:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" иска пълна мобилизация на реванша

Босненският "Жрински" е по-вероятният евентуален следващ съперник на пловдивчани в Лига Европа
СНИМКА: FCA.KZ
Халфът на "Астана" Валери Коробкин (в средата) води борба за позиция в наказателното поле на "Ботев" с капитана на пловдивчани Веселин Минев (вляво) и голмайстора Томаш Иршак (вдясно), отбелязал единственото попадение в казахстанската столица.
Треньорът на "Ботев" (Пд) Станимир Стоилов остана много доволен от победата и играта на отбора при победата с 1:0 над "Астана" в първия мач от I квалификационен кръг на Лига Европа. Наставникът на "жълто-черните" обаче побърза да охлади еуфорията, като предупреди, че все още нищо не е решено. Бившият наставник на "Левски" и националния отбор поиска пределна мобилизация от футболистите си в реванша, който е идния четвъртък на ст. "Лазур" в Бургас.

"Това беше един доста труден мач за нашия отбор. Доволен съм от победата и от тактическата дисциплина в нашата игра. Футболистите се придържаха към нея от първата до последната минута на срещата. Изчакахме търпеливо нашите шансове и успяхме да реализираме един гол, а в края на мача имахме възможност да вземем и още по-добър аванс преди реванша", бе коментарът на Стоилов.

Специалистът обаче допълни, че дори не си помисля, че тимът му вече се е класирал за следващата фаза. Според Стоилов вторият мач с "Астана" ще бъде дори по-тежък от първия.

"Не трябва да се заблуждаваме, че ответният двубой ще бъде лек. Напротив, очаква ни тежък мач в Бургас. За да излезем като крайни победители от него, футболистите трябва да демонстрират същото желание и амбиция", предупреди треньорът на "Ботев".

Ако успее да запази аванса си от първия мач, "Ботев" най-вероятно ще срещне "Жрински" (Мостар) във II квалификационен кръг на Лига Европа. Босненският тим спечели първата среща от двубоя със "Санта Колома" с 3:1 като гост в Андора и ще е домакин на реванша в четвъртък.
4
1200
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
05 Юли 2013 19:21
От Астана през Мостар, та чак до Лисабон. Той не умира!
06 Юли 2013 18:57
А сега като участвате ,поканете и ЦСКАрите. Все пак техния отказ, ви даде шанс...
06 Юли 2013 23:28
Да не вземат да им дадат по една папка вместо билет за реванша
07 Юли 2013 11:05
Някой знае ли дали ще има извънредни автобуси до Приморско след мача, за да не ходя с колата и да си пия биричка на спокойствие?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД