:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Аржентинската звезда Габриел Батистута

заяви, че има намерение да се откаже от националния тим на своята страна. Основният мотив на нападателя е, че вече е на възраст (33 г.) и това му пречи да е ефективен. Батистута има 78 мача и 57 гола за Аржентина.



"Селта" отпадна от турнира за купата

на Краля на Испания, след като загуби с 0:1 от втородивизионния "Нумансия". Единствения гол реализира Росу в 13-ата мин.



Чешкият национал Павел Недвед

е контузен и ще пропусне дербито "Ювентус" - "Милан, съобщи треньорът на "Старата госпожа" Марчело Липи. Двата тима излизат един срещу друг днес в Торино в мач от IХ кръг на италианското първенство.



Луиджи ди Канио ще бъде новият треньор

"Реджина", съобщиха от клуба. Той смени подалия оставка в четвъртък Бортоло Мути. За последно Ди Канио работеше в "Наполи", откъдето бе уволнен през март 2002 г. Преди това спецът е тренирал и "Удинезе".



Бившият треньор на "Реал" (М)

Джон Тошак пое втородивизионния италиански "Катаня". 53-годишният уелсец бе спряган за наследник на Мик Макарти начело на националния тим на Ирландия. В кариерата си Тошак е водил "Спортинг" (Л), "Реал Сосиедад", "Бешикташ" и "Сент Етиен", както и националния тим на Уелс.



С гол на резервата Клаудио Кандижа

"Рейнджърс" победи с 1:0 като гост "Дътфърмлин" и се класира за 1/2-финалите на турнира за купата на Лигата на Шотландия. "Рейнджърс" ще срещне "Абърдийн" или "Хартс" на 1/2-финала, в другия двубой "Селтик" излиза срещу победителя от "Ливингстън" - "Дънди Юн".



Капитанът на "Манчестър Юн"

Рой Кийън обяви, че няма да обжалва наказанието, наложено му от футболната асоциация на Англия. Халфът трябва да плати 150 000 паунда и няма да играе 5 мача, защото в автобиографията си призна, че умишлено е контузил Алф Инге Хааланд ("Манчестър С").



Капитанът на английския национален тим

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория ще участват в поредица рекламни филми, които ще се прожектират в Япония.



Халфът на "Нюкасъл" Лоран Робер

ще отсъства от терена поне месец заради фрактура на скулата. Французинът вчера бе опериран, след като получи удар в мача с "Евертън" за купата на Лигата (2:3).
389
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД