:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Поставената

под №6 в схемата Стефани Стоева се класира за 1/2-финал на турнира по бадминтон в Индонезия ($15 000), след като победи Линда Мутиара Пертиви (Индз) с 2:1 (16, 12). 17-годишната еврошампионка за девойки ще играе за място във финала пак с индонезийка. На двойки Стефани и сестра й Габриела (18 г.) са на 1/4-финал след 2:1 (-14, 11, 20) над Истирани и Пурнама (Индз). Сестри Стоеви тренират в Индонезия от 1 месец по покана на местен клуб, като се подготвят за световното първенство в края на лятото.



Националът

за купа "Дейвис" Тихомир Грозданов се класира за 1/2-финал на тенис турнира в Хасково ($15 000) след 7:6 (3), 6:3 над Ярослав Шила (Блрс). Следващ съперник на 26-годишния варненец е Енцо Пи (Фр), който отстрани досега двама българи - Димитър Кутровски и Данаил Търпов.



Първият

съперник на Калоян Махлянов-Котоошу на летния сумо турнир за Купата на Императора в Нагоя (Яп) ще е 2-ри маегашира Гагамару. Във втория ден в понеделник българският озеки ще срещне 2-ри маегашира Точиозан. Другият българин във висшата дивизия "макуучи" - 9-и маегашира Даниел Иванов-Аоияма, започва срещу 8-и маегашира Китатайки утре, в другиден ще премери сили с 10-и маегашира Аран.



37 000 полицаи

ще бъдат командировани в Сочи, за да се грижат за сигурността по време на зимната олимпиада през февруари 2014 г., съобщи министърът на вътрешните работи на Русия Владимир Колоколцев. Целта на организаторите е да гарантират провеждането на "най-безопасните игри в историята". За сигурността в Сочи ще бъдат ангажирани допълнително и военни от руската армия, както и служители на Националната служба за безопасност.
971
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД