:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Плачи включва новобранец за мачовете срещу Сърбия

Диагоналът на шампиона "Марек" Венелин Кадънков най-вероятно ще бъде включен в разширения състав от 12 волейболисти на националния отбор за двойното домакинство срещу Сърбия в Световната лига този уикенд. Причината е, че вторият избор на поста след титуляра Цветан Соколов - Данаил Милушев, изкълчи глезен на тренировка в понеделник и лекарите му препоръчаха 10 дни почивка.

Двата мача срещу сърбите са в събота и неделя (7-8 юни) в столичната зала "Арена Армеец". Ако се появи в игра, Кадънков ще направи своя дебют в официален мач на А отбора. Същевременно състоянието на Милушев ще бъде следено ежедневно, за да се прецени дали играчът на "Тулуза" (Фр) има смисъл да пътува с националите за маратонското турне в Азия и Северна Америка.

На 10 юни селекцията на Камило Плачи заминава за сибирския град Сургут, за два мача срещу олимпийския шампион Русия (14-15 юни). Оттам отлита за Чикаго за две срещи с тима на САЩ (21-22 юни). Пътешествието ще приключи в Нови Сад и Ниш с два двубоя срещу Сърбия на 27 и 29 юни.
1145
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД