:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 384
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Манчев под въпрос за мача на "Лил"

Съдиите на този двубой ще държат телефонна връзка
Снимка: ЕПА/БТА
Участието на национала Владимир Манчев в домакинския мач на неговия отбор "Лил" срещу "Нант" ще е под въпрос до последно, съобщи в. "Екип". Наставникът Клод Пюел трябваше да реши дали ще разчита на възстановяващия се от лека травма пазарджиклия на снощната тренировка. Освен Манчев под въпрос в тима на "Лил" до снощи бе и Брюнел.

Този двубой от 14-ия кръг на френския шампионат пък ще влезе в историята като първия мач, в който реферите ще поддържат непрекъсната телефонна връзка. Резултатът от експеримента на френската федерация ще бъде изпратен във ФИФА за одобрение. Идеята е чрез хенс-фри устройства главният рефер Лоран Дюамел и помощниците му Ален Дютоа и Филип Бомбар да държат постоянна връзка и да се консултират. Така трябва да се избегнат в движение неточностите, допускани сега най-вече при отсъждане на засади и преценяване на това дали топката е преминала голлинията при спорни положения за попадение.

"Ръководителите на футбола не са против използването на технически новости от съдиите. Затова започваме убедено експеримента с надеждата, че той ще се увенчае с успех", заяви Марк Бата, член на борда на френската футболна федерация.

В същото време се разбра, че мястото на Георги Иванов-Гонзо в атаката на "Рен" започва да изстива. Треньорът Вахид Халилходжич обяви, че възнамерява спешно да вземе под наем халф и нападател, защото не бил доволен от тези линии в отбора. Босненският спец отново възнамерява да остави Гонзо на резервната скамейка - при гостуването на "Бордо" довечера.
589
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД