:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Купа "Дейвис" не била застрахована, заключват я в Кремъл

Най-добрите ни тенисисти гласят пробив в Австралия

Лукаев и Трайков предвиждат седмица аклиматизация преди първия турнир от Шлема
Пробив в големия тенис още в Откритото на Австралия гласят първите ни две ракети при мъжете - Радослав Лукаев (N245 в света) и Ивайло Трайков (N286). Двамата се пускат там в квалификациите, стартиращи седмица преди началото на турнира на 13 януари. Преди това Лукаев и Трайков, които у нас се състезават вече за клуб "BBB pro tennis", предвиждат поне седмица за аклиматизация на Зеления континент.

"За мен това бе една добра година, изпълнена с успехи. Да се надяваме догодина да е още по-добре. Това е реално тъй като в момента BBB предоставя и на мен, и на Трайков суперпрофесионални условия за подготовка", каза Лукаев при награждаването му вчера за тенисист N1 на България за 2002 г. Миналата година на US Open 20-годишният бургазлия стана първият наш, преминал квалификациите в турнир за Шлема. Трайков оцени годината си като сравнително добра и отчете, че е имал период на застой, преодолян след спечелването на веригата "Загорка Къп".

Скандал гръмна с излагането на купа "Дейвис" в Москва след първия триумф на Русия в най-престижното отборно тениссъстезание. Оказа се, че "Сребърната салатиера" не е застрахована и преносвачите й отказали да я изложат. По настояване на президента на Русия Владимир Путин тя ще остане заключена в Кремъл, докато не се реши проблемът.

Поради възстановяване от операция на петата Грег Руседски (Вбр) пък ще пропусне двубоя с Австралия от I кръг за "Дейвис" през февруари. Мачът е на "червено" в Мелбърн.
594
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД