:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 488
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Шпорт Билд": Бала, спри "Байерн"

Мартин Петров се заканил за победа над Балъков другата седмица
Снимка: Ройтерс
Най-четеното спортно списание в Германия "Шпорт билд" съзря в Красимир Балъков основния коз, с който "Щутгарт" може да бие "Байерн". Дербито на 16-ия кръг в Бундеслигата е днес на "Готлиб Даймлер щадион" в Щутгарт. "Швабите" са 5-и с 24 т., а "Байерн" е лидер с 35.

"Балъков неведнъж е спирал Байерн. Ако го направи и този път, ще се върне интригата в първенството. През март 2000 г. им вкара директно от фаул. Направете го още веднъж, г-н Балъков!", призова "Шпорт Билд".

Изданието подкрепя надеждите си с феноменалния гол на българина, пак от пряк свободен удар, миналата седмица срещу "Брюж" от турнира на УЕФА. Прогнозата на списанието е 2:1 за Бала и съотборниците му. "Байерн" пък ще е без перуанеца Клаудио Писаро, който ще претърпи операция на дясното коляно.

Две "български" дербита в Германия ще има днес. В Берлин "Херта" приема "Волфсбург". В групата на домакините е включен младежкият национал Александър Младенов. Големият син на Стойчо Младенов обаче е с минимални шансове да влезе, дори като резерва. За гостите пък титуляр ще бъде Мартин Петров. Той обяви пред в."Волфсбургер нахтрихтен": "Вече съм здрав след тежкия грип. Ще победим! Ако вкарам ще посветя гола си на феновете - имам усещането, че те постоянно ме подкрепят". Врачанинът се закани тимът му да бие и в последния мач за годината, идната неделя срещу гостуващия "Щутгарт". Мартин вече се обадил на Балъков и му казал: "Приятелю, този път ти нямаш никакъв шанс!"

В друг двубой "Мюнхен 1860" приема "Байер". Според сп."Кикер" Бербатов ще е титуляр за гостите, а Боримиров - резерва при "лъвовете".
1278
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД