:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 606
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Костинбродският кьорфишек, или как рибата излезе цаца

Така и не разбрахме за какво е трябвало да послужат намерените в Костинброд над 400 хиляди бюлетини, кой допусна теча на информация към медиите и защо главният прокурор направи политическа услуга на БСП и ДПС
Галя Горанова
Нищо гръмовно няма в новината, че прокуратурата най-сетне посочи виновен за т.нар. "костинбродска афера" с надпечатаните над 400 хиляди бюлетини, гръмнала в деня за размисъл пред парламентарния вот. Обвиняемият, както се и очакваше, е бившият главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков, който по закон е отговорен за процеса по отпечатването на бюлетини. Той ще бъде съден за неизпълнение на служебните си задължения. В крайна сметка скандалът, за който бяха похабени толкова емоции и телевизионно време, излезе обикновена чиновническа немарливост. А версията за "чудовищен преврат" и "фалшификация на изборите", лансирана от БСП и ДПС след разгорелия се скандал, излезе кьорфишек. Дето се вика, рибата се оказа цаца.

Още когато гръмна костинбродската афера,



от нея вонеше на гнило



Тогава, обаче, всички подозрения бяха отпращани с лекота: нямате доказателства, нека прокуратурата си свърши работата. Сега вече доказателствата са налице, или по-скоро ги няма, така че е време за равносметка по случая.

Да припомним хронологията на събитията накратко. На 11 май т.г., в деня за размисъл, контролирано изтича информация през една телевизия, че съвместна акция на прокуратурата и ДАНС е предотвратила "грандиозна фалшификация" на изборите, като е иззела 350 хиляди бюлетини от печатницата в Костинброд. Въпросната печатница, на всичкото отгоре, се оказва собственост на общински съветник от ГЕРБ, което я прави още по-уязвима. По случая бе раздухана невъобразима медийна истерия, партийните централи реагираха светкавично с обвинителни комюникета, създаде се впечатлението, че сме свидетели на държавен преврат едва ли не.



БСП и ДПС в хор обвиниха ГЕРБ



в "опорочаване на вота", а журналиста Николай Бареков, който пое скандала на ръчно командване, обявиха за герой на журналистическия труд и пръв борец за демократични права и свободи, нищо че до вчера бе служил предано на врага им. Превратът действително се състоя, но той не беше изборен, а медиен. Телевизиите и агенциите възпроизведоха "новината", а естествената им надпревара за надмощие в информационното осигуряване усили скандалния ефект. В резултат на истерията денят за размисъл бе фактически отменен, а нападките срещу ГЕРБ нащърбиха рейтинга й. По изчисление на потърпевшите електоралните загуби на партията от "костинбродската афера" са 5-6 процента. Нормално е да предположим, че "правдотърсачите" също са спечелили от скандала. Не е сигурно дали конфигурацията на властта днес нямаше да е друга, ако не беше аферата "Костинброд".

Това, което имаме като обвинения към днешна дата, само потвърждава подозренията, че цялата афера бе съшита с бели конци от заинтересованите БСП и ДПС. Да не забравяме, че сигналът до прокуратурата за палетите с празни бюлетини бе подаден от партийната функционерка Мая Манолова (БСП). Малцина помнят, че тогава бе подаден още един сигнал -



за автомобили с двойни дъна,



които трябвало да превозят бюлетините с цел подмяна на изборните резултати. Твърдението остана недоказано, но съобщаването му в деня за размисъл вероятно е отказало мнозина да гласуват. Впоследствие от прокуратурата се измъкнаха с обяснението, че медийната истерия е попречила на ДАНС да проследи въпросните автомобили. Но недоверието бе посято.

Поведението на партиите в оня драматичен ден е донякъде обяснимо. Направиха си безплатна предизборна агитация през случая. Но за поведението на прокуратурата и досега няма оправдание. Съобщението й в онзи ден, с което потвърди медийната информация, на практика взриви ситуацията и придаде достоверност на една



умело разиграна манипулация



Недопустимото в случая бе това, че с преждевременното оповестяване на случая прокуратурата усили съмненията за готвено престъпление, без да предостави доказателства. Което в правото се нарича "внушение". Другото име на манипулацията. "А трябваше ли да си замълчим", оправда се патетично главният прокурор Сотир Цацаров. Да, трябваше. Колкото и странно да звучи това от устата на журналист, пряко заинтересован от повече прозрачност. Смятам, че прокуратурата трябваше да си замълчи в името на правото и честността на вота - двата стълба на демокрацията. И да отложи влечението си към повече прозрачност за по-късна дата. В случая това бе по-висшият приоритет от желанието да се покажеш услужлив към медиите.

Главният прокурор направи политическа услуга на опонентите на ГЕРБ в онзи ден и допринесе за идването им на власт. Можем само да гадаем защо.

Както ще продължим да гадаем за какво е трябвало да послужат онези над 400 хиляди прилежно сгънати бюлетини в Костинброд, чието предназначение така и не бе изяснено. А това бе работа на прокуратурата. Не разбрахме и откъде изтече информация към телевизията, раздухала скандала. А ни го обещаваха. Загадка ще остане за нас и обратът в поведението и политическите пристрастия на въпросната медия. Прокуратурата бе длъжна да отговори на всички тези въпроси, вместо да се ограничава до разпити на държавни чиновници.

От обвинението "опит за фалшифициране на вота" до "неизпълнение на служебните задължения" разликата е огромна и прокуратурата дължи обяснение.

Така или иначе манипулацията сполучи и не дава никакъв повод за оптимизъм - защото власт, дошла с измама, не вещае нищо добро. А над прокуратурата продължава да тегне подозрението, че е изпълнител на политически поръчки. И сатиричното прозвище "цацаратура".
СНИМКА: АРХИВ
Главният прокурор Сотир Цацаров направи политическа услуга на опонентите на ГЕРБ в онзи драматичен ден за размисъл, като придаде достоверност на манипулацията.
снимка: архив
Прокуратурата така и не даде отговор на въпроса: за какво са били предназначени намерените в костинбродската печатница над 400 хиляди бюлетини.
193
20957
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
193
 Видими 
17 Октомври 2013 19:57

И особено за заключението "...власт, дошла с измама, не вещае нищо добро"
17 Октомври 2013 20:15

"Подкрепете местния шериф"
Петиция: Да подкрепим главния прокурор Сотир Цацаров !!!
17 Октомври 2013 20:15
Което в правото се нарича "внушение". Другото име на манипулацията.

В правото няма "внушения". "Внушения" има в изкуствата. Включително и в изкуството да манипулираш. "Внушения има и в журналистиката. Какво ни внушава авторката на тази статия? Внушава ни, че 400 000 бюлетини отгоре си е нещо съвсем нормално и тези, които го смятат за ненормално, и дори престъпно, са мошеници. Те, а не онези, които са отпечатали половин милион бройки отгоре. Внушава ни, авторката, че сегашната власт е дошла с измама. Къде е измамата? Герп са първа политическа сила, но не могат да съставят правителство. Конституцията допуска втората, та дори и третата политическа сила да състави правителство. Е, те успяха. Къде е измамата тук, госпожице?
17 Октомври 2013 20:18
Доста глупава статия, написана от немай къде
17 Октомври 2013 20:20
А ние се смеехме на ТВ7 и Бареков. Те поне бяха простодушни слагачи и не се опитваха да го прикриват зад някакви "принципни" позиции.
17 Октомври 2013 20:23
написана от немай къде


То, май, напоследък, всичко освен хороскопа се пише от немай къде.
17 Октомври 2013 20:25
отврат, без да съм адвокат на авторката, вто една аналогия: Насо плонжира и пада на три метра от палантерията, но рефера свири дузпа. Сичките фенове на Левски са убедени, че имало дузпа
17 Октомври 2013 20:26
Тъй, тъй другари.. Няма да отстъпвате! Ни крачка назад..
Вчера защитавахте РОвч.. Днес щете-нещете - цацаратурата...За оня ден няма да ви напомням
17 Октомври 2013 20:28
Тази статия...фризера...манипулация...фризера...лъжи...фризера...внушения...фризера...излагация...фризера...обслужващ персонал...фризера...магистрала...фризера...
Абе...
---------
Сайтът на Генек

17 Октомври 2013 20:38
В резултат на истерията денят за размисъл бе фактически отменен, а нападките срещу ГЕРБ нащърбиха рейтинга й.

Доста гадно нещо са асоциациите. Госпожа Горанова ме присети за нащърбената пита, която се носела едно време от родителите на момата, която вече била не съвсем мома, на родителите на момъка, който бил виновен за състоянието й. Та до изказването на главния прокурор, девствено чистия ореол рейтинг на ГЕРБ сиял первозданно, а дошла една цаца и го нахапала с акулските си челюсти! Пет-шест процента откъснала, и като майка-орлица отишла да го даде на пищящите БСП и ДСП, като пътьом отменила единствения ден за четири години, в който привържениците на ГЕРБ (поне пет-шест процента от населението) мислели!
Аз съм цинична. Аз предпочитам гарвана, който казва страшната истина, пред славеите, що пеят възхвала на императора! Затова предпочитам Главният прокурор да говори, когато счете за нужно, вместо да мълчи, когато това е изгодно.
Загадка ще остане за нас и обратът в поведението и политическите пристрастия на въпросната медия. Прокуратурата бе длъжна да отговори на всички тези въпроси, вместо да се ограничава до разпити на държавни чиновници.

Действително ли един журналист мисли, че колегите му ще си издадат източниците за ей така? И защо прокуратурата е длъжна да отговаря на въпроси от типа на "защо медията Х си смени поведението и политическите пристрастия?" Нито й е работа на прокуратурата, нито й е задължение. Четвъртата власт е независима, нали така? Да не плачат после Найо Тицин и Ко, че ги били питали разни неща. Аз не искам прокуратурата да бъде услужлива към медиите. Тя има задължения към целия български народ. Който може да се забавлява както с медиите, така и със спекулации за какво биха могли да служат прилежно сгънатите бюлетини (щото за тапети явно не са подходящи, щом са прилежно сгънати и подготвени). Осигуряването на забавления също не е работа на прокуратурата, но медиите се препитават именно от това действие, посредством раздухване на медийна истерия, дето се вика, правят от мухата слон. Всеки с работата си.
Подкрепете Главния Прокурор! Над него е само Господ! Друг на България май не й е останал!
17 Октомври 2013 20:41
Сега на ред е Президентът. Подгонен от същите кукловоди и от същата кукла.
Енергийната мафия няма да прости на човек, в чиято програма основните приоритети са енергийна ефективност, енергийна диверсификация и енергийна либерализация.
Средства не се жалят - нито за телевизии, нито за вестници, нито за форумни хейтъри.
17 Октомври 2013 20:43
Много рядко се случва, но по въпроса съм напълно единодушен с Горанова.
За жалост, авторката не е споменала и коментирала решениеето на КС по въпроса. Натисни тук
17 Октомври 2013 20:46
— Другари! Риба!
— Риба, ама цаца.
— Цаца, ама риба!
— Е, риба, ама цаца.
— Цаца, ама РИБА!
— Риба… Ама ЦАЦА!
— Пфу! Цаца, ама РИБА! Другари, РИБА!


"Кит"- български филм 1970
17 Октомври 2013 20:47
Така и не разбрахме за какво е трябвало да послужат намерените в Костинброд над 400 хиляди бюлетини, кой допусна теча на информация към медиите
Не разбрала, ама не разбрала в множествено число. Няма страшно, и в училище имаше доста не разбиращи, но се уредиха много добре.
Но за второто - че не било трябвало да се допуска теч в медиите - Галка в някаква конпирация ли играе? Сигурно вече така е модерно сред джорналистите.
17 Октомври 2013 20:49
Прокуратурата така и не даде отговор на въпроса: за какво са били предназначени намерените в костинбродската печатница над 400 хиляди бюлетини.
Прокуратурата може да даде отговор за какво биха могли да бъдат използвани тези "над 400 хиляди бюлетини". А не очакваме подготвителите им да ни разяснят подробностите по евентуалното им използване. Важното е, че не успяха. Отношението на гражданите към партийните формации беше отразено в резултатите от последните избори. Смайващо е пренебрегването на обективните дадености и търсенето "на теле под вола". Повторението на подобни тези става преобладаващо в изданието.
17 Октомври 2013 20:52
интересно защо авторката, правейки ретроспекция на случая, пропуска няколко важни факта:
- след като "онази телевизия" обчви, че в печатницата има над 350 000 белютини, подготвени за фалшифициране на изборите, собственика й заяви:
1. има само технологичен брак;
2. след консултация по телефона призна, че може да има известно количество "надпечат" /какво всъщност означава "надпечат"?/, но не по-вече от няколко хиляди бройки и в никакъв случай 350 000.
какво излезе в последствие - годните за използване белютини са 350 000 - колкото и заявиха от "онази телевизия". та какво всущност иска да ни внуши авторката? защото пропуснатите от нея факти променят катринката.
ако някой беше обяснил незабавно какво точно има в печатницата и защо го има, дали щеше да се случи случилото се.
ДА ПОДКРЕПИМ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!!
защото и на него не му е лесно, но в момента единствената институция, на която се крепи държавата е Прокуратурата.
17 Октомври 2013 20:52
Всуе се пънете другари... Всички разбрахме...
17 Октомври 2013 20:55
Всуе се пънете другари... Всички разбрахме...

Ами обясни тогава с думи прости на г-жа Горанова, щото тя не е разбрала! Аз немам нерви!
17 Октомври 2013 21:01

Е, бива, бива, ама бивол курбан не бива.
Отвратително.
17 Октомври 2013 21:04
Не зная дали рибата е излязла цаца, но затова пък отново се убеждавам, че СЕГА заприличва все повече на стенвестник. Всеки, който що годе разсъждава с главата си разбира, че се е случила сделка между уж противоборстващи политици и един чиновник е хвърлен на лъвовете, за да не остане тълпата капо. Но вместо да бръкне надълбоко, дописничката за по-лесно е решила да преджапа през темата.
Не така драги редактори, за тази работа в РБ си има предостатъчно булевардни вестници...
17 Октомври 2013 21:13
Това, което имаме като обвинения към днешна дата,
Подиграваме се на безподобния стил на изразяване на Цв.Цв., дори и някои други му се подиграваха, но това, което имаме като статия, покъртително набодобява това, което имахме като цвъкови цитати.
17 Октомври 2013 21:15
***
17 Октомври 2013 21:17
Галя е умалително от Галина


Галина Бланка бълбук, хълцук
17 Октомври 2013 21:18
Сега на ред е Президентът.

От твоита уста - в Божиите уши. Ако го изпичат, ще свършат нещо наистина полезно, преди да си заминат.
17 Октомври 2013 21:20
И сатиричното прозвище "цацаратура".
Това изречение може да има място единствено във форума, но не и в официалното издание. Все пак някаква мярка и самоконтрол не биха били излишни.
17 Октомври 2013 21:22
Галя Горанова

Помним, когато за пръв път при избора на конституционни съдии, миналата година, бе допусната прозрачност, какво се оказа - че не е възможно да се намери магистрат около който да не излезе нещо гнило.

При избора на главен прокурор нямаше такава прозрачност и затова много не разбраха заслугите на Цацаров към обигарха и председател на БСП Пловдив - Георги Гергов. Мнозина не знаят, че заслугата и основната помощ в това Георги Гергов да открадне Пловдивският панаир е точно на тогава пловдивският съдия Цацаров. Не знаят за топлата връзка по между им, както и за другите заслуги на Цацаров към други герои на криминалният преход.

Достатъчно е да се видят и навържат участниците в активното мероприятие "Костинбродска печатница" за да блеснат всичките подробности около нея. Станишев задейства Георги Гергов, а последният задейства Цацаров. Ахмед Доган задейства Цветан Василев и Делян Пеевски, а те своите медии и изпълнителният директор на една от тях - Бареков. Прозрачно, та дрънка.

Самото активно мероприятие е елементарно, с нелогична легенда, но разчита на незнанието на публиката за технологията на провеждането на изборите, на шока й от липсата на нвере за осъзнаване до момента на гласуване и постига ефект. Практически е извъриен държавен преврат, като, чрез проведеното активно мероприятие са отнети гласове за ГЕРБ и е подменен резултата от изборите, който би бил друг, ако това активно мероприятие не бе проведено.

17 Октомври 2013 21:28

Интересно ми е какво би казал Иво Христов по въпроса.
17 Октомври 2013 21:29
Енергийната мафия няма да прости на човек, в чиято програма основните приоритети са енергийна ефективност, енергийна диверсификация и енергийна либерализация.
Като изсвирено на вувузел звучи почти ритмично.
А ти ще простиш ли на жена си, ако в програмата й основните приоритети са сексуалната ефективност, сексуалната диверсификация и сексуалната либерализация?
17 Октомври 2013 21:38
А версията за "чудовищен преврат" и "фалшификация на изборите", лансирана от БСП и ДПС след разгорелия се скандал, излезе кьорфишек.




тази ченгесарска версия на БСП и ДПС за "фалшификацията", Станишев я чуруликаше още през март месец
и след цялата постановка, наглите Позитанци обясняват, че не трябвало да има предсрочни избори, преди да бъде свален Президента, щото пак щяло да има "фалшификации"...
17 Октомври 2013 21:38
Цаца, цаца, ама е риба госпожице.

17 Октомври 2013 21:38
Ейй.. няма вече "Наш'та Галка" Нцъ..нцъ... И що? Щото тъй...
Мизерници сте Ваша милост.. мизерници.. Даже и ролята на подмазвачи, лани, не можахте да изиграете както трябва..
17 Октомври 2013 21:39
Що се отнася до президента, ето едно мнение: Натисни тук
17 Октомври 2013 21:44
Ами обясни тогава с думи прости на г-жа Горанова, щото тя не е разбрала!

Други се правят на неразбрали. Надпечатаните бланки за бюлетини не стават и за тоалетна хартия, защото са твърди.

Избори не се фалшифицират с бюлетини, а с протоколи (и то само на местни избори с малко секции).

Национални избори се фалшифицират при въвеждане и обработка на резултатите от фирмата преброител. И то само, ако има договорка между ръководствата на основните политически сили. Иначе фалшификации са невъзможни.

Купуването на комисии в една или няколко изборни секции може да върши работа на местни избори в малки общини, но дава резултат в рамките на статистическата грешка при национални избори.
17 Октомври 2013 21:47
Надпечатаните бланки за бюлетини не стават и за тоалетна хартия, защото са твърди.

За тази задна цел - определено не стават.
Но защо ми се чини, че в самото начало на тази история се говореше, как нещастният печатар (никаква ирония няма в "нещастния", наистина съчувствам на човека!) е трябвало да ходи да вади именно от тези бюлетинки на стекчета ОБРАЗЦИТЕ за ЦИК. Или това се забрави?
17 Октомври 2013 21:48
Агитация или Пропаганда ???...
Все там, конституционните съдии и рецидивисти да биват, си спинкат като младенци ...
"тази ченгесарска версия на БСП и ДПС за "фалшификацията", Станишев я чуруликаше още през март месец"

ескимосе мили,
Последното "врачуване" на Доган по този проект е от Октомври м.г., по-нататък са Октай и лейтенант Станишев ...
17 Октомври 2013 21:49
а, да...
хронологично по същото срещу баба Елена в Драгалевци имаше атентат, осъществен от някакъв страховит Бабаит
ама тя Годината така си започна с Цирка на Депесарската национална конференция
абе, Ченгесарски номерца от Класа...
17 Октомври 2013 21:56
абе, Ченгесарски номерца от Класа...

Ескимосе, чак пък "от класа" - обиждаш, според мен. По-скоро са кокошкарски по размер и изпълнение.
17 Октомври 2013 21:58
Така или иначе манипулацията сполучи и не дава никакъв повод за оптимизъм - защото власт, дошла с измама, не вещае нищо добро. А над прокуратурата продължава да тегне подозрението, че е изпълнител на политически поръчки. И сатиричното прозвище "цацаратура".




ми така си е
Цацаратура та дрънка
всичките са от пИдал нагоре...
17 Октомври 2013 22:04
Не разбрахме и откъде изтече информация към телевизията, раздухала скандала.

А, стана, как да не стана - в едно тв студио Цецо я приклещи тая кокошка, попита я директно и тя, хлъц-мъц, си призна, че тя е пуснала сигнала.
17 Октомври 2013 22:04
А? Да не са преброили вече бюлетините?
17 Октомври 2013 22:07
Прословутите камиони с двойни дъна най-вероятно са откраднати от Мая Манолова и са дадени на беГалевите, за да си крият амфетите вътре. И те самите да се крият, скоро и Майчето ще ги последва.
17 Октомври 2013 22:14
Какво ни внушава авторката на тази статия?
Авторката на тази статия се опитва да ни внуши, че в деня за размисъл, много, фатално за ГЕРБ много, размишляващи са били подведени. А нещата са малко по-другояче - размишляващ човек априори изключва възможността да гласува за ГЕРБ.
17 Октомври 2013 22:21
Галя Горанова
17 Октомври 2013 22:21
Другари, язък за амбразурстването. След като самата прокуратура не е направила дори опит да повдигне обвинение за надпечата, какъв го дирите там?

Проблемът е другаде. Проблемът е, че не се търси отговорност на въпросната телевизия по чл. 169а-г. Съответно подобен сценарий за истерии в деня преди вота стават силно вероятни, щото вече ще има прецедент, оставен ненаказан.
17 Октомври 2013 22:22
Авторката на тази статия се опитва да ни внуши, че в деня за размисъл, много, фатално за ГЕРБ много, размишляващи са били подведени. А нещата са малко по-другояче - размишляващ човек априори изключва възможността да гласува за ГЕРБ.


ПП Никога не е късно да станеш за резил...
17 Октомври 2013 22:25
Хулиган
17 Окт 2013 21:04
Мнения: 513
"Всеки, който що годе разсъждава с главата си разбира, че се е случила сделка между уж противоборстващи политици и един чиновник е хвърлен на лъвовете, за да не остане тълпата капо. Но вместо да бръкне надълбоко, дописничката за по-лесно е решила да преджапа през темата.
Икономическите интереси на ГЕРБ и БСП са еднакви.И за фотоволтаиците си партнираха,и за неспирането на Белене също.(( Едва Служебното правителство официялно е наредило на НЕК да прекрати заявки),С активното мероприятие разкараха малките партии.И навсякаде по един весел луд ;-(( Щасливец
17 Октомври 2013 22:27

Не че това ще промени нещо в цацаратурата и в държавата. Злото беше сторено. Виновниците за него сега се опитват да управляват. Не могат. Както и не успяха да спечелят изборите, та скалъпиха тази колосална измама. В държава с отрицателен прираст, с преобладаващо население от пенсионери, мечтаещи за 5 лв., майки , доволни, че ще получат 1 памперс на ден повече и множащи се граждани в гетата, такава измама лесно минава. Недоволните ДГДМ.
17 Октомври 2013 22:32
Съответно подобен сценарий за истерии в деня преди вота стават силно вероятни, щото вече ще има прецедент, оставен ненаказан.

Че защо да се наказва нещо, което ЦИК не намери за нарушаващо закона, правото, здравия смисъл и каквото там още беше.
17 Октомври 2013 22:42
При това заглавие "Да чета или да не чета тази статия: That is the question".
17 Октомври 2013 22:54
Случаят беше ясен от самото начало, в интерес на истината - планиран и изпълнен перфектно. Но той е част от цяла поредица. Първо е сигналът от сергейко за цецомобила (12 прокурори разследват, отвертки, ала-бала, Цвъки и Боко на разпити по време на кампанията). После записа с боко, Кокинов и настоящия бастун Найденов. Прокуратурата разследва и там какво се случва. Срещу Флоров е образувано дело за подкуп (там пък какво става?) и е отстранен. Конституира се 42-то НС, от трибуната прасчо обяснява на Цвъки какво го чака - щяло да стане ясно и за апартаментите му, прокуратурата възлага данъчна ревизия за въпросните имоти. Закона за ДАНС се прекроява по размерите на прасчо (по-широчък, ГДБОП е в състава на ДАНС), Бисеров вади зъбки. Прасчо става шеф на танцувалната агенция (иначе правителството пада!), още същия ден се състои работна среща с цацата и вътрешния министър, щото ситуцията вопие нетрадиционни мерки ... Следва скандал и катарзис. Сериалът продължава и зададат ли се избори чакаме нови ексклузивни моменти с любимите ни герои.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД