:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

МТел пуска

специална колекция "Пътят към Бразилия", посветена на Мондиал 2014. Тя може да бъде спечелена от всеки нов или настоящ клиент на телекома, който се абонира или поднови своя договор за фиксиран интернет и цифрова телевизия, гласова мобилна услуга с мобилен интернет или само мобилен интернет. В първите два диска се показва как отборите са се класирали на световното първенство, а в третия са представени най-големите звезди на турнира като Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Уейн Рууни, Неймар и др.



Капитанът

на националния отбор на Мексико Рафаел Маркес (35 г.) заяви, че не смята да прекратява кариерата си след световното първенство, а да играе още един или два сезона. Бившият футболист на "Монако", "Барселона" и "Ню Йорк Ред Булс" през 2013 г. се върна в родината си и играе за "Леон".



800 000 евро

ще е годишната заплата на Клаудио Раниери като селекционер на националния отбор на Гърция. Италианецът, който досега води "Монако", ще заеме поста след Мондиал 2014, когато сегашният треньор на гърците Фернандо Сантош ще напусне.
1055
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД