стадион.



Попълнения

от френската втора дивизия ще търси ЦСКА през лятото. Харесани са ляв бек, двама халфове и нападател, като през май те ще бъдат гледани от представители на ЦСКА.



Спортният

директор на "Пари Сен Жермен" Леонардо ще напусне поста си през лятото и ще стане генерален мениджър на "Интер", съобщиха италиански медии. Той бе треньор на отбора през сезон 2010/11. Бразилецът още не е потвърдил информацията. В същото време във Франция продължават спекулациите, че треньорът на "Пари Сен Жермен" Карло Анчелоти ще премине в "Реал" (М) след края на сезона, за да замени Жозе Моуриньо, който се очаква да се върне в "Челси". Вече има и кандидат за поста на Анчелоти - мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер.



Франция

34-и кръг: "Лориен" - "Олимпик" (М) 0:1, "Аячо" - "Монпелие" 2:1, "Бастия" - "Тулуза" 0:0, "Бордо" - "Реймс" 0:0, "Брест" - "Рен" 0:2, "Валансиен" - "Нанси" 0:0, "Лил" - "Сошо" 3:3.
2
654
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
28 Април 2013 19:04
"Успокоих момчетата в съблекалнята, те не са виновни. Късметът не беше на наша страна. Отборът игра в рамките на нормалното и само късметът спаси "Левски" да не загуби", коментира Илиев.


На косъм сме висяли, разбирам
29 Април 2013 09:33
Щом не е имало рев в съблекалните, значи е добре...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД