:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Меси подобри с един гол нови два рекорда

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Лионел Меси дриблира между четирима футболисти на "Атлетик", преди да отбележи гола си на двубоя в Билбао. Аржентинецът води убедително в генералното класиране при голмайсторите за сезона с 44 попадения. Следва го Кристиано Роналдо с 31 гола.
Лионел Меси започна да си връща формата, след като се излекува от контузия. Той влезе като резерва в 59-ата мин. за "Барселона" и вкара един от головете при равенството 2:2 навън срещу "Атлетик" (Билбао) в 33-ия кръг в Испания. С това попадение аржентинецът подобри два рекорда. Меси удължи собственото си постижение и вече има голове в 20 поредни шампионатни мача. Освен това той реализира своя 24-ти гол при гостувания за един сезон. Кристиано Роналдо имаше 23 попадения навън от сезон 2011/12.

Мартин Петров пък се появи в игра за "Еспаньол" в 56-ата мин., но тимът му падна с 0:1 като домакин от "Гранада" вчера. Това бе първа загуба за отбора от месец и половина.

Други срещи: "Леванте" - "Селта" 0:1, "Атлетико" (М) - "Реал" (М) 1:2, "Сарагоса" - "Майорка" 3:2, "Райо Валекано" - "Осасуна" 2:2. Води "Барселона" с 85 т., пред "Реал" със 74, "Атлетико" (М) с 68 и др. "Еспаньол" е 10-и с 43 т.

2
854
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
28 Април 2013 19:03
29 Април 2013 09:29
Ааах, Майорка как глътнаха вода вкрая! И то от пряк конкурент, но преди това те пък измъкнаха два мача в последните минути, така че това го има във футбола. Все още имат шансове, защото има доста мачове. Доста интересно ще е при отпадащите тази година.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД