:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Казахстанците не се изхвърлят с обещания

Талгат Байсуфинов
За разлика от ръководството на "Левски" треньорският щаб на "Иртиш" прие доста по-спокойно случилото се в София. Според наставника на казахстанския тим Талгат Байсуфинов отборът му е бил доста добре подготвен и се е раздал 100 процента.

"Отборът на "Левски" е силен, но ние на никого не сме обещавали, че на българите ще им е лесно срещу нас. При нас влияе генетиката, може би в професионален план и подготовката има нещо, което ни кара срещу такива отбори да се раздаваме напълно - коментира Байсуфинов. - За нас най-ценното от подобни мачове е, че продължаваме да трупаме опит, при това много важен. Имахме своите шансове, но не ги използвахме. Ако бяхме вкарали гол в София, на реванша щеше да ни е много по-леко. Мисля, че имаме шансове да продължим напред. Сами можете да прецените, как щеше да се справя "Левски", ако играеше в първенството на Казахстан."
СНИМКА: БГНЕС
Защитата на "Иртиш" обезвреди напълно крилото на "Левски" Гари Родригес (вдясно), който трябваше да е основното оръжие на "Левски" в София.
1054
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД