:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Южноамерикански хулигани готвят атаки срещу англичани

Бразилски и аржентински запалянковци ще направят безпрецедентно обединение по време на световното. Те са решили да направят съвместна атака срещу английските фенове, като идеята е това да стане в Бело Оризонте. Там на 21 юни Аржентина ще играе с Иран, като 11 000 фенове на Меси и компания са си купили билети за мача. Част от тях ще останат в града, за да изчакат "армията" от около 7500 британци, които ще пристигнат в следващите дни, за да гледат Англия - Коста Рика на 24 юни.

От бразилската полиция знаят за замислените сблъсъци и уверяват, че ще вземат необходимите мерки, за да не допуснат безредици.

Междувременно стана ясно, че ст. "Минейрао" в Бело Оризонте е сред 6-те стадиона, на които няма безжичен интернет, както и тези в Сао Пауло, Форталеза, Ресифе, Куритиба и Натал. Организаторите на световното първенство бяха обещали да осигурят Wi-Fi на всичките 12 стадиона, за да намалят натоварването върху 2G, 3G и 4G мрежите. Проблемът е възникнал, тъй като ръководствата на 6-те обекта не успели да се договорят с интернет доставчиците.

1045
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД