:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
В "Локомотив" убедени, че ще бият вечния враг

300 ченгета на дербито в Пловдив

Познавам отлично съперника, призна треньорът на "Ботев"
Около 300 полицаи ще охраняват пловдивското футболно дерби в неделя между "Локомотив" и "Ботев", съобщиха вчера от РДВР-Пловдив. Заради засилените мерки за сигурност представители на двата клуба се срещнаха с фенклубовете и обсъдиха проблемите преди мача. На срещата бе решено привържениците на "Ботев" да се съберат на клубния стадион и оттам организирано, с полицейска охрана да се придвижат до местата си на ст."Локомотив". Полицията ще се погрижи да няма преки контакти между агитките на двата отбора преди, по време и след мача.

От полицията съобщиха още, че са взети мерки в заведенията и търговските обекти в близост до стадиона да не се продава алкохол във времето от 12 до 18 часа в неделя. На "Лаута" няма да бъдат допускани и зрители, които явно са употребили алкохол или внасят пиротехнически средства, оръжие, остри предмети, ленти, флагове с дръжки над 1 метър и стъклени бутилки.

В същото време треньорът на "Ботев" (Пд) Костадин Костадинов обяви, че познава по-добре играта на съперника си в дербито, отколкото на собствения си тим. Спецът е гледал почти всички мачове на "Локо" в Пловдив през миналия сезон.

"Имам готов вариант, който да замени наказания ни защитник Николай Домакинов - каза още Костадинов. - Друг наш бранител - Георги Иванов, е контузен, но въпреки това ще играе. Във всички случаи обаче ще има много промени в състава ни сравнение с този, който загуби от ЦСКА."

Тимът днес прави последната си тренировка, след което се оттегля на лагер. От "Ботев" обаче не разкриха къде ще отседнат.

Техните съперници пък са в новотел "Пловдив". В лагера на "железничарите" са напълно убедени в успеха, като обявиха, че организацията на мача е далеч по-трудна от самия мач. Играчите на "Локомотив" се притесняват единствено младоците в "Ботев" да не прегорят в мача и да се стигне до тежки контузии. Под въпрос е единствено нападателят Дончо Донев, който ще е титуляр при добро време.
887
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД