:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Титулярите

на "Левски" от мача с "Иртиш" в четвъртък тренираха на облекчен режим вчера сутринта. Шюрд Арш и Борислав Цонев също се подготвяха по индивидуална програма, докато останалата част от футболистите проведоха нормално тренировъчно занимание.



Капитанът

на "сините" Станислав Ангелов изрази оптимизъм, че отборът ще се класира за II квалификационен кръг в Лига Европа въпреки домакинското нулево равенство. "Не е добър резултатът, да. Изпуснахме положенията си, макар и да бяха малко. Трябваше да вкараме поне един гол. Стара наша слабост. Трудно намираме пътя, когато противникът се брани добре, когато се затворим. Ще се преборим там, оптимист съм", заяви защитникът, който бе сред най-слабите на терена.



Крилото

Гари Родригес не бе доволен след мача с "Иртиш". Холандецът смята, че умората не бива да бъде оправдание за слабото представяне на "Левски". "Случват се подобни резултати във футбола. Убеден съм, че в реванша ще успеем да спечелим и ще се класираме напред в турнира", заяви Родригес.
896
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД