:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 410
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Славия" с нова схема напролет

"Славия" ще смени схемата на игра от 3-5-2 на 4-4-2 през пролетта, съобщи треньорът Жарко Оларевич. Сърбинът бил привърженик на тази тактическа постройка и през зимната пауза той ще работи именно върху налагането й в отбора.

"В момента нямаме много нападатели, затова не експериментирам и с трима в атака - обясни Оларевич. - Можеше да опитам този вариант при победите над "Спартак" (Вн) и "Добруджа", но халфовете ни са достатъчно офанзивни и трябваше да извадя някой от тях."

Димитър Рангелов ще излезе като титуляр за "белите" и заедно с Мартин Кушев ще води атаката на тима при гостуването на "Черноморец" днес. Другият титулярен нападател Георги Владимиров бе освободен от ангажименти към отбора за този кръг, за да подготви сватбата си в неделя. Така Оларевич ще разчита на група от 18 души, като третият нападател е Юлиян Гунчев.

В тима се връща Чавдар Янков, който лекуваше травма през седмицата. Трима са контузени в отбора и не тренират - Христо Господинов, Станимир Георгиев и младия Славик Раданов.
404
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД