:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 175
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роналдо притесни Португалия с още една контузия

СНИМКА: БГНЕС
Кристиано Роналдо
Звездата на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо е получил нова травма, с което съвсем притесни селекционера Пауло Бенто. От футболната федерация на страната разкриха, че нападателят на "Реал" страда от пателарен тендинит на левия крак (проблем в подколянното сухожилие), породен от големите натоварвания и липсата на почивка. Освен това от около 3 седмици Роналдо е с мускулно разтежение, но въпреки това игра 120 минути във финала на Шампионската лига срещу "Атлетико" (М).

От пристигането си на лагера на националния отбор Роналдо тренира индивидуално. Той със сигурност ще пропусне съботната проверка срещу Мексико във Фоксбъро, Масачузетс. Но един от най-близките му хора в отбора - Луиш Нани, заяви, че Роналдо ще бъде готов за световното.

Ситуацията провокира президента на "Реал" Флорентино Перес да предупреди португалците, че не трябва да се рискува със здравето на Роналдо. Той е притеснен, че може да се стигне до сериозна контузия, подобни на тези, които получиха вече бившият играч на мадридчани Кака и настоящият халф на тима Сами Кедира в срещи за националните си отбори. Перес също така обяви, че цената на Роналдо за клубовете, желаещи да го купят, е 150 млн. евро.

1205
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД