:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 204
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НБА

Глобиха с $ 100 000 побойник от "Портланд"

Снимка: Ройтерс
Глоба от 100 000 долара отнесе крилото на "Портланд Трейл Блейзърс" Рубен Питърсън за уронване престижа на клуба. Баскетболистът преби съпругата си в края на ноември, тя пък извика полиция и мъжът й бе арестуван. Срещу гаранция от 1000 долара Рубен той бе пуснат на свобода няколко часа по-късно, а след това г-жа Питърсън се отказа от показанията си. Клубът обаче реши да действа срещу своя играч.

"Питърсън нанесе обида не само на съпругата си, а на клуба и неговите фенове", се казва в съобщение на "Блейзърс". Ръководството на клуба препоръча на баскетболиста да потърси специализирана помощ, за да коригира поведението си. "Не искаме да се бъркаме в личния живот на играчите. От друга страна те са публични личности и имената им се свързват с отбора, така че трябва да се съобразяват с нормите на поведение", съобщи генералният мениджър Боб Уитсит.

В НБА пък се играха само два мача от програмата на редовния сезон. Глен Робинсън-Голямото куче вкара 23 т. за победата на "Атланта Хоукс" над бившия му тим "Милуоки Бъкс" с 98:80. Джейсън Тери добави още 19 т. за "Ястребите". Гардът на "Бъкс" Сам Касел напусна терена в 31-ата минута с контузия на бедрото. В другия двубой "Минесота Тимбъруулвс" спечели със 114:98 срещу "Голдън Стейт Уориърс". Баскетболистът с втората най-голяма заплата в Лигата - Кевин Гарнет се отличи с 21 т. и 15 борби за "Горските вълци".
844
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД