:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 425
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Втора загуба за баскетболния "ЛУКойл Нефтохимик" в Израел

В дербито "Левски"-ЦСКА на 10 зрители по 1 полицай

Треньорът на "сините": Този път ние ще сме победители
50 полицаи ще охраняват баскетболното дерби "Левски" - ЦСКА в зала "Триадица" от 18,30 ч. днес. Тя има 500 места и сметката сочи, че на 10 зрители се пада по 1 полицай. В първия мач между двата тима този сезон "червените" разбиха съперника си в зала "Българска армия".

"Този път ние ще победим. ЦСКА трябва да отчете помощта на публиката, която получи в залата си. Сега положението ще е друго, а и ние играем по-добре в сравнение с началото на сезона", каза треньорът на "Левски" Константин Папазов.

В състава на "сините" трябва да се завърне контузеният в коляното Бойко Младенов.

"Ние също имаме проблеми с високите играчи, защото Бранко Тотев и Николай Господинов цяла седмица тренират на облекчен режим - каза треньорът на ЦСКА Росен Барчовски. - В първия мач изненадахме "Левски" с включването на гарда Петър Петров. Сега очаквам съперникът да е по-мотивиран заради слабото си представяне в евротурнирите."

Деветият кръг предлага още едно дерби - "ММ Бийр Черно море" - "ЛУКойл Академик". Варненци ще разчитат на сръбския център Славиша Копривица. Вчера снимката му бе пратена по автобус от Варна и в ранния следобед той получи картотека в БФБ. Ще дебютира и игралият в американски университет гард Георги Михов. "Копривица още не е в добра форма и няма да играе цял мач", каза треньорът Юрий Шишков. Двубоят е от 17,30 ч. в "Двореца на културата и спорта" във Варна.

Второ поражение в Израел и в евротурнирите пък записа женският "ЛУКойл Нефтохимик". Бургазлийки отстъпиха с 64:82 пред "Бней Йехуда". Те играха в 2 поредни дни в Израел, за да пестят пари. Зорница Костова отбеляза 18 т., а Зоя Станоева 11 т. за "Нефтохимик". Ден по-рано нашият тим бе разгромен от "Макаби Рамат" с 54:93.
327
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД