:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 550
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Илияна Йотова
Плашеща прогноза за бъдещето на България



направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Ако това правителство остане още на власт, през 2015 г. България ще е по-зле от Гърция", обяви той пред посланиците на страните от ЕС и НАТО. Срещата бе обявена като традиционна и се проведе в партийната централа на ГЕРБ. След разговора дипломатите отказаха коментари. От прессъобщението на ГЕРБ стана ясно, че пред дипломатите Борисов е представил политиката на кабинета "Орешарски" като пагубна за страната, а собствената си партия като предвидим партньор на ЕС, който спазва правилата и е с потенциал на европейските избори догодина. Станало дума и за "златния пръст" на Волен Сидеров, който пазел сегашната власт, както и за целувката между Станишев и Доган, която щяла да се окаже пагубна за БСП.



Илияна Йотова стана първият български евродепутат,



удостоен с наградата "Депутатите работят за хората". Отличието се връчва от Клуб "Европа" към Съюза на българските журналисти. "Чувствам се особено горда и благодаря на Клуб "Европа" на СБЖ за жеста. За мен той е признание, че през всички тези години в ЕП колегите журналисти са се убедили, че работата ми е посветена изцяло на защитата на българските интереси при оформянето на европейската политика", заяви Илияна Йотова. Наградата се връчва за цялостна работа на евродепутат като признание за диалога с гражданите, активната дейност по европейски теми чрез организиране на дискусионни форуми в България, както и за сериозното присъствие в български и чуждестранни медии с позиции за българската и европейската политика.

2
1257
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
17 Декември 2013 13:03
Наглеца крадец вика "Дръжте крадеца"
18 Декември 2013 13:36
Награда "Депутати работят за хората" съвсем логично беше връчена на Илияна Йотова - всички сме свидетели на усилията й да защити интересите на България в Европарламента и на постоянните срещи-дискусии, решаващи актуални проблеми на хората у нас! Така трябва да работят и останалите депутати!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД